Csúcstechnológiás Golden Curl hullámos frizura hajápolással - bájos fürtök választható hajhosszra!

  • Hullámos vagy göndör fürtöket szeretnél, miközben óvod is a hajad?
  • Kedvezményes DD kuponunkkal most Magyarországra először behozott csúcstechnológiát próbálhatsz ki a Cocochoco Beauty Salonban, választható hajhosszra. A hajformázás mellé mosást, fejmasszázst, pakolást és szárítást is kapsz ajándékként.
  • Egyenesen az európai fodrászkiállításról csöppenhet öledbe a lehetőség: a Golden Curl gépnek köszönhetően 5-féle lokni közül választhatsz, a természetes hatásútól egészen a vadóc tincsekig.
Ár:6.990Ft13.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
13.980 Ft
51%
6.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.12.02. - 2019.03.06

Hajhullámosítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Golden Curl hajformázás rövid hajra, az alábbi menetrend szerint:

  • hajmosás,
  • frissítő fejmasszázs,
  • hajszerkezet-javító keratinos pakolás,
  • shea olajos hajvégápolás,
  • szárítás,
  • Golden Curl hajformázás,
  • finish termékek használata.

Prémium minőségű hajformázás, mely során 5 különböző méretű lokniból tudsz választani.

A hajkezelés ideje hajhossztól függően kb. 1 óra.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Hosszú, hullámos frizura készítése Golden Curl-el, keratinos és shea olajos hajápolással - 13.980 Ft helyett 6.990 Ft.
  • Középhosszú, hullámos frizura készítése Golden Curl-el, keratinos és shea olajos hajápolással - 11.980 Ft helyett 5.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.02. - 2019.03.06 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-1/359-1017 számon, a kuponkódod megadásával.
  • Bármennyi kupont használhatsz fel saját részre és adhatsz ajándékba.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal a kezelésre.
  • Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható.

További információk

Csúcsminőség elsőként az országban, hullámosítás a haj roncsolása nélkül, keratinos hajpakolással és shea olajos ápolással egészül ki és a forradalmian új infra technológiának köszönhetően hamarabb készül el frizurád mint gondolnád. 

A Cocochoco Beauty Salon jól felkészült szakemberei maximális szakértelemmel és professzionalistással segítenek megtalálni a személyiségedhez leginkább illő, divatos frizurát.

A dauerrel ellentétben ez a hullámosító eljárás  nem roncsolja a hajadat, így a loknik nem fognak letörni vagy szálkásodni. Próbáld ki és élvezd az egészséges, gyönyörű, élettel teli frizurát!

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást a kezelés előtt legalább 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 8:00-21:00-ig
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E.

Hajhullámosítás kuponunk leírása

Hódíts egészségesen göndör, loknis fürtjeiddel a Golden Curl-nek köszönhetően

Nem kérdés, idén továbbra is hódít a hullámos frizura. Csakhogy nem mindegy, miként készülnek azok a bájos loknik - a hagyományos hajgöndörítők és hajsütővasak használatát ugyanis igencsak megsínylik a szerencsétlen hajszálak. Márpedig ha van valami, ami, mondhatnánk, sosem megy ki a divatból, az az egészségtől tündöklő haj!

Csodás hajkoronát varázsolnak Számodra is a XIII. kerületben, a Diamond Deal kuponjával kedvezményesen!

Az ajánlat révén a legújabb hajformázási trendeknek megfelelő hullámot kap frizurád, mely könnyen alakítható és roppant természetes hatás kelt.

Golden Curl technológiának köszönhetően kíméletesen lehetnek gyönyörű hullámaid. A hajformázó fejlett és sokoldalú tourmalin bevonatú titánium technológiával készült lapokkal rendelkezik, melyek kerámia olajjal vannak bevonva. Az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a haj szerkezetét, ezzel védve azokat, így hajad egészségesebb marad és megtartja nedvességtartalmát.

Negatív ion technológiája révén leküzdi a haj statikusságát. Minden típusú hajhoz használható, ugyanis hőmérséklete szabályozható. Különlegessége még abban is rejlik, hogy a speciális lemezeknek köszönhetően elég akár egyszer áthúzni a vele a hajat. A göndörítőt nem szükséges másodpercekig a hajon tartani, ugyanis pillanatok alatt 200 fokra melegszik fel a tourmalin kerámia hajsütő.

Csodás hajkoronát varázsolnak Számodra is a XIII. kerületben, a Diamond Deal kuponjával kedvezményesen!

Az infratechnológiának köszönhetően a haj szerkezete belülről melegszik fel, így sokkal hamarabb elkészül a frizura, tartósabb és NEM RONCSOLJA a haj szerkezetét! Mindezt kiegészíti egy keratinos, shea olajos hajápolás is.

A Golden Curl egy olyan prémium márka, melynek hajegyenesítői és göndörítői a legmodernebb hőtechnológián alapszanak. Ez az új infravörös hőtechnológia védi a haj szerkezetét, ugyanis közvetlenül a hajszál belsejét melegíti fel először és ez az energia jut el a hajszál külsejéig.

Ezáltal a haj természetes nedvességtartalma megmarad. Más egyenesítők és göndörítők kívülről, mondhatni megégetik a hajat, igen magas hőmérsékleten, ezzel kiszárítva, eltörve a hajszálakat. A készülékek negatív ion technológiával vannak felszerelve, amelyek megszüntetik a haj statikus állapotát, ezáltal egy még fényesebb és kócmentesebb hajkoronát eredményezve.

Csodás hajkoronát varázsolnak Számodra is a XIII. kerületben, a Diamond Deal kuponjával kedvezményesen!

Az így elkészült hajak hosszabb ideig magukban tartják a göndörséget vagy hosszabb ideig egyenesek maradnak. A készülékek használata után az elkészült frizura sokkal tartósabb lesz. Mivel az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a hajszálakat, ezért a készülékek használatánál észrevehető, hogy a haj külseje nem forró és nem melegszik fel úgy, mint más technológiájú termékeknél. Az elkészült frizura tartóssága akár kétszer tovább tarthat!

Az eszköz: prémium minőségű 5 részes (5P Curler) Golden Curl hajgöndörítő, mellyel 5 különböző vastagságú loknit készíthetünk. Ezek a fejek könnyen cserélhetőek, melyek méretei a követezőek:

  • 9-18 mm,
  • 19 mm,
  • 20-24 mm,
  • 25 mm,
  • 32 mm-es.

Pillanatok alatt 200 fokra felmelegedő tourmalin kerámia hajsütővel rendelkezik, mely negatív ion technológiával kiküszöböli a haj statikusságát. Az infravörös hőtechnológia pedig a korábbiakban leírt módon védi és belülről melegíti fel a haj szerkezetét, nedvességtartalmát védve.

Mindegy, hogy szőke, barna, vörös, vagy fekete, rövid, középhosszú vagy hosszú hajad van, és hogy természetes hatású, könnyen eső, vagy egészen vadóc loknikat szeretnél, ez a gépezet megoldást jelenthet számodra. Kortól függetlenül a loknik egészen biztosan bárkin jól mutatnak!

Cocochoco Beauty Salon:

Csodás hajkoronát varázsolnak Számodra is a XIII. kerületben, a Diamond Deal kuponjával kedvezményesen!

Szeretnél felfrissült megjelenéssel, tökéletesen göndör fürtökkel büszkélkedő hajkoronával pompázni? Itt az alkalom! Vedd meg a kuponunkat, és irány a szalon! Most ajándék: fejmasszázzsal és regeneráló hajpakolással!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu