Chevrolet Camaro élményvezetés a Hungaroringen 3 körön át

Szeretnél egy örök élményt vagy meglepnél vele valakit? Kuponunkkal egy Chevrolet Camaro várja azt a bátor pilótát a Hungaroringre, aki nem fél tövig nyomni a gázpedált! Élményvezetés a magyar versenyautózás fellegvárában, nagy kedvezménnyel, vedd meg most akár már 109.900 Ft-tól!

Ár:109.900Ft219.800 Ft
Ár: 27.475 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 82.425 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
219.800 Ft
50%
109.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.14. - 2018.05.30

chevrolet camaro élményvezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A Transformers filmek sztárját, egy Chevrolet Camarot vezetheted a Hungaroringen, 3 körön keresztül.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.14. - 2018.05.30 között

Hideg, fagyott pályán nem lehetséges igénybe venni a kupont, ezért általában április és november között vannak az élménynapok a balesetek elkerülése érdekében.

  • B kategóriás jogosítvány szükséges!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba.
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330 telefonszámon.

További információk

Alacsonyabb áron is kipróbálhatod ezt a szuper autót a Kakucs Ringen, ehhez kattints ide!

  • Az élményvezetés helyszínéül a Hungaroring szolgál majd, ahol igazi legendák nyomvonalán száguldhatsz. A programot az időjárás sem befolyásolja, esőben csak nagyobb élmény lesz a vezetés!
  • Komplett biztonsági felszerelés véd majd (4 pontos biztonsági öv, tűzálló maszk, versenyülés, bukósisak), és a vezetés előtt rövid oktatásban is részesülsz az autó sajátosságairól, a vezetéstechnikáról. A vezetés alatt szakértő kísérő segít majd.

Az autó:

  • A Chevrolet Camaro egy méltán kultikussá vált izomautó széria legújabb kiadása, a Transformers filmekben is találkozhattál vele.
  • Műszaki adatok: 6200 köbcentis V8 motor, 450 lóerő, 580 Nm nyomaték, hátsókerék hajtás, gyorsulás: 4,5 mp 100 km/h-ra, Max. sebesség 320 km/h.
  • Limitált szériás, ritka autó, nem minden nap találkozhatsz vele. De most akár vezetheted is!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 27.475 Ft-ért! A különbözetet, ami 82.425 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.

Videó

chevrolet camaro élményvezetés kuponunk leírása

Chevrolet Camaro élményvezetés vár a Hungaroringen - felkészültél egy ekkora élményre?

Megcsodálhattad már egy-két filmben ezt a napsárga fenevadat, de most tovább is mehetsz a nézelődésnél. Ülj be, kösd be magad jól, és adj neki gázt! A Hungaroringen még a sebességkorlátozással sem kell törődnöd. Vásárolj kupont, és szánd egy napodat erre az élményre, biztosan nem bánod meg. Vagy lepd meg rokonodat, barátodat a lehetőséggel, az öröm garantált!

Az autót a Kakucs Ringen is kipróbálhatod, alacsonyabb áron, ehhez kattints ide!

Pattanj a Chevrolet Camaro vezetőülésébe, és érezd magad a Transfomers filmek főszerepében, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Ez nem egy átlagos autó, ez egy Camaro!

Lehet, hogy vezettél már autót, lehet, hogy több tíz- vagy százezer kilométernyi rutinod van, de ezt most felejtsd el! Ez egy Chevrolet Camaro, az új generációs amerikai izomautók egyik méltó képviselője. Álló helyzetben is olyan, mintha száguldana. Szinte vadmacskaként lapul az úttestbe, ugrásra készülve, s morcos ábrázata elől ijedten térnének ki a hétköznapi járgányok, mint ahogy a szavannai tisztásra érkező oroszlán elől szaladnak szét az antilopok.

Pattanj a Chevrolet Camaro vezetőülésébe, és érezd magad a Transfomers filmek főszerepében, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Lehet, hogy volt már alattad erős autó is, de a Camaro gyönyörű, száguldásra tervezett karosszériája egy igazi szörnyet rejteget. A 6200 köbcentis V8-as igazi amerikai gyártmány, üresben járatva szelíden dorombol, de egy gázfröccsre máris üvöltő állattá változik, s a gumikat füstölve szabadítja az útra a 450 lóerőt, s az 580 Nm forgatónyomatékot.

Vezettél már a Hungaroringen?

Most erre is lehetőséged nyílik, hiszen a nem mindennapi autóhoz nem mindennapi helyszín dukál. Padlógázzal téphetsz végig a hosszú célegyenesen, és próbálgathatod kedvedre az autót, na és persze saját vezetői tudásodat a technikás sikánokban. Ha eddig csak nézőként láthattad a pályát, egyszerűen ki kell próbálnod az aszfaltcsíkot is!

Egy legendássá nemesedett pálya és lóerők százai - ezek várnak rád a Chevrolet Camaro élményvezetésen. Vásárolj most kupont nagy kedvezménnyel, és vezesd TE a fenevadat, vagy add ajándékba az élményt!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu