Eleged van a hatástalan diétákból? zsírfagyasztás 4 tenyérnyi tetszőleges területre, Nyugatinál!

4,9/5Széplaki Stúdió | Budapest, XIII. ker.
  • Fogyás fagyásponton, de persze fájdalommentesen. Ha eleged van a hatástalan diétákból, próbálj ki egy hatékony módszert, a cryolipolízist!
  • Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből. 4 tenyérnyi terület zsírfagyasztása, általad választott területen.
  • A VI. kerületi Széplaki stúdió a Nyugati tértől pár percre, központi helyen várja vendégeit.
Ár:15.990Ft28.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
43% kedvezmény
28.000 Ft
43%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.02. - 2024.06.03

Cryolipolízis kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom Cryolipolízis, avagy zsírfagyasztás 4 tenyérnyi tetszőleges területre.

  • A kezelés akár 30%-al csökkenti a zsírmennyiséget!
  • Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből.
  • A cryolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, amely hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.
  • A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, illetve csak a választott területen hat, a környező területen lévő szövetek károsítása nélkül.
  • A kezelt területen nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használata, hogy az egész területet le lehessen kezelni.
  • A kezelt zsírsejtek kétféleképpen ürülnek a szervezetből: kristályosodással, amely sejthalállal (önbontással) jár, ennek kiürülése az elkövetkezendő 2-6 hét során várható, illetve a hősokk hatására való idegrendszer zsírbontásával.

A kezelés menete:

4 tenyérnyi területen kezelnek. A kezelés területét te választhatod kimagadnak, ez lehet a comb külső, belső része, csípő, has vagy derék. A kezelőfejet választás után az adott testrészre helyezik, ahol egy fajta vákuumot képez. A kezelőfej mélyen hat a szövetekre, és -15 hőmérsékletre hűti le a sejteket.

A zsírfagyasztás megvonja a hőt a zsírsejtektől, így az egyfajta „sokkot” kap a zsírsejt és nem tud tovább terjedni, növekedni. A zsírsejt csökkenti a térfogatát – természetes védekező funkcióként, így akár 15 mm-es fogyást is elérhetünk az adott területen. Az eljárás heteken át zajlik a szervezetünkben, ezért ideális esetben, akár több hétnek kell eltelni, hogy a végleges sejtméret kialakuljon.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.02. - 2024.06.03 között

  • Időpont egyeztetéshez hívd a +36-30/724-6076 telefonszámot.
  • Bármennyi kupon vásárolható, és ajándékba is adható!
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

További információk

Ellenjavallatok: lázas vagy daganatos betegségek, tisztázatlan eredetű betegség, szív-és érrendszeri problémák esetén, pacemaker jelenléténél, bőrbetegség, terhesség esetén a kezelés nem javasolt.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. 

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezzetek, késést nem tudunk elfogadni a következő, pontosan érkező vendég miatt.

★★★★★
★★★★★
14 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs 8-20, P 8-14, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Tátra u. 3

Széplaki Stúdió értékelése

★★★★★
★★★★★
"Alapos tajékoztatast kaptam. A további kezeléseket is kupon áron lehet igénybevenni."
Kiss Józsefné

Cryolipolízis kuponunk leírása

Fogyás fagyásponton cryolípolízissel

Ha úgy érzed eleged van a hónapokon át tartó hatástalan diétákból. Nincs időd mindennap edzőteremben lenyomni 1 órát a tökéletes alakért. Vagy egyszerűen nem tűnik el az úszógumi, akkor csak vedd meg a kupont és jelentkezz be a Széplaki Stúdióba. Ami rád vár: egy hatékony és eredményes kezelés a zsírpárnák ellen, professzionális kezelő gép és személyzet, barátságos környezet.

Mi történik a kezelésen?

Te kiválasztod az adott területeket, mert ne feledd, hogy négy tenyérnyi területen kezelnek. Lehet comb külső, belső része, csípő, has vagy derék. Aztán a kezelőfejet az adott testrészre helyezik, így képez egy fajta vákuumot. A kezelőfej mélyen hat a szövetekre, amit -15 hőmérsékletre hűti le a sejteket.

A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más, környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát.

A cryolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.

Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből.

A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet le tudjuk kezelni. A kezelt zsírsejtek kétféleképpen ürülnek a szervezetből: Kristályosodással, amely sejthalállal (önbontással) jár, kiürülése az elkövetkezendő 2-6 hét során várható, Illetve az idegrendszer zsírbontásával a hősokk hatására.

Nem kell tartanod a kezeléstől, mert a Cryolipolízis szelektíven és meghatározott területen hat, nem károsítja a környező szöveteket. A zsírfagyasztás megvonja a hőt a zsírsejtektől, így az egyfajta „sokkot” kap a zsírsejt és nem tud tovább terjedni, növekedni. A zsírsejt csökkenti a térfogatát – természetes védekező funkcióként, így akár 15 mm-es fogyást is elérhetünk az adott területen. Az eljárás heteken át zajlik a szervezetünkben, ezért ideális esetben, akár több hétnek kell eltelni, hogy a végleges sejtméret kialakuljon. Így, a kezelés után hetekkel később is fogyunk.

A végeredmény, akár 30%-kal kevesebb zsírmennyiség a meghatározott területen. 

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookonés csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu