Centikben mérhető fogyás a 2 alkalom Endermológiai LPG zsírtöréssesel!!

Semiramis Beauty | Budapest, XIV. ker.
Ne félj a plusz kilóktól amelyek az ünnepek alatt rád rakódtak, hiszen ezzel a hatásos zsírtöréses kezeléssel gyorsan elfelejtheted a centiket. Élvezd az ünnepeket és kezd az új évet LPG-vel, hogy újra bomba formában lehess! Endermológiai LPG zsírtörés és EMS vörös fotonos alakformálás 2 alkalommal csak 6.990 Ft-ért, a Semiramis Beauty Szalonban (Zuglóban).
Ár:6.990Ft32.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
32.000 Ft
79%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.20. - 2016.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 2 alkalom LPG és 2 alkalom vörösfoton testkezelést tartalmaz
  • Bomba forma az új évre? LPG zsírtörés!
  • A kezelés zsírtörésre, alakformálásra, narancsbőr csökkentésre és feszesítésre egyszerre alkalmas.
  • A kezelés alkalmanként kb. 60-75 percet vesz igénybe.
  • Speciális görgőhengeres technológiának köszönhetően, a kötőszövetekre hat és természetes úton regenerálja és fogyasztja a testet. A kezeléshez speciális harisnyaruha használata szükséges, amit a szalon biztosít a kezeléshez.
  • Ingyenes parkolási lehetőség a szalon előtt.
  • A kupont 2016. április 15-ig lehet felhasználni, előzetes időpont foglalás szükséges telefonon.
  • Kérjük ne az utolsó pillanatban, a felhasználási határidő előtti napokban jelentkezz a felhasználásra, hanem előtte, mert lehet hogy akik időben bejelentkeztek, már lefoglaltak sok helyet, és így, nehezebben találhatsz megfelelő időpontot!
  • Időpontfoglalás a következő telefonszámokon lehetséges: +36-20/467-4442  vagy  +36-30/414-9098 
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom felhasználtnak minősül.

 

Szolgáltatás helye
1141 Bp. XIV. Vezér u. 74. 1/5
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Örs Vezér tértől 31-es busszal egy megálló, Fogarasi útnál, vagy 82-es trolibusszal.

Kuponunk leírása

Az LPG Louis Paul Guitay, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét jelöli. Az LPG alakformálás már több, mint 30 éve van jelen a piacon és számtalan hollywoodi híresség alkalmazza a tökéletes alak megőrzéséhez. A kezelés természetes úton veszi fel a harcot a legmakacsabb lerakódásokkal szemben, hiszen egy mechanikai „masszázs” technika alapjait használja erre a célra. Nincs káros hatóanyag bevitel. Csak speciális, motorizált hengerek végzik a kezelést. A kezelés különböző fokozatra állítható, így a kötőszöveti problémák mélységétől függően, célzottan végezhető a kezelés területekre lebontva. Míg sok gépes kezelés esetében csak a felszínen történik a kezelés, az LPG technológia lehetővé teszi a kötőszöveti problémák valódi kezelését. Magába egyesíti az alakformálás, zsírbontás, narancsbőr csökkentés és feszesítés tudományát.

alakformálás, zsírolvasztás

A kezelés nemcsak formálja a testet, hanem elősegíti a méregtelenítést, a nyirokkeringést és erősíti a meggyengült kötőszöveteket is, lassítja a testen a bőröregedést. A tökéletes eredmény biztosításához, most nemcsak LPG, hanem vörös fotonos kezelést is kapsz.

Vörös fotonos feszesítés: javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja a testet. A berendezés elektródás kezelője biohullámokkal élénkíti a test célzott részeit. A különböző frekvenciák és impulzusok valamint a dinamikus vörös foton együttes hatására a kezelés stimulálja a zsírszöveteket, tevékeny állapotba hozza a szervezetet és fokozza a nyirokrendszer aktivitását. Így a szervezet ismét hőenergiát és zsírt ad le, hatékony alakformálást és páratlanul hatékony regenerációt eredményezve. A dinamikus vörös foton és az irányított elektróda feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet.

Endermológiai LPG zsírtörés és EMS vörös fotonos alakformálás 2 alkalommal csak 6.990 Ft-ért, a Semiramis Beauty Sunny Szalonban (Zuglóban).

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu