Csupaszodj egy komplett gyantacsomaggal: teljes intim, teljes láb, hónalj.

Csupaszodj egy komplett gyantacsomaggal, teljes intim, teljes láb és hónaljgyanta a Diamond Szépségszalonban. Vedd meg most 2.200 Ft-ért, mert a csupasz bőr télen-nyáron divat!
Ár:2.200Ft7.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
7.700 Ft
72%
5.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.13. - 2016.03.10

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy alkalom gyantázás teljes láb, teljes intim és hónalj területére.
  • A szolgáltatást csak hölgyek vehetik igénybe.
  • A gyantázást területtől függően krém és patronos gyantával végzi a kozmetikus.
  • A gyantázás után természetesen megkapod a bőr utó-ápolást is, így nyugtató olaj, hintőpor vagy krém kerül a kezelt területre szükség szerint.
  • Minden vendégnek a helyszínen egy egészségügyi tájékoztatót kötelezően ki kell tölteni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a számára.
  • A kupon 2016.03.10-ig váltható be, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Időpont egyeztetés elsődlegesen e-mailben: masszazsbudapest@gmail.com címen! Telefonon a +36/1-783-1856-os számon hívhattok minket, de a telefont korlátozottan tudjuk felvenni.
  • Ha nem érsz el minket telefonon, kérjük írj emailt vagy próbáld meg később a hívást. 
  • Saját részre és ajándékba is megvásárolható.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, kérjük írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben indoktól függetlenül az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül és nem áll módunkban más időpontot biztosítani. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidülhet, vagy teljesítettnek minősül és nem áll módunkban másik időpontot biztosítani, és a következő pontosan érkező vendéget megváratni. Megértéseteket köszönjük!

 

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves, készséges, ügyes. Köszönöm"
Szarka Mária

Kuponunk leírása

Egy valódi nő minden porcikájára odafigyel szezontól függetlenül. Így van ez a szőrmentességgel is. Egy igényes nő télen, s nyáron is odafigyel külsejére, hiszen a ruha ugyan ápol, de csak egy bizonyos határig takar. Ha este levetkőzöl a párod előtt, vagy csak egy fitness terem öltözőjében vagy, ugye nem akarsz szégyenkezni a szőrpamacsok miatt?! Most gyorsan, hatékonyan és profi kezek által most megszabadulhatsz szinte egész testen a szőrtől. Teljes láb, teljes intim és hónaljgyanta vár rád.

Bízd magad egy kedves, profi kozmetikusra, aki gyorsan és hatékonyan dolgozik. Kíméld meg magad az otthoni fájdalmas procedúráktól. Valld be, az epilátortól begyulladnak a szőrtüszőid és még fájdalommal is jár. A borotválkozás csak 1-2 napig biztosítja a simaságot, a szőrtelenítő krémek pedig drágák és szintén csak rövid ideig biztosítják a sima bőrt. Többek közt, ezért is érdemes egy profi szakember szolgáltatását igénybe venni. Amivel most költséghatékonyan szőr mentesíthetsz. 

A gyanta hosszú ideig, akár több hétig is biztosítja a szőrmentességet. Hatására ritkul a szőr mennyisége. A gyanta hetekig biztosítja a sima bőr érzését, így nemcsak esztétikailag, de ápolás szempontjából is sokkal könnyebb dolgod lesz. A szőrmentesség nemcsak esztétikai, hanem higiéniai okokból is ajánlott!

Jó hírünk van! Lehetőséged van a további kozmetikai szolgáltatásra kedvezményesen jönni, hiszen, ha más szolgáltatást is szeretnél, akkor azt akár Szép kártyával is fizetheted! Szép kártyánál a Szabadidő zsebet tudod felhasználni és csak a teljes összegű szolgáltatásokra! 

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu