Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Egész napos Reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyam, sikervonzás és tudatos teremtés tréninggel!

Atlantisz Stúdió | Budapest, XIII. ker.
A Reiki gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. A testi, lelki egészség megőrzését akár saját magadon, akár másokon is alkalmazhatod. Tedd hát jobbá a magad és a környezetedben élők életét! Az egész napos reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyam, tudatos teremtés tréning és sikervonzás konzultáció CSAK 7.690 Ft!
Ár:7.690Ft19.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
19.500 Ft
61%
11.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.10.20. - 2017.01.10

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: egy egész napos Reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyam, tudatos teremtés tréninggel és sikervonzás konzultációval.
 • A Reiki bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony gyógyító módszer. Sokak számára az első lépést jelenti az energetikai gyógyászat felé.
 • A reiki tanfolyam legnagyobb előnye, hogy a tanultakat képes leszel önmagadon én másokon is alkalmazni egyaránt. Különösen javasolható masszőrök számára, akik érintéssel dolgoznak így megnövelve a kezeléseik hatékonyságát.
 • A tanfolyamon tanulva megkapod a lehetőséget, hogy a Reiki energiával kezelni tudd önmagad és másokat. 
 • Részletesen megismerheted a Reiki történetét, elsajátíthatod a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait.
 • A tanfolyam beavatással, nemzetközileg elismert oklevéllel, és a teljes testkezelés begyakorlásával történik. 
 • A tudatos teremtés tréning hozzásegít önmagad megismeréséhez. Önmagadon munkálkodásra inspirál, képes leszel magad mögött hagyni régi blokkjaid, félelmeid, rossz szokásaid.
 • A sikervonzás során pedig azt tanulhatod meg, miként kell megváltoztatnod a saját gondolkodásodat ahhoz, hogy a siker is elérjen hozzád.  
 • A kupon 2017. január 10-ig váltható be.
 • A kuponod beváltása időpont egyeztetéshez kötött. Ehhez keresdFilipcsei Gábort a +36-30/879-7947 telefonszámon!
 • A tanfolyam egyénileg, és előre leegyeztetett napon végezhető el.
 • A tanfolyam létszáma 3-8 fő a megfelelő haladás és a foglalkozások teljes körű elsajátítása érdekében.
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is.
 • A kuponodat ne felejtsd otthon, és diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont foglaláskor.
 • A stúdió könnyen megközelíthető helyen a Duna Pláza közelében található. Tömegközlekedési eszközzel érkezőknek az Árpád híd M- tól induló, 120-as busszal a Fiastyúk utcai megállóban kell leszállni. 
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kéretik a pontos érkezést betartani a megbeszélt időpontra!
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Göncöl utca 6.

Kuponunk leírása

Ismerd meg a spirituális, gyógyító világot és legyél képes önmagad gyógyítására és a saját boldogságod, sikered elérésére!

Mindezt pedig most az Atlantisz Stúdió egész napos Reiki gyógyító és életmódváltó tanfolyamán meg is kapod! 

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket. Testileg és lelkileg is nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot ad, ellenállóbbá tesz a stresszel és a mindennapok kihívásaival, környezetünk megterheléseivel szemben. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. 

Reiki I.II. tanfolyam.

A tanfolyamon a tanuló megkapja a lehetőséget, hogy a Reiki energiával kezelni tudja önmagát és másokat. Részletesen megismeri a Reiki történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. 


reiki, tanfolyam, tanulás, tudatos életmód, siker, vonzás,

Az energetikai hangolás („avatás”) lehetővé teszi a belső gyógyító csatornák aktiválását a Reiki energia számára, ez mindemellett a saját rezgésszám és energiaszint lényeges megemelkedésével is jár. Az avatás által tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje. 

A tanuló megismerkedik a második Reiki fokozat szimbólumaival is és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg. Lehetővé válik számára többek között lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés is. A Reiki a szervezetünkben lévő betegség esetén is felgyorsítja és könnyebbé teszi a gyógyulást, legyen szó önmagunkról, másokról, állatokról vagy akár növényekről. Nem helyettesíti a hagyományos orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve használható. 

Sikervonzás konzultáció és tudatos teremtés tréning.

A tanfolyam része a siker vonzás és a tudatos teremtés konzultációk isAz univerzum törvényei mindenre és mindenkire hatnak. Az egyik - talán a legfontosabb - törvény a vonzás. Mivel Te is az univerzum része vagy Te sem vagy kivétel! Amikor gondolsz valamire azzal magadhoz vonzod a hasonló gondolatokat. Ez akkor is így van, ha nem hiszel benne, épp úgy mint ahogy ha megbotlasz elesel. Függetlenül attól, hogy hiszel-e a gravitációban vagy sem. Ha tehát változtatni szeretnél az életeden akkor elsősorban önmagadban kell változtatni  és a gondolkodásodat kell irányítanod, megváltoztatnod. Ehhez kapsz útmutatást a két konzultáció által.

A Reiki piacára ma jellemző széles és sokszor áttekinthetetlen sokszínűséggel és az ezzel járó bizonytalansággal szemben, a R.A.I. nemzetközi szinten szilárd vezető helyet ért el egységes és világos képzési tematikájával.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Változatos hátmasszázsbérlet 3 alkalommal - a hát, nyak, váll és fejfájás ellen!
10.990 Ft kupon ár helyett MA csak 9.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu