Egy igazi adrenalinbomba! Hét kör élményvezetés egy tűzpiros Ferrari replica volánjánál!

Szívesen vennél párodnak egy tűzpiros Ferrarit? Még ha ez csak álom marad, egy élményvezetéssel bármikor megajándékozhatod! Vedd meg most a 7 körös tűzpiros Ferrari Replica élményvezetést a Kakucs Ringre, és 5 körön át te kezelheted a 300 lóerőt, 2 körön keresztül pedig egy profi mellett élheted át, mire képesek a szabadjára engedett lovak a motorházban. Vedd meg most akár 7.225 Ft-os foglalóval!
Ár:32.900Ft66.000 Ft
Ár: 8.225 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 24.675 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
66.000 Ft
51%
33.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.07. - 2016.08.26

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: egy Ferrari 360 Modena replica versenyautót vezethetsz 5 körön át, majd 2 körön át versenypilóta visz versenytempóban!
  • A Ferrari replica üvegszál és carbon karosszériája jóvoltából mindössze 980 kg önsúlyra jut 300 lóerő, ami pazar vezetési élményt garantál neked 5 körön át. Majd helyet cseréltek kísérőddel, aki megmutatja, hogy mit tud az autó valójában.
  • A Kakucs Ring tökéletes terep egy élményvezetéshez, és a programot az időjárás sem befolyásolja. Esőben csak nagyobb élmény lesz a vezetés!
  • Komplett biztonsági felszerelés véd majd (4 pontos biztonsági öv, tűzálló maszk, versenyülés, bukósisak), és a vezetés előtt rövid oktatásban is részesülsz az autó sajátosságairól, a vezetéstechnikáról. A vezetés alatt szakértő kísérő segít majd.
  • Nagyszerű ajándék autókedvelőknek, az extrém élmények szerelmeseinek. A hölgyek se ijedjenek meg, őket is szeretettel várják, hiszen gyakran jobban vezetnek a férfiaknál.
  • Kakucs Ring megközelítése: M5 autópálya inárcsi pihenő lehajtó, majd Inárcs, és Kakucs érintésével a kitáblázás alapján
  • Az ajánlat a saját felelősségedre vehető igénybe, és a program során a szervező szabályait kötelező betartani!
  • A kupon 2016. augusztus 26-ig váltható be.
  • A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330 telefonszámon.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni oldalunkon:

  • A foglalós ár 8.225 Ft, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 24.675 Ft
  • Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.
★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2366 Kakucs Ring

Videó

Kuponunk leírása

Szeretsz vezetni?

És tudsz is? Esetleg néha még a piros lámpánál szereted ott is hagyni a melletted állókat, s mint egy rakéta kilőni, hogy a következő lámpának ideje se legyen pirosra váltani? De az is lehet, hogy ezekkel a gondolatokkal csak eljátszol néha, de a fejedben ott motoszkál: milyen is lenne, ha nem 80 lovat, hanem 300-at irányíthatnál?

Ferrari 360, Modena, replica, extrémautó, élmény, élményvezetés

Egy Ferrari 360 Modena replica volánjánál épp erre lesz lehetőséged!

Nos, akár csak eljátszol a gyorsulás gondolatával, akár ki is lősz néha a lámpánál ez egy igazán neked szóló ajánlat! Képzeld csak el: ülsz egy tűzpiros versenyautóban, egy épített versenypályán, ahol nem lassulnak be előtted, nem jön szembe veled senki, abszolút nem kell a hétvégi vezetőktől tartanod! A Te kezedben van a kormány, Te vezetsz! Te dobálod felfelé a sebességet, Te taposol oda a gázpedálnak úgy, hogy hajlik a trepplemez! Az adrenalin pedig mind gyorsabb tempóra sarkall! S ha mindez nem lenne elég, az utolsó két körre jön a java: aki eddig a tanácsokat adta az "anyósülésről", most a helyedre ül, és megtapasztalhatod, milyen az, amikor ezt az erőművet a tudása határáig pörgetik, milyen az igazi versenytempó!

Ne a közúton száguldj, tartogasd a versenypályára!

Pöröghet életed akárhogyan, de közúton nem ajánlott a száguldozás. Ott rossz vége is lehet a tempónak. Nem csak az izmos csekkről beszélünk, amivel a rendőrség jutalmazhat a gyorsaságodért, hanem a balesetekről is, melyeknek a sebesség jócskán növeli a kockázatát. Ajánlatunk révén viszont nyugodtan és biztonságosan kiélvezheted a 300 lóerős Ferrari 360 Modena replica minden erejét. Érezheted, ahogy a gyorsulásnál vagy kanyarokban az ülésbe préselődsz, vagy egy-egy fékezésnél, hogy a biztonsági övnek kell megtartania ki ne szállj idő előtt az autóból.

Ferrari, 360, Modena, élményvezetés, extrémautózás, élmény, Kakucs Ring

Öt körben tiéd az irányítás, majd kettőt utazol

Az ötből az első kör minden bizonnyal az ismerkedés, az első randi. A második, harmadik a felfedezésé, amikor megismered vörös színű partneredet, amikor már tudod, mit szeret, és azt is, hogy hogyan reagál a te „simogatásaidra”. A maradék körökben pedig már mint összecsiszolódott pár száguldhattok a pályán! És még nincs vége! Mert a kísérőd, a verseny rutinnal rendelkező oktató ezután megmutatja az igazi arcát a párodnak, hogy mit is tud! És ebben a két körben már garantáltan elvarázsol a tempó, a kanyarok ülésbe passzírozó ereje, a fék övfeszítő brutalitása.

Amikor pedig kiszállsz, elképzelhető, hogy remegnek majd térdeit, és csak nézel körbe: Igen, megcsináltuk! De senki ne gondolja, hogy ez az élmény a férfiak, a srácok kiváltsága. Hiszen minden nőben lakozik egy tüzes boszorka is, aki alig várja, hogy megmutassa, mit is tud a kormány mögött. Nos hölgyeim: Itt az alkalom!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu