Egzotikus ellazulás: lávaköves masszázs 60 percben almás-fahéjas aromaolajjal teljes testen

Testi-lelki kikapcsolódáshoz keresel egy igazi egzotikumot? Próbáld ki a lávaköves masszázst! A felhevített kövek, az aromaolaj, a masszázs fogásai mind jótékony hatással lesznek rád, és mind ellazulásodat, gyógyulásodat segítik a Mo-Ka Hair Hajstúdióban (VII. kerület)! A 60 perces lávaköves masszázs most nagy kedvezménnyel, mindössze 2.890 Ft-ért elérhető! Csak kattints, és vedd meg!
Ár:2.890Ft6.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
6.500 Ft
56%
3.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.06. - 2016.04.22

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal 60 perces, teljes testes, lávaköves masszázsban részesülsz egy alkalommal.
  • Ajánlott a keringés fokozására, immunerősítésre, méregtelenítésre, izmok lazítására, közérzet javítására, stresszűzésre.
  • Almás-fahéjas olajjal, teljes testen történik a masszázs!
  • Ajánlott nőknek is, férfiaknak is, bármilyen korosztály számára.
  • A kupon 2016.04.22-ig használható fel, előzetes telefonos bejelentkezés alapján.
  • A kupon előzetes időpont egyeztetés után használható fel, ehhez keresd Voltig Tímeát a +36-70/506-3123 telefonszámon.
  • Kérjük, hogy jelentkezz be a kupon lejáratát megelőzően legalább két héttel!
  • A masszázs súlyos betegség jelenléténél, daganatos megbetegedés, pacemaker, szívritmus zavar, bőrbetegség vagy terhesség ideje alatt nem ajánlott, ellenjavallatokról érdeklődj telefonon.
  • Bármennyi kupon felhasználható saját részre és ajándékba is adható.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 24 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, és az alkalom elvész.
  • Kérjük, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay utca 45.
Garay üzlethàz 1. emelet

Kuponunk leírása

Beköszöntöttek a hidegebb idők, így mindenki feltekeri kicsit a fűtést. Ezért mi is egy igazán forró akcióval igyekszünk kedveskedni hűséges követőinknek: ha vágysz a mindennapok rohanásában egy kis kikapcsolódásra, de mellette élveznéd a természetes gyógyászat előnyeit is, akkor ez az ajánlat tutira tetszeni fog!

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, állítólag már a honfoglaló magyarok ősei is alkalmazták hasonló formában. A masszázsfajta 40-50 °C-ra hevített kövekkel és olajok igénybevételével történik. Elsődleges hatásként a hőt említhetjük, amely önmagában is kellemes, megnyugtató érzést ad. Emellett az aromaolaj melegítésével az jóval mélyebbre képes bejutni a bőrben, mint alap esetben, így jobb hidratációt biztosítva a bőrnek, továbbá az olaj más élettani hatásai is jobban érvényesülnek a szervezetben.

A merev izmok is lazulnak, tovább erősítve a masszázs relaxációs hatását. Akármilyen feszült is voltál, képes leszel oldódni, megszabadulsz a stressztől, a nyomástól, közérzeted határozottan javulni fog. Fizikai fájdalmaid is tovatűnnek majd. Továbbá a meleg kövekkel végzett masszázs révén gyorsulni fog a vér- és nyirokkeringésed is, ami segíti a méregtelenítést is, és erősíti az immunrendszert.

Szóval, ha szükséged lenne egy kis testi-lelki feltöltődésre, és szívesen esélyt adnál a természetes gyógyítás egyik évezredes múltra visszatekintő vívmányának, a lávaköves masszázsnak, akkor vásárold meg kuponunkat, és jelentkezz be masszázsra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu