Borsmenta kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:6.350Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
8.000 Ft
21%
1.650 Ft

Borsmenta kapszula legfontosabb tudnivalók

A borsmentát évezredek óta használják különböző emésztési és gyomor-bélrendszeri betegségek kezelésére. 

A borsmenta nemcsak szélhajtó, hanem fájdalomcsillapító is, így csökkentheti a görcsök, a puffadás és az emésztési zavarok okozta fájdalmat is. Ez annak köszönhető, hogy nyugtató hatással lehet a belekre és az emésztőrendszer simaizmaira. A hasmenés, az irritábilis bél szindróma (IBS) és a székrekedés is enyhíthető, mivel az egész rendszert az optimális aktivitási szintre emeli.

Amikor betegségről van szó, kevés olyan kellemetlen dolog van, mint az émelygés. A borsmenta görcsoldó, ezért csökkentheti a hányás és az émelygés esélyét, még akkor is, ha nem bírja a hajó vagy a repülőgép utakat (kinetózis). Csökkentheti továbbá az utazási betegségekhez társuló gyomorfájást és gyengeséget is.

Enyhítheti a bosszantó érzéssel járó köhögési ingert, ezáltal elkerülheti a súlyosabb légzési nehézségeket. A torok és mellkasi izmok pihentetésével megszüntetheti a megfázás és influenza tüneteit.

Mindazonáltal a borsmentalevél fő összetevője a mentol, ezért a borsmenta fogyasztása külső izzadást okozhat, míg a mentol belsőleg lehűti a testet. Ez alapvetően csökkentheti a lázat és a hozzá kapcsolódó gyulladást, illetve a közérzetet is javíthatja.

Megakadályozhatja a szervezet megbetegedését is. A B-vitamin, a kálium, az antioxidáns és a kalcium tartalma is segíthet a szervezetnek a tápanyagok felvételében és ezáltal a betegségek elleni küzdelemben.

A borsmenta kapszula és a benne lévő szerves komponensek segíthetnek az étvágy szabályozásában, így csökkentheti a túlzott ételfogyasztást és ezáltal megelőzheti az elhízást.

A mentol természetes szedatív vagy görcsoldó hatása segít az azonnali mentális stresszoldásban. A borsmenta gyulladáscsökkentő hatása csökkentheti a vérnyomását és a testhőmérsékletet, lehetővé téve, hogy lazítson és hagyja, hogy a stressz messze szálljon.

  • 60 db-os kiszerelés.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)