Brokkoli kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:6.350Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
8.000 Ft
21%
1.650 Ft

Brokkoli kapszula legfontosabb tudnivalók

Segít megőrizni a normális kognitív funkciókat, még idősebb korban is.

Egy kutatás során bebizonyították, hogy a B6-vitamin B12-vitaminnal és folsavval kombinálva lelassítja az agyi atrófiát, amely azért is lényeges, mert az agyi atrófiát követően alakul ki az Alzheimer-betegség. Az felnőttek általában B12-vitamin-hiányban szenvednek, ami memóriagondokat generálhat.

Segít a rák elleni küzdelemben. A brokkoli segíti a rák bizonyos típusainak, például az emlőrák, méhrák, prosztatarák, valamint a különféle belső szervek, például a tüdő, máj, bél, vastagbél és vese ráknak leküzdését. Az ezekből a keresztes növényekből nyert zöldségek kéntartalmú készítménnyel rendelkeznek, és rák elleni küzdelemben rejlő tulajdonságokkal rendelkeznek, nevezetesen sulforafánnak.

Védi a bőrt az öregedéstől, ezt a pozitív hatását a benne található antioxidánsoknak köszönheti. Ha rendszeresen fogyasztunk brokkolit, elkerülhetjük a korai ráncosodást és a bőrpigmentáció ellen is védelmet élvezhetünk.

A brokkoli eredményesen veszi fel a harcot a zsírmájbetegséggel, mert blokkolja a zsírfelvételt, mindemellett növeli a lipidkibocsátást. Olyan vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek segítik megőrizni a csontok egészségét. Továbbá a bennük lévő C-vitamin nélkülözhetetlen a petefészkek megfelelő működéséhez és a peteérési folyamathoz.

  • 60 db-os kiszerelés.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)