Csábító tekintet és gyönyörű kezek! 3D szempilla és tavaszi színekben pompázó gél lakk!

Démon Szalon | Budapest, VI. ker.
Szépítsd meg egyszerre a kezeid és a pilláidat. Legyen csábító a tekinteted, a kezeden pedig élénk, tavaszi szín, amely több hétig megszépíti a körmeidet. JB Lashes teljes 3D szempilla felhelyezés, és gél lakkozás kézre. Vedd meg most csak 3.490 Ft-ért, a Démon Szalonban (VI. kerület)!
Ár:3.490Ft21.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
84% kedvezmény
21.000 Ft
84%
17.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.29. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 3D pilla felhelyezés és gél lakkozás kézre.
  • JB Lashes pillákat helyeznek fel neked, amely az egyik legjobb és legelismertebb márka.
  • A 3D felhelyezendő pillák száma 160-180 szálat jelent. Ez alól kivételt képez akkor, ha a saját pilláid nagyon ritkák, vagy gyengék.
  • A használt pilla ragasztó gyorsan és könnyen szárad, kíméletes a szemhez.
  • 3D pillák természetes hatást nyújtanak.
  • 3D pillák segítségével a kicsi, mélyen ülő szemeket is rendkívül jól ki lehet emelni.
  • Csábító, látványos, magával ragadó tekintetet kölcsönöz.
  • A pillák 3-5 héten át biztosítják a gyönyörű megjelenést, utána érdemes töltésre elmenni és pótolni a kieső pillákat.
  • A gél lakk tartós, ellenálló, nem kopik, akár 4 hétig is kitart a kezeden és gyönyörű megjelenést biztosít a körmödnek.
  • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól és könnyen megközelíthető.
  • A kupon 2016.06.24-ig használható fel
  • Előzetes bejelentkezés szükséges, ehhez hívd fel a szalont a megadott telefonszámon.
  • Kérjük, a kupont kinyomtattva hozd magaddal, mert az üzletben nincs nyomtató!
  • Bármennyi kupon vásárolható akár saját részre, akár ajándékba.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Aradi utca 41.
A nyugati pályaudvartól 10 percre

Kuponunk leírása

 Hello Királylány!

Szeretnél mindig, mindenhol tökéletesen megjelenni és jól mutatni a munkahelyen, a családi és baráti összejöveteleken, na és persze a sok-sok fényképen is? Szeretnél valamit, ami feldobja az arcodat, kiemeli a tekintetedet?

Erre nyújt tökéletes megoldást a 3D pilla!

A felhelyezhető szempillák ma már számtalan lehetőséget nyújtanak. Hosszúságuk, vastagságuk és még az ívük is különböző, így mindenki számára megtalálható az ideális variáció. Egy a lényeg, a felhelyezhető szempillák mindenkinek feltűnőbb, nyitottabb, csábítóbb tekintetet varázsolnak.

A 3D szempillák felhelyezése a saját pilládra történik. Szálanként ragasztják fel a pillákat a saját szempilláidra. A felhelyezhető pilla hosszúsága ma már mondhatni nem ismer határokat, de ideális esetben a saját pillánk hosszúságától csak 2-3 mm-el tér el. Így, ha valakinek rövid a saját szempillája, nem érdemes a leghosszabb variációt választani. A felhelyezhető pillák száma szemenként ideális esetben 70-90 szál. Azonban ez a szám eltérhet, amennyiben a saját szempillánk száma csekély, így a felhelyezhető pillák száma is valamelyest lekorlátozódik a saját érdekünkben. Természetesen érdemes elmondanod a felhelyezés előtt, hogy mi az elképzelésed és tanácsot kérni, hogy mi a legideálisabb megoldás rá. A pillák viselése természetes, nem igényel külön oda figyelést. A pillák a felragasztás után pár óráig még „rugalmasak” lehetnek, ezért a felhelyezés után 1 napig érdemes vigyázni rá. Ilyenkor kerülni kell a napozást, szemkörnyék mosakodást, szaunázást és az olaj tartalmú készítmények használatát.

Szempilla és köröm 

A gél lakkozás korunk egyik legdivatosabb körömdíszítési forma. Egyszerű, gyors, mégis látványos. A gél lakk, egy tartós zselés lakk, amit a saját körmeinkre visznek fel. A felvitt zselét UV lámpában rögzítik, ezért a száradási ideje mindössze egy perc. Utána a gél lakk ellenálló, nem kopik és tartósan ékesíti a körmünket, akár 4 héten át. Ha gyorsan nő a körmünk, akkor érdemes 3 hetente megújítani a színt. Ma már számtalan színből választhatjuk ki a gél lakkot. Nyaraláskor ideális megoldás, mert előtte elkészíthetjük és nem kell a körmünk miatt aggódni egy percig sem.

A DiamondDeal újabb alkujának köszönhetően most egyszerre szépítheted meg a szemedet és a kézkörmeidet. Legyen csábító, ellenállhatatlan a tekinteted a 3D szempillák segítségével. Kezeden pedig egy gyönyörű, élénk színű gél lakk. Most a 3D pilla felhelyezése és kézen a gél lakkozás most 3.490 Ft-ért lehet a tiéd.

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu