Cupcake készítő tanfolyam! Édes meglepetés az édes pillanatokért kedvesednek!

Pixie Pie tortaműhely | Budapest, XV. ker.
Mindig a szívből jövő meglepetés a legegyedibb! Lepd meg szerelmed egy igazán édes ajándékkal Valentin-napon! A Pixie Pie Tortaműhely különleges tanfolyamán saját kezeiddel készíthetsz cupcake-et, ami garantáltan egyedi és szívből jövő meglepetés lesz kedvesednek! Kápráztasd el új tudásoddal a családot, kedvesed vagy kösd le bármikor a gyerkőcöket cupcake sütögetéssel!
Ár:8.890Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
Már csak 32 db maradt!
18.000 Ft
51%
9.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.27. - 2016.02.16

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas cupcake készítő tanfolyam
    • 4 db normál méretű cupcake-et készítesz, amelyeket kis dobozkába hazavihetsz kedvesednek!
    • természetesen receptet is kapsz, hogy újból lenyűgözhesd tudásoddal kedvesed, barátaid, családod vagy gyerkőceidet!
  • A tanfolyam időtartama: 2-3 óra, a munkához minden eszköz és alapanyag biztosított.
  • Tanfolyam időpontok Valentin hetén:
    • 2016. február 2., 6., 9. és 13.
  • A sütik nem cukormentesek, glutént és laktózt is tartalmaznak. Ha diétás változatban szeretnéd elkészíteni őket, a helyszínen tanácsokat kapsz, hogy miként tudod mással kiváltani az alapanyagokat.
  • Köztudott, hogy a férfiak szívéhez az út a hasán keresztül vezet! Lepd meg kedvesed egyedi és überelhetetlen ajándékkal, az még egy plusz, hogy a tudást senki nem veszi már el tőled és bármikor el fogod tudni neki újból készíteni!
  • A kupon 2016. február 14-ig használható fel.
  • A tanfolyamokat a Valentin-nap hetén tartják meg!
  • A tanfolyamra minimum 3 nappal a választott dátum előtt lehet jelentkezni, a Pixie Pie Tortaműhely nyitvatartási idejében, 9:00 és 16:30 között a +36-20/455-8848-as telefonszámon.
  • Bármennyi kupon vásárolható, ajándékba adható. A kinyomtatott kupont vidd magaddal, és add át a szolgáltatónak.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
 
 
 
Szolgáltatás helye
1152 Budapest, Rákos út 161.

Kuponunk leírása

Az egyediség az igazi ajándék! Vedd le a lábáról kedvesed és kápráztasd el tudásoddal a családod!


Fejtörést okoz számodra, mivel kápráztasd el kedvesedet a szerelmesek napján? Mint tudjuk a férfiak szívéhez, a hasán keresztül vezet az út! Engedd, hogy segítségedre legyünk egy igazán édes ajánlattal! :)
Nem, most nem a cukrászdáról beszélünk! Miért ne készítenéd el Te magad idén a Valentin-napi ajándékot? Ilyen meglepetésben még aligha volt része párodnak, vagy szeretteidnek!

Pixie Pie mini cupcake tanfolyam

A Pixie Pie Tortaműhelyben nap mint nap megszámlálhatatlan mennyiségű szebbnél-szebb és finomabbnál-finomabb sütemény, és egyéb édes különlegesség készül a profi cukrászok keze munkája nyomán.
Most azonban rajtad a sor, hogy megmutasd, milyen ügyesen sürögsz-forogsz habverővel a kezedben! Amennyiben kezdő vagy a sütéshez, ez sem akadály, hiszen elsajátíthatod az alapokat, amivel aztán bárkinek kedvezhetsz!

Pixie Pie

Hogyan képzeld el a tanfolyamot?

A tortaműhely egyedülálló tanfolyamán először gondosan előkészültök majd. Megismerkedtek a recepttel, elmondják, hogy mit és hol találtok meg a munkátokhoz.

Aztán már hozzá is kezdtek a nagy műhöz. A szakértő tanácsoknak köszönhetően hamar megszületik majd az első aprócska torta, aztán szépen sorban a többi is, amiket otthon jóízűen kanalazhattok majd közösen kedveseddel, és mindezt büszkén teheted, mivel a Te kezecskéid munkája lesz!

Amíg ezek a mini csodák hűlnek, megismerkedhetsz a cupcake alapanyagaival, elmondják, hogy honnan szerezheted be a sütéshez szükséges eszközöket. Ezután közösen  készítitek el a kis torták díszeit, majd fel is díszítitek őket.

Ha laktóz- vagy gluténmentes sütit sütnél, ahhoz is kapsz hasznos tippeket. Mivel a legjobb cupcake recepjét meg is kapod, legközelebb már otthon is könnyedén elkészíted őket egyedül, vagy pároddal közösen, egy kellemes délutáni program részeként.  A gyerekeknek is nagy élmény lesz, amíg az édes desszert elkészítésében segédkezhetnek!

Ez a tanfolyam mindössze 2-3 órás, de az eredmény életre szóló élményt ad majd mindkettőtöknek.

Lepd meg saját kezeid munkájával akár a családod, vagy barátaidat is egy összejövetel során, meglátod, a cupcake mindig nagy kedvenc lesz!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu