Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Esztétikus fogtömés vagy töméscsere, állapotfelmérés + röntgen a White Smile Fogászatnál!

White Smile Fogászat | Budapest, VI. ker.
Te is voltál már úgy, hogy fájt a fogad, de egyre csak halogattad a fogorvos látogatását, mert azt gondoltad, hogy majd elmúlik? Aztán a végén már csak az egyre sűrűsödő fájdalmas nyilallások keserítették a napjaidat.. Ne várj az utolsó pillanatig! Akár lyukas fogad van, akár csak régi tömést cseréltetnél, a White Smile Fogászat a partnered! Ajánlatuk csak 8.990 Ft!
Ár:8.990Ft19.550 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
19.550 Ft
55%
10.560 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.10. - 2018.03.20

Esztétikus fogtömés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 esztétikai fogtömés vagy töméscsere + állapotfelmérés.

Professzionális, tapasztalt fogorvosi csapat maximális odafigyeléssel végzi a beavatkozást, és ügyelnek a fájdalommentességre is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.10. - 2018.03.20 között

Fontos: Az ajánlat a szalon új vendégeire vonatkozik, egy ember egy kupont használhat fel a White Smile fogászaton. A régi vendégeknek mással kedveskedik a szolgáltató, erről érdeklődj a fogászaton.

  • Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.

Bejelentkezés:

  • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkód megadásával+36-30/604-4644 telefonszámon.
  • Ha épp nem éred el a fogászatot, akkor az épp ott lévő pácienssel foglalkoznak, ezért kérünk, hogy próbáld többször különböző időpontokban, amint lesz lehetőségük visszahívnak egyeztetés céljából.

A telefonon egyeztetett időpontot, kérjük pontosan jegyezd le, mert a téves időpont feljegyzésért a fogászat felelősséget nem vállal!

További információk

  • Fogaid egészsége nagyon fontos, ajánlatunk segít ennek megőrzésében.
    A fogak esztétikus megjelenése mindenkinél előny.
  • A helyszínen állapotfelmérésben és konzultációban részesítenek a fogápolásról, illetve egyéb felmerülő fogászati kérdéseidre is választ kaphatsz. A fogtöméssel megakadályozhatod, hogy a rossz fogad állapota tovább romoljon, megállíthatod a további szuvasodást.

A fogászat központi helyen, a Nyugati pályaudvar közelében található!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges az első alkalommal. Ha az első időpontlemondás kezelés előtt 24 órán belül történik, akkor + 3.000 Ft fizetendő.
A következő lemondásokkor, történjék bármikor a megbeszélt időpont előtt, mindig + 5.000 Ft fizetendő/alkalom. Kérjük, akkora foglalj időpontot, amikor el tudsz menni, hogy a többi vendég is mindig a leghamarabbi kezelést tudja igénybe venni.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 65. 4/4.

Esztétikus fogtömés kuponunk leírása

Szájhigiénia mindenek felett!

Ha egészséges fogsorral rendelkezünk, akkor bátran mosolygunk minden helyzetben. Nem beszélve arról, hogy a fogaink egészsége nem csupán esztétikai kérdés. Egy fogfájásnál nincsen rosszabb! Aki egyszer átélte a begyulladt fog fájdalmát, többé nem vár az utolsó pillanatig és inkább rendszeresen elmegy fogorvoshoz, állapotellenőrzésre.

Kétféle állapotról beszélhetünk a fogszuvasodásnál. A kisebb fogszuvasodásnál még gyorsan, egyszerűen rendbe hozhatjuk a problémát, egyszerű fogtöméssel. Sokszor nem is tudunk róla, hogy lyukas fogunk lett, mert gyakran nem jelentkezik fájdalom és így tévesen hihetjük azt, hogy minden rendben van. Azonban a fogszuvasodás jelentkezhet olyannál is, aki megfelelően végzi a szájápolást, így a rendszeres fogorvosi ellenőrzés mindenkinek ajánlott. A súlyosabb probléma jelenléténél, amikor mélyebb fogszuvasodás alakul ki, ott már az egyszerű fogtömés nem elegendő, először gyökérkezelést végeznek. Ez a folyamat hosszabb, kellemetlenebb és itt többször kell a fogorvoshoz fordulni, mert ez a probléma egy kezelés alatt nem oldható meg.

White Smile Fogászati rendelő

A mai modern eszközöknek köszönhetően, a fogtömések esztétikusak, gyorsan elvégezhetőek és mondhatni fájdalommentesek. A professzionális fogorvos hatékonyan meg tudja akadályozni a fog további szuvasodását és a további fogromlást. Így, amennyiben van egy lyukas fogad, akkor azonnal irány a fogorvos, ajánlatunk esetében a White Smile Fogászat szeretettel vár téged! Ne halogasd, hidd el, idővel csak rosszabb lesz.

Ha lyukas fogad nincs, de szívesen cserélnéd régi, amalgám tömésedet egy esztétikusabb fogtömésre, abban is segíthet ez az ajánlat!

A White Smile Fogászat igényes rendelőben, barátságos környezetben és szakemberekkel vár Téged is! 

White Smile Fogászat

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ízléses szexi akt és fehérneműs fotózás Budapesten a tapasztalt fotóssal, Gráf Ildikóval
19.900 Ft kupon ár helyett MA csak 15.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu