Copacabana dupla melírok hajvágással extra hosszú hajra a ragyogó fürtökért Budaörsön hétvégén is!

Trend Fodrászat | Budapest
Szeretnél egy Copacabanás tündöklő hajat kapni dupla melírrel? Hozd formába a hajad vagy lepj meg valakit! Most itt ideje, hogy felturbózd a tincseidet nemcsak időt, de pénzt is spórolva ezzel magadnak! Gyönyörű hajat kapsz, 20 helyett 40 db melírfóliával, ajándék hajvágással csupán 7.990 Ft-ért a Trend Fodrászatban Budaörsön.Vedd meg hozzá a kupont most!
Ár:7.990Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
35.000 Ft
78%
27.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.04. - 2016.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Copacabana melírozás, mosás, vágás, szárítás, formázás, hajpakolás, és egy személyre szabott stílus és hajápolási tanácsadás.
  • A copacabana frizura egyedülálló előnye, hogy hónapokig tartós, mivel nem nő le. Így nem kell havonta fodrászhoz rohannod, újra melíroztatni, festetni hajad.
  • Póthajjal rendelkező hölgyeknek is igénybe vehetik.
  • Kizárólag minőségi alapanyagok használata!
  • Exkluzív szalon,  elegáns, és kellemes környezet.
  • Maximális minőség és szakértelem.
  • A szalon Budaörsön könnyen megközelíthető helyen az Aldi mögött a Premier Outlet szomszédságában található. Ingyenes parkolási lehetőséggel.
  • Tömegközlekedési eszközzel: BKV: 188 E, Volánbusz: 756, 758, 760, 761, 762, 763, 767, 779-es járatok vonalán.
  • A szolgáltatás szombat-vasárnap is igénybevehető!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a  +36-20/381-7146-os számon.
  • A kupon 2016.május 31-ig használható fel!
  • Saját célra 1 db kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvehető.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódodat telefonon az előzetes időpont egyeztetésekor.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9h-18h-ig, Szombat: 9h-17h-ig, Vasarnap: 9h-14h-ig.
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Gyár utca 2

Kuponunk leírása

Itt az idő hogy megújulj !

Kinek ajánljuk? - Neked szól, ha extra hosszú hajad van és nincs időd hétköznap fodrászhoz menni, ha lelapuló hajadnak tartást, volument, tömeget szeretnél ! Hozd formába a hajad!

copacabana melír, copacabana kupon, fodrász kupon, melír kupon

 A Copacabana melírokkal napszívta vagy napcsókolta stílusú lehet a hajkoronád! Tincseid valóban olyanok lesznek, mintha most érkeztél volna a tengerpartról!

Igény szerint a szőke tincsek mellé most becsempészünk egy-két caramell vagy barna árnyalatot is, még jobban hangsúlyozva ezzel a szőke illetve hamvas árnyalatokat. Ettől a technikától a hajszín még inkább a tengerparti napozások során kiszőkült tincsekre fog emlékeztetni.

Legyen az igényed inkább természetes hatást keltő, vagy élénk, kontrasztosabb színvilág. A haj hosszában részlegesen, az arcot keretezve pedig a teljes hosszában kerülnek melircsíkok. Igy ezt a stílust bátran választhatják azok, akiknek korábban ombre hajfestés volt alkalmazva.

Ezzel a technikával most kiválóan újíthatják meg hajkoronájukat. A melírozás során, a tarkótól soronként felfelé haladva, dupla mennyiségű fólia kerül felhelyezésre. Teljesen átmelírozva ezzel az egész haj, így bátran copfozhatsz, feltűzheted a hajad, minden formában szinkronban lesz hajad színvilága. Második lépésben:

Mitől egyedi az ajánlat? Mert a Trend Fodrász Szalonban Alfaparf Cube formaldehid és parabénmentes anyagokkal dolgoznak. Hajápolási finishek: Tigi, Bed Head, Matrix. Legyen megjelenésed tetőtől talpig Trendben!

 Akár Budakeszi, Biatorbágy, Törökbálint, vagy Érd vonzáskörzetében élsz, exkluzív szalonban szépülhetsz elegáns, kellemes környezetben, elérhető árakon. – Ingyenes parkolási lehetőséggel!

Ha szeretnéd meglepni kedvesed egy nagyobb volumenű ajándékkal akkor itt az alkalom! Csak ezt a kupont kell vásárolnod DiamondDealen keresztül!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu