Csábító tekintet tartós 4D szempillákkal és csodás, nőies, hozzád illő zselés műköröm építése!

Csábos tekintet, csodás körmök csak csajoknak! Szépülj a Diamond Szépségszalonban (VII. ker.), ahol felépítjük neked a legszebb 4D szempillát, akár extra hosszú változatban és kezedet is megszépítjük professzionális zselés műköröm építéssel S, M méretig! Legyen Tiéd a legigézőbb tekintet és a legvonzóbb kéz! Vedd meg most bevezető áron 5.200 Ft-ért!
Ár:5.200Ft14.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
14.500 Ft
65%
9.300 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.24. - 2016.07.28

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 1 alkalom 4D szempilla építés és zselés műköröm építés kézre 1 fő részére.
  • A szempilla építés kb. 1,5 órát, a műköröm építés maximum 1,5 órát vesz igénybe. Tehát összesen kb. 3 órás programra kell számítanod.
  • Pillák több méretben, 8-15 mm hosszúságban és több vastagságban állnak rendelkezésre.
  • A pillák felhelyezhető hossza függ a saját pillád állapotától és hosszúságától, ezért felhelyezés előtt közösen választjuk ki a hozzád legjobban illőt, hogy a lehető legjobb és tartós eredményt érjük el!
  • A pillák tartóssága 3-7 hét.
  • A kupon csak építésre használható fel mind a szempilla, mind a köröm esetében.
  • Szemgyulladás, bőrbetegség vagy retinabetegség esetében a pilla felhelyezése ellenjavallott. Ritka esetben a pillaragasztó irritációt okozhat.
  • Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük, a pilla felhelyezés idejére vedd ki és ne viseld felhelyezés közben!
  • A műköröm kérhető mandula vagy kocka formában.Több, mint 30 szín, illetve ezeknek a számtalan kombinációja közül tudsz választani. Lehet francia, egyszínű, különböző színű, csillámos zselés végű.
  • A zselés műköröm építése S vagy M méretben kérhető és nem tartalmaz díszítést!
  • Az ajánlat natúr körmökre vonatkozik. Ha előző gél lakk van a kezeden, akkor 500 Ft leszedési költséget számítunk fel a helyszínen. Ha porcelán műköröm vagy egyéb műköröm leszedését kell végeznünk, akkor a helyszínen 1.500 Ft költséget számítunk fel. Amennyiben ilyen igényed van, vagy még plusz igényed lenne pl. díszítést kérnél, ezt kérjük jelezd az időpont egyeztetésnél.
  • A műköröm építés csak egészséges körmökre vehető igénybe! Gombás fertőzés vagy más bőrbetegség esetében a szolgáltatás nem vehető igénybe.
  • A kupon2016. július 28-ig váltható be.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre, de ajándékba többet is vehet!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Töltésre nem használható fel, azonban nálunk a Szép kártyáddal szépülhetsz tetőtől-talpig, így a töltés árát már akár ezzel is fizetheted! (A Szabadidő zsebet tudod felhasználni nálunk!).
  • A szolgáltatás igénybe vétele előtt egészségügyi adatlap kitöltése kötelező.
  • A kupon egy fő részére szól, nem bontható fel részekre!
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, kérjük írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben indoktól függetlenül az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül és nem áll módunkban más időpontot biztosítani. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidülhet, vagy teljesítettnek minősül és nem áll módunkban másik időpontot biztosítani, és a következő pontosan érkező vendéget megváratni. Megértéseteket köszönjük!
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves"
Szarka Mária

Kuponunk leírása

Csábos tekintet, csodás körmök!

A 4D szempilla feltűnő, nőies, csábító és kifejező tekintetet biztosít minden nő számára, nem beszélve a legtrendibb zselés műkörmökről, amelyektől igazán vonzóvá válik a hölgyek keze!

Legyen az egy szalagavatóra készülő tini lány, egy menyasszony vagy egy érett nő, mindenki megérdemli, hogy szép, hosszú, ívelt és tartós pillákkal és csodaszép körmökkel ékeskedjen

Mi is az a 4D szempilla?

A 4D pilla korunk egyik legdivatosabb szépészeti beavatkozása, amikor a műpillákat a saját pilláinkra ragasztják. A pillák vastagsága, íveltsége és hosszúsága ma már számtalan változatban létezik, ezért mondhatni, hogy akár egyénre szabottan mindenki megkaphatja az ellenállhatatlan pilláit. Természetesen a felhelyezhető pillák függnek attól, hogy milyen a saját adottságaink.

Hogyan történik a 4D pilla felhelyezés?

Te kényelmesen fekszel egy kezelőágyon, a kozmetikus lefedi az alsó pilláidat a kezelés előtt, hogy a két pillasorod ne ragadjon össze. Speciális, csakis erre a célra kifejlesztett, antiallergén ragasztóval megkezdi a pillák felhelyezését. Addig te kényelmesen, lecsukott szemmel relaxálhatsz és kipihenheted a napi fáradalmakat. Kb. 60-90 perc elteltével kész is a nőies, csábító istennői tekinteted.

műszempilla, Diamond Szépségszalon

4D pillák 3-7 hétig biztosítják a gyönyörű tekintetet. Azonban tartóssága függ egyrészt az egyéni adottságaidtól is, illetve tanácsos, hogy közvetlenül a pillák felhelyezése után legalább 24 óráig ne érje víz, sminklemosó vagy más kozmetikai szer a szemedet. Az olajos alapú kozmetikumok (sminklemosók, arckrémek) oldhatják a pilláidat, ezért kerüld ezeknek a közvetlenül pillákra való kerülését. A klóros víz (uszodák, medencék vize), valamint a szaunázás is oldhatja a pillák ragasztóját. A gyakori intenzív sport is megrövidíti a pillák tartósságát, ezért, ha épp a fitness szakmában tevékenykedsz, vagy nem tudsz élni a konditerem nélkül, gyakrabban lesz szükséged a pillák töltésére. Nagyon ritka esetben hormonális változások és megváltozott egészségügyi állapot is okozhatja a 4D pillák sűrűbb hullását. Ilyen előfordulhat a terhesség, menopauza ideje alatt is.

Igazi műalkotások kezeiden!

A műköröm építés valódi nőiességet tükröznek. A szép körmök mindig feltűnnek a szemnek. Ma már számtalan színkombináció és minta megvalósítható. Így nemcsak a klasszikus fehér-rózsaszín francia változatra kell gondolni, hanem lehet egyszínű, színes végű francia, a kreativitásnak a képzelet szab csak határt! A műköröm építés egy műalkotás, ezért mi nemcsak a minőségre adunk, hanem arra, hogy megvalósítsuk az elképzelésedet. Ezen kívül 1 hét garanciát vállalunk a zselés műköröm építésre! Így, ha körmöddel bármilyen probléma merülne fel, egy héten belül ingyen kijavítjuk! 

műköröm, Diamond Masszázs Stúduó

Jó hírünk van! Lehetőséged van a további kozmetikai szolgáltatásra kedvezményesen jönni, hiszen, ha más szolgáltatást is szeretnél, akkor azt akár Szép kártyával is fizetheted! Szép kártyánál a Szabadidő zsebet tudod felhasználni és csak a teljes összegű szolgáltatásokra! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu