Egy szelet Toscana! Kóstolj bele Olaszország ízeibe! Toscana Club nyílt az I. kerületben!

Toscana Club Caffé & Shop | Budapest, I. ker.
Kóstold meg Toscana ízeit! Gondoltál már rá, hogy elutaznál? Felfedeznéd a világot? Mindig is vonzott Olaszország? Most gondolj a jövő évre! Térítésmentesen összeállítjuk álomutazásodat Olaszország legszebb régiójába. Amíg megálmodjuk, válassz olasz süteményeinkből, és kóstolj kávékülönlegességeket! Látogass el hozzánk, hogy vágyaid valósággá váljanak! ( I. kerület)
Ár:1.390Ft3.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
3.200 Ft
57%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.22. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 2 fő részére 1-1 kávé valamint személyenként 1 szelet Ricottás-Csokoládés torta szelet és egy választható tortaszelet.
  • Amennyiben nem szeretitek a kávét, választhattok helyette frissítőt, vagy üdítőt.
  • A következő torta szeletek választhatóak napi kínálat szerint: Ricottás-Csokoládé torta szelet, Habos Citromtorta szelet, Nutellás Sajttorta szelet, Csokihabos Narancstorta szelet, Vaníliakrémes Torta fenyőmaggal 1 szelet, Tiramisu szelet
  • A kupon tartalmazza továbbá egy személyre szabott Toscana-i utazás összeállítását. A kupon akkor is érvényes, ha nem tervezel utat Toscanaba, valamint ha nem szeretnéd még megtervezni sem, akkor is gyere hozzánk bátran, lehet hogy kedvet kapsz hozzá.
  • Időpontot egyeztetned nem kell, de szeretnénk, ha jeleznétek érkezéseteket. Kérjük figyeljétek a facebook bejegyzéseinket.
  • Egy fő több kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba, viszont 1 kupon csak 1 fogyasztásra érvényes.
  • A kupon felhasználható 2016.03.31.-ig
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:30 – 17:00 Szombat-Vasárnap: 9:00 – 17:00
Szolgáltatás helye
1016 Budapest, Mészáros utca 4.
18-as villamossal a Krisztina térig vagy a 178-as, ill. 105-ös busszal a Krisztina tér vagy Ág utcai megállóig.

Kuponunk leírása

Eddig csak tervezgetted az álomutazást, de nem tudtad, hogy hova menj? Nem akarsz Utazási irodával utazni, csoportosan, szeretnétek nekivágni a nagy útnak csak együtt?

Helyi segítőink pedig olyan különleges helyekre és eseményekre visznek el, amelyekből igazán megismerheted, milyen a toszkán életérzés. Mi segítünk, hogy megismerd Toscana rejtelmeit.

Toscánai torták

Utazási tanácsadás: ha a képzőművészeti remekművek, vagy az olasz építészet csodái hoznak lázba, ha természet szerelmese vagy és a lankás dombokért, olívafa-ligetekért, szőlőültetvényekért, ciprusokért vagy a mesés tengerpartért rajongsz.

Több mint 10 év toszkánai élet után alig várom, hogy újra és újra megoszthassam élményeimet és tapasztalataimat mindazokkal, akik ebbe a csodálatos régióba készülnek. Térítésmentesen megszervezem a minden részletre kiterjedő, személyre szabott utazásotokat, míg volt munkatársaim a helyszínen kísérnek el benneteket.


Látogassatok el a Club-ba, olasz cukrász álomdesszertjei és egy csésze finom cappuccino mellett megbeszéljük a részleteket! Szeretettel várok minden Toszkána rajongót!

Toscana Club belső tere

Ezzel a kuponnal lehetőséged nyílik azonnal belekóstolni Toscana ízeibe, aromáiba. A családias hangulatú kávézó olasz Moak kávét és kávékülönlegességeit, forró csokoládét és teákat kínál, míg a polcokon toszkán borválogatás, egyedi, kézműves termékek, olívaolajak, szószok, tészták, rizottók, csokoládék találhatóak. Friss szendvicsek, saláták, sütemények és pékáru szintén a helyszínen és elvitelre is fogyasztható.


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu