Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Easier-Cap videó digitalizáló

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.490Ft7.990 Ft
ELFOGYOTT
A megvehető darabszám elfogyott!
44% kedvezmény
7.990 Ft
44%
3.500 Ft

videó digitalizáló legfontosabb tudnivalók

Szeretnéd, hogy a legfontosabb pillanatok örökre megmaradjanak? Akkor az Easier-Cap videó digitalizálóra lesz szükséged!

Életünk meghatározó pillanatait sokszor még VHS-ra sikerült rögzíteni. Ezzel nincs is baj, viszont ezek nem örökre szólnak, minőségük gyorsan kopik, így elveszítheted ezeket a pillanatokat. Most ezzel a TUTI termékkel megmentheted ezeket a videókat. Így megmutathatod a következő generációnak is, hogy mi történt régen. 

Varázsolj otthonodba nosztalgikus hangulatot!

Hasznos infók:

Az elkészült felvételeket tárolhatod a számítógéped merevlemezén, DVD lemezen, CD lemezen,  gyakorlatilag bárhol. Csak csatlakoztasd videómagnódhoz, kamerádhoz és bármilyen hasonló eszközhöz. A számítógépre való telepítés és beállítás után már kezdheted is a felvételeid digitalizálását. Szerencsére képes felvételek mellett hangfelvételeket is rögzíthetsz, így akár más formátumban is élvezheted kedvenc énekeidet! 

A EASIER-CAP Videó Digitalizáló tulajdonságai:
 
  • USB 2.0 csatlakozón keresztül.
  • USB tápellátás.
  • Hangkártya nélküli hangfelvétel.
  • NTSC és PAL videoszabvány támogatás
  • NTSC: 720x480 @ 30fps PAL: 720x576 @ 25fps
  • Max. 720*480 és 720*576 felbontás.
  • S-video vagy kompozit bemenet.
  • SAnalóg jel VHS, kazetta rögzítés digitális
  • formátumban: DVD, Cd, VCD.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött

Videó