Erdős László: Fordított Világ c. verseskönyv. Mondd el versben a világot!

Egy fordított világban minden másképp működik, mint a valóságban. Olykor az eszkimó Hong Kongba utazik, néha pedig a holló énekeli ki a sajtot a fán terpeszkedő róka szájából. Erdős László színes gyerekversei ebbe a világba kalauzolnak el Téged, miközben arra gondolsz: lehet, hogy akad némi hasonlóság a képzelet és a valóság között! Vedd meg a Fordított Világ c. könyvet most csak 2.980 Ft-ért!
Ár:2.980Ft2.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.12.06. - 2017.01.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Erdős László Fordított Világ című verseskönyvének megvásárlása
  • Gyerekversek kicsiknek és nagyoknak, és mindazoknak, akik szívesen élnének egy olyan fordított világban, ahol bármi megtörténhet, amit elképzelünk magunknak.
  • A könyv ideális ajándék lehet a legkisebbek számára, de a gondolatébresztő versek garantálják, hogy a kicsit nagyobbak is élvezettel forgatják majd.
  • Vedd meg a könyvet és szavaljatok el egy, a könyvben szereplő verset gyermekeddel vagy akár az egész családdal!
  • Készítsetek egy videót a verselésről, mert a felvételt beküldve máris részt vesztek a Fordított Világ Versmondó Verseny nyereményjátékán, ahol megnyerhetitek a fődíjat, vagyis a 4 nap/ 3 éjszakás párizsi disneyland-i családi utazást!

Hogyan szerezheted meg a Fordított Világ c. verseskönyvet?

  1. Vásárold meg a kupont!
  2. A megvásárolt kuponodat a Diamond Deal profil oldaladon. az Érvényes kuponjaim fülön találod meg.
  3. A kupon kódját küldd el a szolgáltatónak az info@forditottvilag.hu címre! A levélben tüntesd fel nevedet, szállítási címedet is!
  4. Kérünk, hogy az emailben tüntesd fel, hogy a kupont a DiamondDeal-en vásároltad!
  5. A csomagot a szolgáltató a Magyar Postán keresztül díjmentesen kézbesíti számodra postán maradó küldeményként (azaz a szolgáltató a hozzád legközelebb lévő postára küldi a csomagot, amit ott tudsz majd átvenni).
Szolgáltatás helye
2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 48.

Videó

Kuponunk leírása

Barangolj egy Fordított Világban!

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor -gyerekek módjára- egyszerűen csak fordítva kellene a világra néznünk, hogy minden kerek legyen. Ezt a sok felnőtt által is vágyott Fordított Világot álmodta meg és mutatja be gyermekverseken keresztül mindenki számára Erdős László könyve.

Egy fordított világban bármi megtörténhet. Még az is, hogy a gonoszból jó tündér válik, a rosszból jó manó lesz, az állatok különleges tulajdonságokkal bírnak, a hétköznapi dolgokból kis csodák, a kis csodákból pedig hatalmas, földöntúli csodák születnek. Egy fordított világban megszépülnek az emlékek, fontos szerepet kap a szeretet. Csodák és szeretet, vidám mosolyos és könnyed tanulságok, versek... rólad, rólunk és rólatok.

Fordított Világ könyv

Versek mindenkinek, akik hisznek a szeretet, a mosoly és a csoda erejében. Versek egy rendhagyó könyvben, amely ezúttal nem csak verses, hanem emlék-könyvként is szolgál, azért, hogy szépet, jót, mosolyt, szeretetet és kedvességet írjanak bele azok, akiket a legjobban szeretsz! Versek és emlékek együtt, mindezt egy fordított világban.

A kötetben szereplő versek a magyar közéleti személyiségek, színészek és zenészek körében is kedvező fogadtatásban részesültek és sokan közülük vállalkoztak arra, hogy ők is versben mondják el a világot.

Még nem mondtunk el mindent...

A Fordított Világ c. könyv megvásárlásával akár a Párizsba szóló belépőjegyet is megválthatod az egész családnak! Javában tart ugyanis a Móra Családi Szavalóverseny, amibe gyermekeid vagy a család együtt verselve is benevezhet és így akár a 2 felnőtt+2 gyerek részére szóló, 4 nap 3 éjszakás párizsi disneyland-i kirándulás is a Tietek lehet!

Ehhez nincs más dolgotok, mint kiválasztani kedvenc verseteket, az egyéni vagy családos szavalatról videót készíteni és elküldeni, hogy akár Ti nyerjétek a fantasztikus fődíjat vagy a további értékes nyereményeket (ezeket itt tekintheted meg: http://www.forditottvilag.hu/dijazas/)

Erdős László Fordított Világ című könyve tehát egy könyv-emlék, azért, hogy megőrizd a verseket, azért, hogy megőrizd a szeretetet és azért, hogy elmesélhesd... versben az egész világot! Na, és persze azért, hogy Ti legyetek a szerencsések, akik Párizsba utaznak vagy megnyerik a további díjak egyikét!

Ajánlások, avagy akiket már magával ragadott a Fordított Világ...

GUBÁS GABI

Jászai Mari-díjas magyar színésznő, szinkronszínész

"Nekem szívem csücske a vers, ha sikerül megszerettetni gyerekkorban a mesék és versek világát, az felnőtt korunkra is meghatározó élménnyé válik!

A kötet versei lélekemelőek, bájosak és kedvesek, tele pozitív gondolatokkal, melyek utat mutatnak gyerkőcöknek, felnőtteknek egyaránt.”

NOVODOMSZKY ÉVA

Televíziós műsorvezető

"Már gyerekkoromban is rengeteg verset olvastam. Hiszek abban, hogy ezt soha nem szabad abbahagyni!

Hasznos és jó a léleknek, főleg akkor, ha olyan kedves, a gyerekek szívéhez közel álló témákat dolgoznak fel, mint Erdős László versei, melyek ráadásul dallamosak, ritmusosak, vidámak és humorosak. Mosolyogva olvastam őket.”

KŐSZEGI ÁKOS

Jászai Mari-díjas színpadi- és szinkronszínész

"Minden olyan kezdeményezés, mely a versmondást, a versolvasást közelebb viszi az emberekhez, örömmel tölt el. A vers a szavak játéka!  Meggyőződésem, hogy Erdős László gyerekversei képesek megszólítani gyermeket, felnőttet egyaránt, akár a teljes családot, mert költészet a javából! Hangulatuk, játékosságuk, szellemességük, ritmikájuk egészen lenyűgöző! Mindenkinek szívből ajánlom!"

BUDA GÁBOR és az ALMA együttes

Egy új verseskötet ajánlani, mindig nagy felelősség, egyben csuda szép dolog! Hisszük, hogy egy népet legjobban kultúrája és nyelve határoz meg, minden túlzás nélkül, ez magyarságunk alapköve. Erdős Laci versei kitűnőek, vidámak, pozitív hangulatúak. egyben tanulságos, a mai gyerekeket foglalkoztató történetek. Barátaim! Verselésre fel!"

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 290.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

90 perces gondűző hawaii-i Lomi-Lomi masszázs! Ismerd meg a polinézek rejtett titkát!
9.790 Ft kupon ár helyett MA csak 8.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu