Csoportos élménylövészet, 100 lövés választható 9 mm-es fegyverekkel Ráckevén 2-5 fő részére!

 • Olyan programot kerestek, ahol kiereszthetitek a gőzt a fárasztó hét után?
 • Az élménylövészetet nektek találták ki! Már az sem hétköznapi, hogy igazi fegyvereket foghattok kezetekbe, de a Duna Lövész SE lőterén ki is próbálhatjátok a választott 9 mm-es pisztolyokat, karabélyokat.
 • Vegyetek részt izgalmas élménylövészeten 2-5 fővel, ehhez vásároljatok kupont nagy kedvezménnyel, csupán 22.990 Ft-ért!
Ár:22.990Ft46.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
46.000 Ft
51%
23.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.26. - 2019.04.17

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

9 mm-es élménylövészet csomag 2-5 fő részvételével, összesen 100 lövés erejéig, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.

Az alábbi fegyverek közül választhattok, akár többet is:

 • Glock, Beretta, Smith & Wesson, CZ 75-B,
 • Marlin hadipuska,
 • Marauder lézeres gépkarabély, stb.

A helyszínen jelezzétek, hogy mely típusokkal szeretnétek lőni! A résztvevők osztoznak a kuponon szereplő összesen 100 lövésen.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.26. - 2019.04.17 között

 • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
 • Bármennyi kupon vásárolható, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:

 • Bíró István +36-30/961-8506,
 • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
 • Bálint Béla +36-30/427-2231

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

 • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Unjátok már az eseménytelen hétvégéket, délutánokat?

Akkor csapjatok bele a lecsóba ezzel a kuponnal, mellyel olyan élményben lehet részetek, melyben korábban csak a hadseregben lehetett. Most igazi 9 mm-es lőfegyvereket vehettek kézbe, és lőhettek is velük, mindezt a friss levegőn, a fővároshoz közeli lőtéren. Ha valahol, akkor itt aztán le lehet vezetni a munkahét során felgyülemlett feszültséget...

Többek között a Beretta CX4-essel is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Válasszatok számtalan fegyver közül!

A Duna Lövész lőterén megannyi 9 mm-es pisztoly és karabély közül választhattok, és 100 lövést oszthattok el egymás között. 20-25 lövés is elegendő lehet, hogy megtapasztaljátok egy-két fegyver sajátosságait, de ha nem volt elég az élményből, akkor a helyszínen további lőszert is vásárolhattok.

Különböző pisztolyokkal is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Milyen fegyverekkel lőhetsz az élménylövészeten?

Nincs kedvenc, amit alig vártok, hogy kipróbálhassatok? Akkor kezdjetek pisztolyokkal, majd vegyetek kézbe igazi "nagyágyúkat", és érezzétek a különbséget! Tényleg számtalan fegyver közül választhattok, a hatlövetű pisztolyoktól a lézeres karabélyig számtalan típust kipróbálhattok a Duna Lövész SE arzenáljából. A teljesség igénye nélkül:

 • Glock 17, 19, 21, 34 modellek
 • Smith&Wesson
 • CZ 75-B
 • Remington 9 mm
 • Marauder lézeres géppisztoly
 • Beretta távcsöves mesterlövész puska (legfelül)

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A programra maximálisan biztonságos körülmények között, jól kiépített lőtéren kerül sor, ahol nyugodtan próbálgathatjátok kézügyességeteket, szem-kéz koordinációtokat, és nem utolsósorban a fegyverek erejét. Vezessétek le a feszültséget a cimborákkal, kollégákkal, de akár legénybúcsút is szervezhettek a kuponnal, a leendő ifjú férj garantáltan örülne egy ilyen lehetőségnek!

Különböző pisztolyokkal is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Vásároljatok kupont, és lőjétek rommá a lőlapokat a választott nagyerejű fegyverekkel. Szerezzetek életre szóló élményeket a Duna Lövész SE lőterén nagy kedvezménnyel!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk :)!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu