Ételallergia vizsgálat 20-as vagy 40-es nutritiv allergia panellal a MyDoctor Egészségközpontban!

MyDoctor Egészségközpont | Budapest, III. ker.
  • Úgy érzed furcsán reagál a tested bizonyos étkezések után és tartasz attól, hogy valamilyen alapanyagra, adalékra allergiás lehetsz?
  • Ne bízd a véletlenre és végeztess el egy 100%-ig biztos ételallergia vizsgálatot most kedvezményesen 20-as vagy 40-es nutritív panellal!
  • Törődj az egészségeddel látogass el a MyDoctor Egészségközpont igényes és barátságos létesítményébe a III. kerületbe!
Ár:19.990Ft26.000 Ft
Ár: 4.200 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 15.790 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
25% kedvezmény
26.000 Ft
25%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.01.08. - 2021.04.08

ételallergia vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ételallergia vizsgálat 20-as vagy 40-es nutritiv allergia panellal a MyDoctor Egészségközpontban!

  • Az ételallergia tünetei változatos módon jelenhetnek meg közvetlenül étkezés után, vagy akár az azt követő 10-12 órában.
  • Ezek a tünetek lehetnek bőrelváltozások, emésztőrendszeri tünetek, légúti panaszok, vagy súlyos esetben anafilaxiás roham is kialakulhat.
  • A 20-as nutritív allergia panel:

    Tojásfehérje, Tehéntej, Tőkehal, Búza, Szója, Narancs, Alma, Banán, Őszibarack, Szezámmag, Garnélarák, Marhahús, Kiwi, Földimogyoró, Mogyoró, Paradió, Mandula, Kókuszdió, Zeller, Tojás

  • A 40-es nutritív allergia panel:

    Disznóhús, Marhahús, Csirkehús, Birkahús, Paradicsom, Sárgarépa, Burgonya, Mustár, Tőkehal, Garnélarák, Kék kagyló, Tonhal, Lazac, Kiwi, Mangó, Ananász, Narancs, Alma, Banán, Őszibarack, Tehéntej, Alfa-laktalbumin, Béta-laktoglobulin, Kazein, Szezámmag, Sütőélesztő, Fokhagyma, Zeller, Földimogyoró, Mogyoró, Paradió, Mandula, Kókuszdió, Tojás, Kecsketej, Rozs, Búza, Zab, Kukorica, Hajdina.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 40-es nutritív panel - 26.000 Ft helyett 19.990 Ft.
    Foglalósan is megveheted 5.600 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 14.390 Ft.
  • 20-as nutritív panel - 19.900 Ft helyett 14.990 Ft.
    Foglalósan is megveheted 4.200 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 10.790 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.01.08. - 2021.04.08 között

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/264-3707 telefonszámon a kupon kód megadásával, vagy van lehetőség az online felületükön is a https://mydoctor.biztosjovokep.hu/ weboldalon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kuponból bármennyi vásárolható!

Helyszín:

1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D épület földszint.

További információk

  • A vizsgálat megközelítőleg 15 percet vesz igénybe.
  • A megvásárolható opciók közül választhatsz 20-as nutritív allergia paneles kupont vagy 40-es nutritív allergia paneles kupont.
  • A MyDoctor Egészségközpontban élvezheted a hagyományos magán egészségügy kényelmét a 21. század technológiájával.
  • Az ételallergiának különböző tünetei lehetnek, amelyek közvetlenül evés után, vagy akár 10-12 órát követően is jelentkezhetnek.
  • Az allergiás tünetek jelentkezhetnek bőrelváltozások, emésztőrendszeri tünetek, légúti panaszok vagy akár anafilaxiás roham formájában is.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 4.200 Ft-ért! A különbözetet, ami 15.790 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A kupon fennmaradó részét Egészségpénztári Kártyával is van lehetőség kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges.

Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D ép. fszt.

ételallergia vizsgálat kuponunk leírása

Éld tudatosan az életed, figyelj az egészségedre!

Fontos, hogy szervezetünkbe olyan ételeket és egyéb adalékanyagokat vigyünk csak be, amelyek kompatibilisek a testünkkel. Mindenképpen állíthatjuk, hogy az étkezési szokásaink nagyban befolyásolják az életminőségünket és az élettartamunkat, hát akkor miért ne figyeljünk oda rá egy kicsit jobban?

Kedvezményes kuponunk segítségével most lehetőséged nyílik ételallergia tesztet csináltatnod egy nagyszerű létesítmény jóvoltából.

A lehetőségen belül két opció is adott, hiszen választhatod akár a 20-as nutritív panellal rendelkező eljárást, amely az alábbiak tesztelését tartalmazza:

  • Tojásfehérje, Tehéntej, Tőkehal, Búza, Szója, Narancs, Alma, Banán, Őszibarack, Szezámmag, Garnélarák, Marhahús, Kiwi, Földimogyoró, Mogyoró, Paradió, Mandula, Kókuszdió, Zeller, Tojás.

Vagy dönthetsz a 40-es nutritív panellal rendelkező kupont, ami során az alábbiakat vizsgálják:

  • Disznóhús, Marhahús, Csirkehús, Birkahús, Paradicsom, Sárgarépa, Burgonya, Mustár, Tőkehal, Garnélarák, Kék kagyló, Tonhal, Lazac, Kiwi, Mangó, Ananász, Narancs, Alma, Banán, Őszibarack, Tehéntej, Alfa-laktalbumin, Béta-laktoglobulin, Kazein, Szezámmag, Sütőélesztő, Fokhagyma, Zeller, Földimogyoró, Mogyoró, Paradió, Mandula, Kókuszdió, Tojás, Kecsketej, Rozs, Búza, Zab, Kukorica, Hajdina.

Az allergiás panaszok változatos tünetek képében, közvetlenül az étel fogyasztását követően vagy akár 10-12 órával ezt követően is megjelenhetnek.Fontos tudni, hogy ételallergia esetén minden alkalommal jelentkeznek a tünetek, így érdemes odafigyelni, hogy milyen jellegű ételek kerülnek elfogyasztásra a panaszok megjelenése előtt. A tünetek bővebben lehetnek bőrelváltozások (viszkető, vörös foltok, csalánkiütés, ekcéma), emésztőrendszeri tünetek (hasmenés, görcsös hasi fájdalom, hányinger, hányás, haspuffadás) és légúti panaszok (fulladás, asztma, gégevizenyő). Mindezen felül akár anafilaxiás roham is előfordulhat, amelyet nem rövid időn belül hasi fájdalom, ajak, gége, valamint nyelvdagadás jelez, súlyos esetben keringésösszeomlás is előfordulhat.

A legerősebb és leggyakrabban allergiás reakciót kiváltó ételallergének a fehérjék (tojás és tej), ezt követik a szénhidrátok és zsírok, majd a fermentek (erjesztő anyagok), valamint a hormonok is. Mindemellett oda szükséges figyelni az adalékanyagokra, mesterséges ételszínezékekre és az ételeket konzerváló szerekre is.

Nem kell megszoknod, vagy "megtanulnod együtt élni" az ilyen jellegű panaszaiddal, hiszen egy egyszerű és gyors vizsgálat segítségével könnyen változtathatsz az élteminőségeden! Látogass el a III, kerületi MyDoctor Egészségközpontba és tégy még ma az egészségesebb holnapért!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu