Egyedi vászonképek, ha valami igazán személyes, különleges ajándékot szeretnél karácsonyra

  • Te is szeretnél valami igazán különlegeset karácsonyra? Szereted az egyedi dolgokat?
  • Akkor ez az ajánlatunk Neked szól! Készíts egyedi vászonképeket és lepd meg vele magad, vagy éppen rokonaidat, párodat és hidd el hatalmas lesz az öröm! 
  • Könnyen és egyszerűen lehet saját egyedi vászonképed Neked is!
Ár:9.900Ft14.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
30% kedvezmény
14.100 Ft
30%
4.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.10.27. - 2020.11.22

Vászonkép kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Több méretből választható egyedi vászon kép.

  • prémium minőségű
  • egyedi méret választható 
  • saját választott kép

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 2 db - 20*25 cm és 1 db - 25*35 cm - 14.100 Ft helyett 9.900 Ft.
  • 3 db - 30*30 cm - 14.900 Ft helyett 10.500 Ft.
  • 3 db - 35*20 cm - 14.900 Ft helyett 10.500 Ft.
  • 4 db - 20*20 cm - 17.300 Ft helyett 12.200 Ft.
  • 30*30 cm - 5.580 Ft helyett 3.950 Ft.
  • 30*23 cm - 5.580 Ft helyett 3.950 Ft.
  • 30*20 cm - 5.580 Ft helyett 3.950 Ft.
  • 20*20 cm - 4.820 Ft helyett 3.400 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.10.27. - 2020.11.22 között

A képfeltöltést és szerkesztést a http://www.attraktiv-reklam.hu/hu/szerkesztheto/25/vaszonkep  honlapon keresztül lehetséges. 

A megrendelések teljesítése 3-15 napig a leadási idő függvényében. Ha konkrét eseményre, vagy időpontra kéritek a megrendeléseket, akkor írjátok bele a megjegyzés rovatba a rendelésnél!

FONTOS! A megrendelő felületen a megjegyzés rublikába minden esetben a teljes kuponkódot tüntesd fel, csak ebben az esetben fogadja el az oldal.

Felárak, opciók

Szállítási díj:

  • Pick-pack és GLS átadó pontokra 950 Ft
  • Kiszállítás kézbesítési címre futárral 1.490 Ft

Minden szállítási díj utánvétellel fizetendő a csomag átvételekor.

Lemondási feltételek

A termékek egyedi gyártás után készülnek, így elállásra nincs lehetőséged.

★★★★★
★★★★★
16 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
8000 Székesfehérvár, Kisteleki út 99.
★★★★★
★★★★★
"Gyors szállítás, minőségi termék, ajánlom őket."
Tuboly Kata

Vászonkép kuponunk leírása

Legyen Neked is egyedi és személyes vászonképed vagy lepd meg vele szeretteidet karácsonykor! Válassz méretet és tedd különlegessé a szobát!

Ha Te is szereted az egyedi dolgokat és vannak képeid, amit szívesen viszont látnál a faladon, akkor ez az ajánlat Neked szól! Ha azonban valami személyes ajándékötleten töröd a fejed, mi segítünk, hiszen vászonképünkkel nem csak magadat, de családtagjaidat és párodat is meglepheted! Kiváló meglepetés karácsonyra is szeretteidnek.

Kiváló lakásdekoráció és ajándék egyben. A legjobb választás azoknak, akiknek fontos a stílus és a design, de nem biztosak abban, hogy milyen stílusú kép illene az adott környezetbe, akár saját részre, akár ajándékba szánja az adott képet. A vászonfotóval önmagában vagy kompozízióban összeállítva is feldobhatjuk az adott helyiséget, bármilyen környezetbe is helyezzük, hiszen a fal síkjából kiemelkedve különleges, exluzív hatást kelt.

Vászonkép készítéséről

Rendeld meg kiváló minőségű művész vászonra nyomtatott kedvenc fotóidat szeretteidről, a családról, a legjobban sikerült fotóidat az utazásaidról, hogy bensőséges hangulatot tudjál varázsolni környezetedbe, vagy hatalmas örömöt tudjál szerezni az általad megajándékozott személynek.

Képeik prémium minőségű művész vászonra digitális nyomtatással készülnek, amit első osztályú borovi fenyő vakráma lécre feszítve készítenek el. Természetesen tudnak egyedi méretre gyártott vakrámás képet is gyártani, ha úgy gondolod, hogy a választott kép arányai ezt kívánják meg, vagy az adott helyre más méretet képzeltél el. Ilyen esetben a visszaigazolásnál, utólag küldjük el a pontos árat.

SZERKESZTÉSI TANÁCSOK:

Ha behúzol egy képet a "kép" feliratra a képkeretbe, és azt később törlöd, akkor a képkeretet is kitörölheted. Ha nincs ott a "kép" felirat a képkeret közepén, nem tudsz képet behúzni. Ebben az esetben a bal oldali sablon képre duplán kattintva, újra betöltheted a kezdőlapot, vagy a szerkesztő alján lévő "kép hozzáadása" gombbal tudsz képkeretet feltenni, majd a megfelelő helyre húzni. Méretezni úgy tudod, ha a képkeretre kattintasz és a kereten megjelenő kis kockákat megfogva húzod ki a keretet a megfelelő irányba.Ha nem tetszik az elsőre betett kép, akkor nyugodtan húzz rá egy következő képet, mert nyomtatásban csak az fog megjelenni, amit aktuálisan a képernyőn látsz. Ha több képet szeretnél a képkeretbe tenni, a "kép hozzáadása" gombbal újabb képkereteket tudsz felvinni, amit az egérrel a megfelelő helyre tudsz tenni. További szerekesztési segítséget a kezdőoldalon található "Szerkesztő használata" menüben találsz.

Fontos:A megrendelés után a képeket mindig elküldik jóváhagyásra a gyártás előtt, külön kérés nélkül. Csak jóváhagyott grafikát küldenek gyártásra. 

Szerezd be Te is minél hamarabb ezt a különleges ajándékot és lepd meg vele szeretteidet, vagy tedd egyedivé otthonodat saját szerkesztésű vászonképpel! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kezdd a tavaszt ragyogó és feszes arcbőrrel - Tripoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés
7.250 Ft kupon ár helyett MA csak 6.525 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu