Botox-like kezelés! Vedd fel a harcot a ráncok ellen arc-és dekoltázs területen mezoterápiával!

Botox-like öregedésgátló, ránctalanító kezelés arcra és dekoltázsra. Vedd fel a harcot a ráncok ellen egy komplex kezeléssel. Tű nélküli mezoterápiás kezelés arc-és dekoltázs területre botox szintű ránctalanítással és masszázzsal a Diamond Szépségszalonban (VII. kerületben). Vedd meg most bevezető áron 2.990 Ft-ért!
Ár:2.990Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
8.000 Ft
63%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.26. - 2016.04.01

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat tartalma egy alkalom komplex botox-like ránctalanító kezelés arc-és dekoltázs területre. Részei: arc-és dekoltázs területre letisztítása tejjel, tonikkal, peeling, tű nélküli mezoterápiás botox-like hatóanyag bevitel, masszázs.
  • A kezelés csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét.
  • A tű nélküli mezoterápia segít a hatóanyagok szinte 100%-ot oda eljuttatni, ahol a legjobban tudják kifejteni a hatásukat.
  • A hatóanyagok a bőrtípusodnak megfelelően kerülnek kiválasztásra.
  • A kezelés után látványos bőrfesszességet, üdeséget fogsz tapasztalni.
  • A kezelés fájdalommentes és nem igényel regenerálódási időt.
  • A kezelés ideje kb. 60 percet vesz igénybe.
  • Minden vendégnek a helyszínen egy egészségügyi tájékoztatót kötelezően ki kell tölteni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a számára.
  • A kupon 2016.03.01-ig váltható be, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Időpont egyeztetés elsődlegesen e mailben szükséges masszazsbudapest@gmail.com címen! Telefonon a +36/1-783-1856-os számon hívhattok minket, de a telefont korlátozottan tudjuk felvenni.
  • Saját részre és ajándékba is megvásárolható.
  • Súlyos betegség fennállása esetében, vagy terhesség ideje alatt az elektrokozmetikai kezelések ellen javallottak.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, kérjük írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben indoktól függetlenül az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül és nem áll módunkban más időpontot biztosítani. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidülhet, vagy teljesítettnek minősül és nem áll módunkban másik időpontot biztosítani, és a következő pontosan érkező vendéget megváratni. Megértéseteket köszönjük!

 

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
" Kellemes, ügyes kezek."
Hajdú Éva

Kuponunk leírása

Telnek-múlnak az évek és már csak azt veszed észre, míg 30 évesen elég volt egy általános, hidratáló arckrém és egy kis alapozó, addig 40 évesen már a ránctalanító krémek széles választéka kell, hogy sorakozzon a fürdőszobádban. 50 évesen pedig már mindent megtennél, hogy legalább 5 évet is letagadhass, de nem tudod, hogyan.

Diamond Masszázs Stúdió

Az idő múlását nem tudjuk megállítani, de nagyban hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy minél később vegyék észre, hogy valójában hány éves is vagy és mindig letagadhass a korodból. A rendszeres kozmetikusi látogatás és a megfelelő elektrokozmetikai kezelésekkel csökkenthetjük és megállíthatjuk a ráncok kialakulásának mélységét és mennyiségét. Ezért minden 30 év feletti nőnek ajánlott a rendszeres arc-és dekoltázsbőr ápolása.

Ehhez nyújtunk most segítséget ezzel a Botox-like kezeléssel a tű nélküli mezoterápiás hatóanyag bevitellel. A tű nélküli mezoterápia egyrészt teljességgel fájdalommentes, így nincs gyógyulási idő, akár a kezelés után azonnal folytathatod a napi tevékenységedet és este bátran elmehetsz egy randevúra. A kezelés során maximálisan oda juttatjuk a hatóanyagokat, ahol valóban szükség van rájuk, így a bőr teljes mértékben fel tudja használni ezeket. A tű nélküli mezoterápiát 2003-ban fedezték fel és azóta rendkívüli sikereket értek el a kezelések során. Fiatalító, sejtmegújító hatása az egész világban hódít.

Természetesen maximálisan odafigyelünk, hogy nemcsak az arcodat kezeljük, hanem a dekoltázs területedet is. Így dupla kezelésben részesülsz, egy alkalommal. 

Miért választd a Diamond Szépségszalont?

  • a kozmetikusunk profi és kedves, így biztonságban érezheted magad teljes mértékben.
  • rugalmas nyitva tartással várunk, akár késő este vagy szombaton is.
  • kellemes, barátságos környezet vár rád, ahol nemcsak szépülhetsz de fel is töltődhetsz.
  • minden további, eredeti áras szolgáltatásra felhasználhatod a Szép kártyádat is (szabadidő zsebet), így kedvedre szépülhetsz tetőtől-talpig.
  • nagy választékú szolgáltatásainkkal várunk sok szeretettel minden kedves, szépülni vágyó vendéget!

Jó hírünk van! Lehetőséged van a további kozmetikai szolgáltatásra kedvezményesen jönni, hiszen, ha más szolgáltatást is szeretnél, akkor azt akár Szép kártyával is fizetheted! Szép kártyánál a Szabadidő zsebet tudod felhasználni és csak a teljes összegű szolgáltatásokra! 

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu