Elpusztíthatatlan gumikesztyű

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.743Ft2.490 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
30% kedvezmény
Már csak 49 db maradt!
2.490 Ft
30%
747 Ft

Elpusztíthatatlan gumikesztyű legfontosabb tudnivalók

Használj gumikesztyűt minden házmunka során és védd meg kezeidet a sérülésektől! 

Megóvnád kezeidet takarítás során a különböző vegyszerektől? Érzékeny a bőröd, ezért a mosogatószerben lévő anyagokat nem bírja a bőröd? Vagy egyszerűen csak undorodsz attól, hogy hozzá kell nyúlnod az ételmaradékokhoz? 

A fenti dolgok elkerülésére, a legjobb válasz egy gumikesztyű. De nem mindegy, hogy az milyen. A legtöbb kesztyű ugyanis hamar elhasználódik, és könnyen kilyukad. 

Itt a mi megoldásunk számodra: Az elpusztíthatatlan gumikesztyű. Ha ezt a kesztyűt használod, nem kell havonta az új kesztyű után nézned. Ez a szintetikus gumikesztyű hű társad lesz az otthoni feladatok ellátásában!

Hasznos tudnivalók: 

Széttéphetetlen, kiszakíthatatlan, egyszerűen elpusztíthatatlan. Elhiheted, hogy egyhamar nem fog tönkre menni. Bátran használhatod házi munka során, kezeid mindig biztonságban lesznek.

Nem kell attól tartanod, hogy egy üvegszilánk kiszúrja vagy megvágod magad egy késsel mosogatás közben, mert ellenáll mindennek. 

Menj biztosra! Ezt a kesztyűt használva, nem történhetnek váratlan dolgok kezeiddel! 

A gumikesztyű tulajdonságai:

  • Anyaga: Szintetikus gumi
  • Választható méretek: S-XL
  • Színe: Fehér 

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 pár Elpusztíthatatlan gumikesztyűt

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)