Delux ajándékcsomag az imádott nőknek! 7 kezelés arcra, testre és kézre a tökéletes szépség jegyében

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Varázsold ragyogóbbá arcod bőrmegújító arckezeléssel! Gyémántfejes mikrodermabrázió, mezoterápia, ampullás hyaluronsavas feltöltés, szemöldök szedés-festés, műkörömépítés és 90 perces csokis masszázsvarázs vár rád a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.)! Nem hiányzik semmi? Nem, mindent összeszedtünk! Ja, és csak 10.290 Ft-ért lehet részed mindebben kuponunkkal!
Ár:10.290Ft28.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
28.100 Ft
64%
17.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.01.24. - 2017.04.25

ránctalanító kezelés kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat tartalma: 1 alkalmas 1 fő részére szóló bőrmegújító arckezelés 60 percben a következőkkel:
    • gyémántfejes mikrodermabrázió
    • mezoterápia
    • ampullás hyaluronsavas hatóanyag bevitel
    • szemöldök szedéssel és festés
  • Ezen kívül a csomag tartalmaz még műkörömépítés S-es és M-es méretben, valamint egy 90 perces csokiolajos relaxációs masszázst.
  • Az ajánlat csak a műköröm építésére szól. A kupon nem tartalmaz díszítést vagy esetleges előző gél lakk eltávolítást, ezek felár ellenében kérhetők a helyszínen. Amennyiben műkörömmel érkezel a helyszínre, a töltés felárát ki kell fizetned a helyszínen.
  • A masszázs 90 perces teljes testes csokiolajos relaxációs svédmasszázs. A kozmetikai kezeléshez a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot használunk. A szemöldök szedés és festés arcformádnak, igényeidnek megfelelően készül.
  • A csomag részenként vagy egyben is igénybe vehető, de csak egy fő használhatja fel, nem bontható fel több fő részére.
  • A kupont2017. április 25-ighasználhatod fel!
  • Csak az első alkalmat kell eddig beváltanod, ezután névre szóló bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket! 
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, saját részre, és ajándékba egyaránt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Megértésed köszönjük!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.
  • Más szolgáltatásra nem cserélhető fel, más akcióval nem vonható össze.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni amasszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
" Köszönök mindent"
Tóth Zsuzsa

ránctalanító kezelés kuponunk leírása

Szívből adni a legszebb ajándék!

Uraim, mindig találhattok alkalmat arra, hogy imádott hölgyeteket megajándékozzátok! Ehhez nem kell ünnep, elég, ha eszetekbe jut a kedves! 

Éppen az ilyen hirtelen jövő alkalmakra állítottuk össze ezt a komplex ajándékcsomagot, amiben szívetek hölgye minden olyan szépségápoló kezelést megtalál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy minden pillanatban ragyogjon melletted! Sőt, még annál is többet adunk!

Karácsonyi ajándékkártya

Hogy miért válaszd ezt a csomagot?

  • Mert minden nő szereti a kényeztetést
  • Mert minden nő örül, ha szépülhet és relaxálhat
  • Mert kiváló szakemberekhez, kényeztető szolgáltatásokra küldheted az imádott hölgyeményt
  • Mert rugalmas a nyitva tartásunk, így akár késő este vagy hétvégén is sok szeretettel fogadjuk a Vendégeinket.
  • Mert egy szuper helyen egyszerre szépülhet, relaxálhat és feltöltődhet a megajándékozott.

Lássuk, mit tartalmaz pontosan a Diamond Masszázs Stúdió csomagja!

A delux csomag tartalmaz egy bőrmegújító arckezelést gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolással, mezoterápiás hatóanyag bevitellel és szemöldök szedést, festést. Minden korosztálynak ajánlott, hiszen a hatóanyagokat a bőrtípusnak megfelelően választjuk ki. Valamint a kezelés számtalan bőrproblémára nyújt megoldást – ránceltüntetés, tág pórusok csökkentésére, bőrhibák mérséklésére.

Diamond Masszázs Stúdió

A műköröm építés lehetőséget biztosít, hogy nőies körmökre tegyél szert. Kérhetsz egy színűt, színeset, franciát, vagy más színkombinációt is. A zselés műköröm természetes hatást kelt, így elegáns, mégis nőies megjelenést biztosít a körmeidnek.

A másfél órás relaxációs csokiolajos masszázs oldja a befeszült izmokat és görcsöket. Enyhíti a hát, nyak és vállfeszüléseket, testfájdalmakat, izomlázat. Serkenti a vér és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést. Nem mellesleg oldja a stresszt. A csokoládé már az illatával is endorfin hormont termel a szervezetben, így garantáltan boldogabban fogsz felkelni a masszázs végén.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu