Extra hosszú körmökre vágysz? Mi megvalósítjuk! Zselés műköröm építés akár L-es méretben!

Professzionális zselés műkörömépítés, akár extra hosszú L-es változatban stiletto, mandula vagy szalonkocka formában, garanciával a Diamond Szépségszalonban (VII. kerületben). Vedd meg most csak 2.990 Ft-ért!
Ár:2.990Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
7.500 Ft
61%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.24. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Ajánlatunk révén egy alkalom zselés műköröm építésben részesülsz kézre. A műköröm mérete S-től-L-es méretig kérhető.
  • A műköröm kérhető mandula, stiletto vagy szalonkocka formában!
  • A kupon nem tartalmaz díszítést. Ezt a helyszínen felár ellenében kérheted. Amennyiben plusz szolgáltatást tervezel kérni a kuponok kívül, kérjük ezt bejelentkezéskor jelezd!
  • Több csajos szín közül tudsz választani, így biztosan megleled a kedvedre valót.
  • A képek a szalon valós munkáját reprezentálja! A többi munkát pedig a weboldalon találod a Műkörmös Galériában! 
  • A professzionális műkörmös gyönyörű és tartós műkörmöt fog építeni neked.
  • A szalonba Crystal Nails és más professzionális alapanyagokkal dolgozunk, így a minőség garantált!
  • 1 hét garanciát vállalunk a munkánkra! A garancia a körömépítésre vonatkozó minőségbiztosítást jelenti. Vagyis garantáljuk, hogy körmöd professzionális módon lesz felépítve és nem fog leválni, felhólyagosodni. A garancia nem vonatkozik a letőrt körmökre, ami otthoni munka, vagy egyéb körülmény között keletkezett.
  • A kupon csak építésre használható fel, töltésre nem! Valamint lábra nem használható fel. Ha zselés műköröm van a kezeden, akkor ez töltésnek vesszük és felárat számítunk fel, amit a helyszínen ki kell fizetned.
  • Így egy kupont használhatsz fel saját részre, de többet vásárolhatsz ajándékba.
  • A műköröm építés ideje kb. 1,5-2 órát vesz igénybe.
  • Amennyiben porcelán vagy rossz minőségű műköröm leszedést kell végezni, kérjük jelezd az időpont kérésnél ezt. Az előző műköröm leszedés nem tartozik bele a kuponárba, ezért a helyszínen a műköröm leszedésért 1.500 Ft-os költséget számolunk fel. Előző gél lakk leszedés 500 Ft-os költséget jelent a kuponon felül.
  • A kupon 2016.03.31-ig váltható be, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Időpont egyeztetés elsődlegesen e-mailben szükséges a masszazsbudapest@gmail.com címen! Telefonon a +36/1-783-1856-os számon hívhattok minket, de a telefont korlátozottan tudjuk felvenni.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, kérjük írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben indoktól függetlenül az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül és nem áll módunkban más időpontot biztosítani. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidülhet. Ilyen esetben pl. már csak kisebb, vagy egyszerűbb körömépítésre lesz lehetőséged, mivel a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni!
  • Műköröm építést csak egészséges körmökre vállalunk. Így,ha gombás vagy sérült a körmöd, akkor a szolgáltatást nem veheted igénybe a saját érdekedben.

 

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves "
Szarka Mária

Kuponunk leírása

Ha szereted az igényes műkörmöt, akkor nálunk a helyed. Hogy miért? Mert most nemcsak zselés műköröm építésben részesülsz, hanem profizmusban és kimagasló minőségben. Mi csakis olyan alapanyagokkal dolgozunk, amelyek garantálják a hosszú távú minőséget. A műköröm építéshez Crystal Nails, Brillbird, Diamond Nails és más luxus minőségű alapanyagot használunk, így körmeid megkapják a maximális minőséget. Ehhez párosul a kedves és professzionális műkörmös munkája, aki pillanatok alatt kitalál neked egy vagány és egyedi műköröm színt és mintát.

műköröm, manikűr, körömdiszítés

Lehet klasszikus francia, vagy csillámos végű, csajos pink, vadító vörös, átmenetes…. A fantázia határtalan, csak az egyéniséged fog határt szabni, hogy mit látnál szívesen a körmeiden. Formára lehet stiletto, kocka, vagy mandula. Ha ez nem lenne elég meggyőző még a számodra, akkor még hozzáteszünk egy hét teljes körű garanciát a körmödre.

Gyere el hozzánk személyesen és megtapasztalod a maximális minőségű zselés műköröm élményét. Emellett kedves személyzet, vidám és barátságos környezet fogad nálunk! Mindezt pedig gyorsan és precízen végzi a műkörmös. A fajtájától és mintától függően az építés ideje extra méret esetében 1,5-2 órát fog igénybe venni. 

Jó hírünk van! Lehetőséged van a további műkörmös szolgáltatásra kedvezményesen jönni, hiszen, ha töltést szeretnél, akkor azt akár Szép kártyával is fizetheted! Szép kártyánál a Szabadidő zsebet tudod felhasználni és csak a teljes összegű szolgáltatásokra! 

műköröm, zselés műköröm, diamond stúdió

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu