Cékla kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:6.350Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
8.000 Ft
21%
1.650 Ft

Cékla kapszula legfontosabb tudnivalók

Segíthet a vérszegénység kezelésében, a vérnyomás normalizálásában.

A cékla nitrátban gazdag. Az emberi szervezetben a nitrát nitrogén-oxiddá alakul, amely segít kitágítani az ereket és ezáltal csökkentheti a vérnyomást.

A máj működését, a méregtelenítési folyamatokat is támogathatja a cékla, valamint csökkentheti a zsírmáj kialakulásának rizikóját is. Bizonyos fitokemikáliák, például a methionin nevű pigment, stimulálják, élénkítik a máj sejtjeit, így azok hatékonyabban tudnak küzdeni a felhalmozódott méreganyagok ellen. A cékla erősítheti a bélrendszert is, a benne lévő betain pedig segítheti a zsírok lebontását, ezért zsírégető hatása is lehet. Ha sárgarépával és uborkával fogyasszuk, még inkább segíthet a zsírt lebontani.

A céklában található tápanyagok, többek között például a kalcium, a mangán, a réz, a magnézium és a vitaminok erősíthetik a csontokat és a fogakat. Ez nemcsak a magas tápanyagtartalomnak, de azok egyedi kombinációjának is köszönhető, ugyanis így könnyebben szívódnak fel az értékes nyomelemek és ásványi anyagok.

A cékla színe a piros pigmenteknek köszönhető, amelyek betacianin néven ismertek. Egyes kutatások szerint a betacianin védelmet nyújthat bizonyos rák fajták, a máj-, a vastagbél és a bőrrák ellen.

  • 60 db-os a kiszerelés.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)