Csodás zselés műkörmök L méretig, 2 gyűrűsujjadra szép, porcelán virág díszítéssel!

Tedd csodálatosan széppé kezeidet a mindennapokra! Ehhez zselés műkörömépítést ajánlunk, amivel L méretig hosszabbíthatod saját körmeidet, és hogy tényleg mindenki csodálatát kiváltsd, 2 gyűrűsujjadra gyönyörű 3D-s virágok kerülnek porcelánból a T&T Szépségszalonban (III. kerület)! Csak kattints, és vedd meg kuponunkat mindössze 3.100 Ft-ért!
Ár:3.100Ft8.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
8.900 Ft
66%
5.800 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.23. - 2016.06.17

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Zselés műkörömépítés L méretig, egyszínű az általad választott formában (lehet kocka, mandula vagy kerek), és 2 gyűrűsujjadra gyönyörű 3D porcelán virágok kerülnek díszítésként.
  • Gyönyörűen szép és tartós körmeid lesznek, akár diszkrétebb (S-M), akár merészebb (L) méretet kérsz!
  • A műkörmöket kb. 4-5 hetente tölteni kell, a kupon töltést nem tartalmaz.
  • Az építés csak natúr körmökre történhet, ha a kezeden gél lakk vagy máshol épített műköröm van, leszedése külön költséggel jár: gél lakk 500 Ft, műköröm 1000 Ft, ami a helyszínen fizetendő.
  • A kupon 2015. június 17-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés után.
  • A kupon beváltása előtt telefonos egyeztetés szükséges. Hívd Molnár Nikolettet a +36-30/824-5188-as telefonszámon.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is.
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik! Kérjük, hogy a pontos érkezésre is figyelj oda!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 9-19
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Bécsi út 61.

Kuponunk leírása

Szerinted is hozzátartozik az ápoltsághoz a gyönyörűen gondozott köröm? És különösen nőiesnek tartod a hosszú körmöket, de neked valamiért sosem sikerült megnöveszteni? Most mégis lehetnek tartósan szép és hosszú "karmaid" zselés műkörömépítéssel, és kuponunkkal egy kis extrát is csempészhetsz megjelenésedbe!

Miért jó a műköröm?

Elsősorban azért, mert a zselés anyag, amiből készül, kellőképpen erős, mégis rugalmas, így nem töredezik a mindennapi tevékenységek során, és bírja a vizet is. Másodsorban azért, mert meglehetősen tartós is, így 4-5 héten keresztül szépek lesznek kacsóid, és közben nem kell a körmödet vágnod, maximum reszelgetni egy kicsit. Végül pedig azért, mert ezért a tartós eredményért elegendő egy-két órát eltöltened körmösödnél, és minden megy, mint a karikacsapás. A speciális zselé UV lámpa fénye alatt hamar megszilárdul, és szinte már készen is vagy. De csak szinte, mert itt következik a kis extra!

De mi ez a kis extra?

Két gyűrűsujjadra porcelánból 3D virágokat épít újdonsült körmösöd, hogy még szebbek legyenek kezeid! Barátnőid, rokonaid biztosan megcsodálják majd a szépséges szirmokat, melyek igazán alkalmivá teszik megjelenésedet is!

Lepd meg magad az ápolt és gyönyörű kezek élményével, és készülj fel az irigykedő pillantásokra minden irányból! Zselés műkörömépítéssel és 3D porcelán virág díszítéssel két gyűrűsujjadon heteken át kiemelheted kezeid szépségét! Csak vásárolj kupont a megveszem gombra kattintva!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj :)!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu