Dolce vita: vanília-marcipános PÁROS masszázs 90 percben! Élvezzétek az édes páros mennyei duettjét!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Gondolnád, hogy a vanília és a marcipán párosa milyen ellenállhatatlan párost alkot? Kóstoljatok bele Ti is az édes életbe egy testet-lelket melengető páros masszázson! Engedjetek a csábításnak és tapasztaljátok meg a vitamindús masszázs minden jótékony hatását! Vedd meg a páros masszázsra szóló kupont csak 8.990 Ft-ért!
Ár:8.990Ft37.300 Ft
Ár: 5.000 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 3.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
37.300 Ft
76%
28.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.11. - 2016.08.11

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom 90 perces vanília-marcipán PÁROS masszázs teljes testre
  • A páros masszázs azt jelenti, hogy mindketten egy szobában, de külön ágyon fekszetek, a két masszőr pedig szinkronban végzi a masszázst.
  • A vanília aromái amellett, hogy átjárják az összes érzékszervedet, felpuhítják a bőröd és gazdagon feltöltik azt természetes ásványi anyagokkal. Nem csupán hidratál, de antibakteriális hatással is bír.
  • A marcipánban található mandula gazdag E-vitaminban, ami fontos a bőr számára. A masszázs ellazít, és egyben felfrissít.
  • A 90 perces teljes testes relaxálás után bőrötök érezhetően puhává és selymesen lággyá válik!
  • A páros masszázs tökéletes és különleges ajándék lehetőség nem csak párok számára. Így akár meglepheted szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is.
  • Bármilyen korosztály igénybe veheti a masszázst.
  • A kupon beváltható2016. augusztus 11-ig.
  • Időpont egyeztetéshez előzetes e-mail bejelentkezés szükséges, a masszazsbudapest@gmail.com címen!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket! 

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 5.000 Ft-ért! A különbözetet, ami 3.990 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál. A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H-MKB-OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Az ajánlat más akciókkal nem vonható össze.
  • Időpont lemondás - módosítás:
    A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunkelfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Nyitva tartás és további információk a www.masszazs-budapest.hu weboldalon
  • Elfogadott fizető eszköz: Készpénz, Bankkártya, K&H-MKB-OTP Szép kártya
  • SZÉP Kártya elfogadás: Igőpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezzétek a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzitek előre akkor csak készpénzt áll módunkban elfogadni a csúszások elkerülése miatt.
  • Szolgáltató: Diamond Masszázs Stúdió, Budapest, VII. kerület Csengery utca 26 (Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta).
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Édesanyámnak vásároltam ajándékba a kupont, aki nagyon elégedett volt a szolgáltatással és a körülményekkel. Vissza fog térni a szolgáltatóhoz. Köszönjük szépen!"
Tóth Gyöngyi

Videó

Kuponunk leírása

Az édes vaníliánál kevés csábítóbb van, talán csak az ínycsiklandó marcipán kelhet versenyre vele! De miért is versengenének, ha az erejüket egyesítve tehetnek a felfrissülésünkért?!

Eddig csak a konyhából és a cukrászdából ismerted a vaníliát és a marcipánt? Akkor itt az ideje, hogy vadonatúj oldalukról ismerd meg őket!

Sőt, a Diamond Masszázs Stúdióba most a párodat is elhozhatod, de akár a szüleidet vagy barátaidat is meglepheted ezzel a mennyei páros masszázsra szóló kuponnal, ahol Ti is saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg a marcipán és a vanília remek duettjét. 

Diamond Masszázs Stúdió

Most ráadásul lelkiismeret furdalás nélkül bűnözhettek, ez a páros kényeztetés garantáltan jót tesz a vonalaknak!

A vanília aromái amellett, hogy átjárják az összes érzékszervünket, felpuhítják a bőrt és gazdagon feltöltik azt természetes ásványi anyagokkal. Nem csupán hidratál, de antibakteriális hatással is bír. A 90 perces relaxálás után bőrötök érezhetően puhává és selymesen lággyá válik!

Lepd meg párodat, vagy csempéssz 90 percnyi édességet szüleid, barátaid életébe ezzel a páros masszázsra szóló kuponnal!

A másfél óra végén csak ezt tudjátok majd mondani: igen, ez a dolce vita, és máris csak az lesz a kérdés, hogy mikor tértek vissza újra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu