Élményrepülés motoros sárkányrepülővel 20 percben, Budapest körzetében, akár videó felvétellel

  • Pipálj ki egy tételt a bakancslistádon és próbáld ki a sárkányrepülőzést!
  • Szállj fel a magasba tapasztalt pilótával és csodáld meg madártávlatból Budapestet és a környező településeket, az Ultrakönnyű Repülésért Egyesület jóvoltából!
  • Repülésedről akár videó is készülhet! Ajándéknak is ideális a lehetőség! 20 perces sárkányrepülőzés kedvező áron, mindössze 16.490 Ft-ért!
Ár:18.490Ft43.000 Ft
Ár: 3.700 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 14.790 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem foglalóval
Csak foglalósan vásárolható meg.
57% kedvezmény
Már csak 17 db maradt!
43.000 Ft
57%
24.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 10 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.20. - 2024.06.20

sárkányrepülőzés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Élményrepülés motoros sárkányrepülővel, Budapest körzetében.

A repülés időtartama: 20 perc

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.20. - 2024.06.20 között

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre és adhat ajándékba. A kupont a helyszínen lehet beváltani, ezért lehetőleg kinyomtatva vidd magaddal.

  • Kérjük, vidd magaddal a TAJ kártyádat, mert annak számát be kell írni a biztosítói nyilatkozatba.
  • Maximum súlyhatár: 110 kg!
  • Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges

Bejelentkezés:

  • Érdeklődés / bejelentkezés a +36-20/980-8090 számon is lehetséges, 9-21-ig. Ha nem veszik fel a telefont akkor épp repülnek. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a lefoglalt időpontot az időjárás befolyásolhatja! A szolgáltató rugalmasan kezeli, ha új időpont egyeztetése válik szükségessé.

Helyszín: Farkashegy, Budakeszi repülőtér

Ajándékba szánt kupon esetén:

Ha ajándékba szeretnéd venni, akkor a kupon megvétele után, a feltüntetett e-mail címre küldd el a kupont, és jelezd az ajándékozási szándékot, az ajándékozott adataival. Egyeztetés után kapsz egy ajándék utalványt, amit már oda tudsz adni meglepetésként, viszont ezt kizárólag a kupon megvétele után tudod megtenni.

Felárak, opciók

990 Ft helyszíni felár ellenében videó felvétel készítése is lehetséges, mely megörökíti a sárkányrepülést. Ehhez egy minimum 8 GB-os SD kártyát szükséges magaddal hoznod a repülésre.

További információk

A kupon vásárlásával kifizetett összeg az Ultrakönnyű Repülésért Egyesület által szervezett, a motoros sárkányrepülést népszerűsítő rendezvény részvételi díja.

  • Egyszerre egy ember tud a levegőbe emelkedni. Sisakot biztosítanak számodra, viszont az évszaknak megfelelő öltözéket mindenki magának biztosítja. A repülőgép megújult, jobb teljesítményre, magasabb sebességre képes. Emelkedés AMSL 1050 m magasságig.

Az Egyesület rendelkezik extrém sportra vonatkozó teljeskörű biztosítással az utasokra vonatkozóan is.

A repülés irányát a szélirány függvényében a pilóta határozza meg, amennyiben konkrét elképzelésed van, akkor mindenképp jelezd a pilótának!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.700 Ft-ért! A különbözetet, ami 14.790 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Az ajánlat kizárólag foglalósan vásárolható meg!

A különbözetet a szolgáltatónak kell fizetni, kizárólag készpénzt tud elfogadni!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 
Ez alól kivételt képez az az eset, amikor az időjárás miatt történik a szolgáltató által egy másik időpontadás.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján!
Szolgáltatás helye
2092 Budakeszi Farkashegy, Budakeszi repülőtér
5 km-re az M1 autópálya 14-es kijáratától

Videó

sárkányrepülőzés kuponunk leírása

Szállj szabadon, akár a madár!

Kíváncsi vagy milyen lehet odafent? Éld át a repülés adta szabadságot profi pilóta segítségével, egy motoros sárkányrepülővel, és hagyd a földön a világ problémáit!

Csodáld meg madártávlatból Budapestet és környékét, éld át azt a látványt, amire csak nagyon keveseknek van lehetőségük! Emelkedj fel profi pilóta segítségével egy motoros sárkányrepülővel és élvezd a repülés nyújtotta szabadság mámorító érzését!

Milyen időpontot érdemes választanod a sárkányrepülésre?

Derült időben lenyűgöző látványban lehet részed madártávlatból, késő délutáni vagy kora esti időszakban. A légköri viszonyok ekkor biztosítják a legkellemesebb repülést. Javasoljuk a hétköznapi időpontok választását. Természetesen rossz időjárás esetén nem ajánlott a repülés. Amennyiben kedvezőtlen körülmények adódnak, akár a már lefoglalt időpont kapcsán is egyeztess partnerünkkel. A szolgáltató rugalmasan áll az új időpont egyeztetéséhez is.

A repülés irányát a szélirány függvényében a pilóta határozza meg. A repülés során látható Budapest összes hídja, a Liszt Ferenc repülőtér, Budapest környező települései (Budakeszi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, stb.), Börzsöny-hegység. Tiszta idő esetén egészen a Mátráig, vagy a másik irányba a Velencei-tóig ellátni.

Próbáld ki a sárkányrepülőzést a Diamond Deal kuponjával!

Miért kell kipróbálnod a sárkányrepülőzést?

A sárkányrepülőzés fantasztikus élményt nyújt, olyan mintha a levegőben motoroznál. Ha úgy érzed, hogy a ‘bakancslistádon’ van még jó néhány extrém dolog, amit ki kell próbálnod az életben, és a sárkányrepülőzés is közéjük tartozik, akkor itt a lehetőség, hogy kedvező áron kipróbáld egy tapasztalt pilóta segítségével!

Netán meglepetést keresel névnapra, születésnapra, illetve évfordulóra? Ajándékozd ezt a felejthetetlen kalandot szeretteidnek! A sárkányrepülőzés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz akár magadnak, akár egy megajándékozottnak.

Ha szereted az extrém sportokat, ezt is mindenképp ki kell próbálnod! A sárkányrepülőzéssel egy teljesen más nézőpontból láthatod meg a világot! Egy semmihez nem hasonlítható érzés, amit csak akkor tapasztalhatsz meg, ha te is kipróbáltad! Garantáljuk, hogy mindig a magasban akarsz lenni, ha már egyszer kipróbáltad!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu