Chili kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:10.150Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
16% kedvezmény
12.000 Ft
16%
1.850 Ft

Chili kapszula legfontosabb tudnivalók

A chilit a népi gyógyászatban évszázadok óta alkalmazzák fájdalomcsillapításra.

A chili fogyasztószer. A benne található kapszaicin mellékhatások nélkül képes lehet elpusztítani a rákos sejteket. Fájdalomcsillapító hatása is lehet.

Igazolt tény, hogy olyan fehérjék keletkezését válthatja ki, melyek segíthetik a súlycsökkenést és megakadályozhatják a zsír lerakódását. Hatására az éretlen zsírsejtek képtelenek megtelni zsírral, mellyel megakadályozhatja azok növekedését. A chili hatóanyaga felgyorsíthatja az anyagcserét, ennek köszönhetően a szervezet többet égethet el a zsírraktáraiból.

Enyhítheti a torokgyulladást, segít az eldugult orron, mivel felhígítja a sűrű nyákot, valamint köptető hatással is rendelkezik, ami a kínzó köhögés megszüntetését támogatja.

  • 60 db-os kiszerelés

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)