Egzotikus masszázskülönlegességek gyorstalpaló tanfolyama - 2 x 4 órában!

Egy érintésben benne van minden, valószínűleg Te is tapasztaltad már. Na de egy masszázsban! Ezzel az egzotikus, különleges masszázstanfolyammal most nemcsak vendégkörödet bővítheted majd, hanem a családod is garantáltan a hatása alatt lesz! Egzotikus helyekre repítheted őket, amiben az Angyali Érintés Szépség és Ezo Központ lesz a partnered! Vedd meg most, mindössze 9.490 Ft-ért!
Ár:9.490Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
20.000 Ft
53%
10.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.25. - 2016.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: egzotikus masszázskülönlegességek gyorstalpaló tanfolyama - elméleti és gyakorlati oktatással, 2 x 4 órában.
  • A tanfolyam kezdési időpontjairól beiratkozáskor érdeklődhetsz telefonon, a szolgáltató rugalmas, így biztos könnyedén találtok időpontot!
    • Sajátítsd el profitól az egzotikus masszázsok összes fortélyát.
    • A tanfolyam elvégzése ajánlott: gyógymasszőröknek, masszőröknek, vagy azoknak, akik családtagjaikat szeretnék kényeztetni.
    • A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás díját, tanfolyami kellékeket, vizsgadíjat!
    • A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, izomlazító mozdulatsort, fogástechnikákat.
    • A "gyorstalpaló" tanfolyam elvégzése után: OKLEVÉL  
  • Időpont egyeztetéshez hívd az alábbi telefonszámot: +36-30/971-7676
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • A kupon 2016. június 30-ig használható fel.
  • A tanfolyamra előzetes beiratkozás szükséges a szolgáltatónál!
  • A szalon elérhetősége: 1084 Budapest, Németh u. 21. 
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Telefonos bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német u. 21

Kuponunk leírása

"Ha kérditek idehaza: na milyen volt Afrika?"

Ha ezt a masszázstanfolyamot elvégzed, szerintünk Tőled is megkérdezik majd ezt, hiszen egzotikus helyekre röpít majd a varázsa és hangulata az ott eltöltött óráknak. 

Most Te is itt tanulhatsz, ahol garantáltan megtanítják neked a masszázs lélekfeltöltő és fizikai fájdalomcsillapító erejét. Az oktatást profi, képzett szakembertől tanulhatod akivel hidd el, élvezetes lesz a tanulás és szeretettel vár Téged.

A tanfolyamot nemcsak akkor ajánlott elvégezned, ha profi masszőr vagy és csak bővíteni szeretnéd repertoárod, hanem akkor is, ha teljesen kezdőként huppansz majd be az Angyali Érintés egyik székébe és családod szeretnéd esténként ellazítani. 

Lássuk, mit fogsz tanulni, mit is takar az egzotikus masszázs-különlegesség tanfolyam!

Masszázsfajták

Ismered már a Territoria masszázs specialitások világát?

Még nem ismert széles körben ez a fogalom, légy Te az első aki vendégeit, vagy szeretteid elkápráztatja új tudásával. - Mindehhez hozzátartozik a megfelelő környezet megteremtése, a speciális fogások és az illatok idilli hatásainak elsajátítása.

A Territoria 4 különböző tájra vihet el a masszázs révén: a polinéz szigetvilágba, Marokkóba, Indiába vagy éppen Ausztráliába. Minden tájnak megfelelő eszközzel (Mhakka, lepedő, kesztyű, bot), különleges olajokkal (arnag-pacsuli, monoi-ylang-ylang, kókusz-gyapot, makadámia-mimóza), a különböző terület ősi hangulatát idéző zenei aláfestéssel zajlik a terápia, így nem lesz nehéz az adott tájra repülnöd képzeleted szárnyán!

4 varázslatos terület, 4 különböző technika, 4 különböző eszköz, zene és növényi esszencia, 4 teljesen különböző jótékony hatás!

Polinézia - tisztító masszázs
A Lomi-Lomi masszázs különleges mozdulatai ihlették, melyek serkentik a nyirokkeringést, ezáltal a méregtelenítést is. Egyensúlyt teremt test és lélek között a lepedők Polinéz tenger hullámait idéző simogatása, a szigetvilágból származó dallamok, valamint a monoi és ylang-ylang egzotikus virágillata.

Marokkó - feszültség levezető masszázs
Az ősi Afrikába kalauzol ez a masszázs, a meleg feszültséget oldó hatásával. Álomszerű megkönnyebbülést ígér, és szinte egy szertartást idéz meg, amelyben egymásra talál a test és a lélek.

India - élénkítő masszázs
India a masszázsok jó néhány fajtájának szülőhazája, így biztos lehetsz abban, hogy ennek a technikának ritmikus és energikus dörzsölő mozdulatai felébresztik benned a szunnyadó energiákat, növelik fizikai erődet, koncentrációdat. A közbeiktatott finom simítások a megnyugvásodat szolgálják, hogy szellemileg kitisztulj, és az újonnan kapott energiát jóra tudd fordítani.

Ausztrália - alakformáló masszázs
Az ausztrál bennszülöttek (Aboriginalok) szentnek tartják a zenét, ezért itt is rendkívül fontos a ritmus testet, lelket megnyugtató, gondolatokat kitisztító hatása.

Lelki panaszok gyógyítása és a fizikai panaszok kezelése mellett, ezt kínálja neked a Territoria masszázs! Vedd meg most, elsőként a Diamond Dealen!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu