Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Bunkerlövészet! Próbáld ki az UK-59 géppuskát 50 lövés erejéig a Duna Lövész SE élménylövészetén

Paintball helyett lőj igazi fegyverrel! Próbáld ki a bunkerlövészetet a Duna Lövész ráckevei lőterén, ahol társad egy mindent szétszaggató szörnyeteg, az UK-59 géppuska lesz! Óriási tűzerő, élménylövészet a javából! Vásárolj kupont csupán 17.990 Ft-ért, és használd ki minden pillanatát!
Ár:17.990Ft38.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
38.000 Ft
53%
20.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.09.11. - 2017.11.28

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: bunkerlövészet UK-59 géppuskával, 50 lövés erejéig, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.
 • Próbáld ki a bunkerlövészetet! Éld át a fedezékben lapulás izgalmát, és a nagy tűzerejű fegyverrel leadott lövések adrenalinszintet emelő élményét! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!
 • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
 • A helyszínen jelezd, hogy mely típusokkal szeretnél lőni.
 • A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.
 • A Kupon beváltásának 2017. november 28. a határideje!
 • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:
  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
  • Bálint Béla +36-30/427-2231
 • Egy személy több kupont is vásárolhat, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Éld át az éles lövészet izgalmát bunkerlövészeten!

Elég volt a mindennapok állóvizéből? Irány a Duna Lövész lőtere, ahol mindig új izgalmak és persze megannyi fegyver vár! Ennek az ajánlatunknak hála egy igazi géppuskával lőhetsz el egy egész hevedernyi lőszert, és közben akár egy háború közepébe is képzelheted magadat!

Próbáld ki a bunkerlövészetet egy UK59 gépkarabéllyal a Duna Lövész SE lőterén, Ráckevén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Vár a Duna Lövész SE lőtere!

Itt meglapulhatsz egy bunker biztonságában, de kényelemről ne is álmodj, szinte tényleg a hadszíntéren érezheted magadat, bár lőni - szerencsére - nem fognak rád. Előtted fekszik majd a cseh remekmű, az UK-59, mely hideg fém és finom fogású fa házasságából született, és pusztító erőt rejteget. Utóbbit ki is próbálhatod a veled szemben elhelyezett célokon, és az biztos, hogy kő kövön nem marad majd.

Próbáld ki a bunkerlövészetet egy UK59 gépkarabéllyal a Duna Lövész SE lőterén, Ráckevén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Az élmény garantált!

A fenti videó nagyjából visszaadja azt az érzést, amikor elsül ez a fegyver, de a valóság teljesen más, mert én átéltem! Irányítani a mennydörgő robajjal távozó nagy kaliberű lőszert, na az már valami. Belenézni az oldschool irányzóba, és egyre gyorsabban tüzelni vele... Ki ne vágyna erre az élményre? Nemcsak a célt lövöd ki, de a port is felkavarod minden egyes lövés után! Ehhez már mersz kell, hogy elsüsd! Ez egy igazi géppuska, mellyel határozottan kell bánni!

Lőj egy mindent elsöprő géppuskával, az UK-59-cel a Duna Lövész SE élménylövészetén, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Lövöldözz el egy egész hevedernyi lőszert az UK-59-ből, és szedj le minden célt! Érezd saját kezedben az éles géppuska mindent elsöprő erejét, és élvezd a bunkerlövészet minden adrenalint pumpáló pillanatát!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Vedd meg a DiamondDeal kedvezményes kuponját, és vedd kézbe az UK-59-et, vagy add át kuponunkat ajándékként valakinek, akiről tudod, hogy imádná a lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Hogy ne fájjon! GUNA mozgásszervi injekciós kezelés orvosi tisztaságú kollagénnel
9.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu