Cellulitcsökkentő és fogyasztó lágy masszázs a kritikus területeken: has, teljes comb,popsi

Edi és Noé Beauty Szalon | Budapest, VI. ker.
Kipróbáltál már mindent? Edzettél, koplaltál, de mind hiába? Semmi nem segített? Most kipróbálhatod a kavitációs zsírégetést, mely kézi nyirokmasszázsos méregtelenítéssel támogatva szabadít majd meg a fölös körméreti centimétertől. Mindez neked most csak 1.390 Ft-ba kerül az Edi és Noé Beauty Szalonban, a Kodály köröndnél (a VI. kerületben).
Ár:1.390Ft4.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
4.000 Ft
66%
2.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.19. - 2016.05.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma:1 alkalom zsírgyilkos kezelés az alábbi területekre kézi nyirokmasszázzsal: has, popsi, comb hátsó része, comb elülső kezelése.
  • A kezelés időtartama: 60 perc
  • Kezelendő területek: has, fenék és comb.
  • A kézi nyirokmasszázs méregtelenít, segíti az anyagcsere folyamatok gyorsulását a vér- és nyirokkeringés serkentésével, emellett stresszoldó is.
  • 1 fő maximum 4 kupont vehet: 2 darabot saját célra és 2 darabot ajándékba.
  • A kupon 2016. május 30-ig váltható be.
  • A kupon lejáratáig elég az első alkalmat felhasználnod.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Fülöp Noéminél a +36-20/573-8681 telefonszámon!
  • Az előzetesen foglalt időpont lemondására, módosítására legkésőbb a foglalt időpont előtt 24 órával van lehetőség. Egyébként a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj a pontos megjelenésre!
Nyitva tartás:
Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig 10:00-19:00; Szombaton bejelentkezés esetén.
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 5

Kuponunk leírása

Méregtelenítő kézi nyirokmasszázzsal fogyasztanak és számolnak le a Cellulitisszel!

Túl vagy kemény edzéseken, kipróbáltad már a koplalást, még talán különböző fogyasztó csodaszerektől sem riadtál vissza, de semmi sem segített a kellemetlen zsírpárnák ellen? Itt a kavitációs zsírégetés, mely biztonságos, ultrahangos technológia révén segít téged, hogy legyőzd végre ádáz ellenfeledet, a zsírt, de még a narancsbőrtől is megszabadíthat. S ehhez most háromszor egy óra elegendő lehet.

A fő ellenséged, a csípőd köré lerakódott zsír ellen vonul fel a kavitációs technika, amely teljesen biztonságos, klinikai tesztek által is igazoltan nem károsítja az ereket és szöveteket, csak a zsírt égeti ultrahangos rezgetéssel. A zsírsejtekben apró buborékokat hoz létre (ez a kavitáció), melyek lebontják a sejtmembránt, továbbá segítik a trigliceridek lebomlását glicerinné és szabad zsírsavakká. Ezen túl a rezgés miatt súrlódási hő is keletkezik, mely elpárologtatja a vizet a zsírsejtekből, ezzel is fokozva magát a zsírégetést.

A három frontos, a hasad, a hátsód és a combod zsírpárnái elleni küzdelemben segít még a kézi nyirokmasszázs méregtelenítő hatása is! Serkenti a vér- és nyirokkeringésedet, így gyorsítva az anyagcserédet, s a felpezsdült nyirokkeringés révén az összegyűlt méreganyagok is hamarabb távoznak belőled. Nem utolsósorban ezzel fokozódik a zsírégető hatás is.

Ne feledd, most egy 1 alkalmas 3 területre kiterjedő kezeléscsomag lehet a tiéd, mellyel kedvezményesen formálhatod alakodat!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu