Egészséges fogak és vakító mosoly Airflow kezeléssel és ultrahangos fogkő-eltávolítással

Hollán Dentál Fogászat | Budapest, XIII. ker.
Egészséges fogak és vakító mosoly Airflow kezeléssel és ultrahangos fogkő-eltávolítással
  • Szereted az érzést, amikor a mosolyod szinte lefegyverzi az embereket? Éld át újra!
  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás, levegőt, vizet és finom homokot elegyítő speciális AirFlow technológia segítenek neked, hogy fogaid visszanyerjék egészségüket és fehérségüket!
  • A Hollán Dentál Fogászat a XIII. kerületben, a lehel téri metrómegállótól 5 percre található.
Ár:14.990Ft34.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
56% kedvezmény
34.000 Ft
56%
19.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 12 nap múlva.
A kupon beváltható:
2018.12.05. - 2019.03.20

airflow kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ultrahangos fogkő-eltávolítás fehérítő hatású AirFlow kezeléssel, orvosi konzultációval a Hollán Dentál Fogászatnál.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.05. - 2019.03.20 között

  • Egy személy saját célra egy kupont használhat fel, és egyet vehet ajándékba.
  • Egy kezelés alkalmával csak egy kupon használható fel.

Bejelentkezés:

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36-20/936-4114.

További információk

Profi fogászati szakemberek várják jelentkezésed, akik minden megtesznek azért, hogy megelégedve lépj ki a rendelőből.

A kezelésről:

  • A fogkő és a kialakult elszíneződések megszüntetésére használható az egyik legújabb technológia, az úgynevezett intraorális homokfúvás, az AirFlow.
  • Az eszköz egy igen finom szemcsés anyag és víz keverékét juttatja viszonylag nagy erővel a fogakra, eltávolítva ezzel a fogkövet és a nem kívánt elszíneződések nyomait.
  • A súrlódás következtében a nehezen elérhető helyekről is sokkal nagyobb hatékonysággal, szinte 100%-ban távolítja el a fogkövet!
  • A fogkő-eltávolítás után alkalmazott hagyományos polírozáshoz képest 2-szer simább, tisztább, tükörfelület hozható létre.

Az ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltatónál!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra! Késés esetén a kezelés ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9-18h
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51 fsz/2
pár percre a Lehel tértől

airflow kezelés kuponunk leírása

Vesd be újra a csodafegyvert, a ragyogó mosolyt!

Jó érzés, amikor látod, hogy csillogó mosolyod bárkit levesz a lábáról és mindig segít a gondok megoldásában? Mi most neked segítünk, hogy ezt az élményt minél többször átélhesd és az esetleges fogászati problémák ne állhassanak sikered útjában.

A Hollán Dentál Fogászatnál most speciális kezelés segít abban, hogy fogaid újra egészségesek legyenek, mosolyoddal pedig mindenkit levegyél a lábáról: próbáld ki a levegőt, a vizet és a finom homokot elegyítő, fehérítő hatású AirFlow kezelés és az ultrahangos fogkő-eltávolítás kombinációját! Már egy alkalom után látványos lesz az eredmény!

Airflow kezelés

A fogkőeltávolításról:

A fogak egészsége mindig és minden korban fontos, ezért érdemes rendszeresen figyelni a szájhigiéniai ápolásra. A fogkő eltávolítás minimum fél évente ajánlott. A fogkő eltávolítás, a modern fogászati technikának köszönhetően, ultrahang segítségével történik, így ez teljes mértékben fájdalommentes. A foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll, ebből alakul ki a fogkő. A fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak. Hogy ezeket a problémákat megelőzzük rendkívül fontos a szájhigiéniai ápolás, vagyis a rendszeres fogkő eltávolítás.

A fogak elszíneződését több tényező is okozhatja, de a nyál összetétele miatt alakul ki, lehet genetikai ok, de a leggyakoribb problémát az étkezési szokások okozzák. A rendszeres koffein, tea, vörösbor fogyasztása, illetve a dohányzás roncsolja a fogakat és elszíneződéshez vezet. Sajnos a gyökérkezelt fogak is idővel elszíneződnek. Valamint a kor előre haladtával is veszítenek a fehérségükből.  

Mit kell tudnod az AirFlow kezelésről?

A fogkő-eltávolítás sokszor csak kezdő lépése a szájhigiéniai kezeléseknek. A fogak fehérré varázsolásában egy speciális technológia lesz segítségedre. Lássuk, hogy mi is ez az AirFlow kezelés?

A fogsor nehezebben elérhető részeiből egy speciális készülék segítségével, a levegő, a víz és a por használatával távolítják el a szennyeződéseket. A kezeléshez használt nagyon finom por állagú anyagnak a lenyelése semmilyen problémát nem okoz (de a különböző ellenjavallatokról mindenképp egyeztess a kupon megvásárlása előtt a szolgáltatóval).

Az Airflow eljárás lényege, hogy az összetevőket kellemes hőmérsékleten adagolják és semmiképp nem tapasztalható rossz íz, ugyanis a finom szemcséjű port aromával ízesítik. A nagy nyomáson, ballisztikus sebességgel adagolt por eltávolítja a fog felületéről a szennyeződéseket, a víz közben lemossa a lepedéket.

Ennek a kezelésnek hála a fogaidat már egy alkalom után is simábbnak, tisztábbnak érzed majd. A látványos fehérségről már nem is beszélve! Mivel az Airflow kezelés során használt anyagok behatolnak a fogközökbe is,  így polírozó hatása is van. Ezt követően elképzelhető, hogy a kémiai fogfehérítésre már nem is lesz szükség. A kezelés további jótékony hatása, hogy nem változtatja meg a fogzománc színét sem, valamint a baktériumok sem tudnak olyan könnyedén megtelepedni a fogak felszínén.
Megfelelő szájápolással sokáig fenntartható a kezelés eredménye.

AirFlow kezelés ultrahangos fogkő-eltávolítással a Hollán Dental Fogászatnál

A rendelő kialakítása, a személyzet hozzáállása barátságos környezetet és empatikus kezelést garantál magas színvonalon, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával.

Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 27% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

60 perces választható wellness masszázs: csoki, kókusz vagy Himalája sómasszázs, akár hétvégén is!
3.390 Ft kupon ár helyett MA csak 2.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu