Bomba alak csomag kavitációval/RF-el, infraszaunával, testtekercseléssel vagy cellulit masszázzsal

Budai Zsanett | Budapest, XIX. ker.
  • A kezelés segítségével nem kell órákig edzened a konditeremben, és unalmas diétákkal sanyargatnod magad, mert a kilók egyszerűen leolvadnak rólad!
  • Ha Kőbánya közelében laksz ne habozz leszaladni pár percre Budai Zsanetthez, aki a kezelések után karcsún enged majd haza.
  • A kuponnal elérheted a kívánt alakodat könnyedén, gyorsan!
Ár:27.500Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
46% kedvezmény
50.000 Ft
46%
22.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.03.21. - 2018.06.20

Fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom fogyasztó csomag kavitációval vagy rádiófrekvenciás kezeléssel, infraszaunával, választhatóan testtekercseléssel vagy cellulit masszázzsal.

FONTOS! A kavitációs kezelés csak nagyobb vastagságú zsírszövet bontására alkalmas, 2-3 cm-nél vékonyabb zsírrétegű testfelületek kezelésére alkalmazni tilos!

A kezeléscsomag teljes időtartama kb. 80-100 perc.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 5 alkalmas bomba alak bérlet kavitációval vagy rádiófrekvenciás kezeléssel, infraszaunával, testtekercseléssel vagy cellulit masszázzsal, ajándékkal - 50.000 Ft helyett 27.500 Ft.
  • 3 alkalmas bomba alak bérlet kavitációval vagy rádiófrekvenciás kezeléssel, infraszaunával, testtekercseléssel vagy cellulit masszázzsal - 30.000 Ft helyett 14.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.03.21. - 2018.06.20 között

Fontos! A kavitációs kezelés csak nagyobb vastagságú zsírszövet bontására alkalmas, 2-3 cm-nél vékonyabb zsírrétegű testfelületek kezelésére alkalmazni Tilos!! Bőrfeszesítésre nem alkalmas, arra a RF (rádiófrekvenciás) kezelés a megfelelő.

Egy vásárló egy kupont használhat fel, de egyet-egyet vehet bármennyi ismerősének.

Bejelentkezés:

Előzetes egyeztetés alapján a +36/20-368-5711-es számon lehet Budai Zsanettnál nyitvatartási időben, vagy a www.facebook.com/zsanett4dszempilla oldalon az üzenet gombra kattintva, nyitvatartási időn belül.

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 9.00-21.00 óráig, szombaton: 10.00-20.00 óráig

Ellenjavallatok

Tumoros megbetegedések, fertőzések, gyulladásos bőrelváltozások, súlyos neuropathias (idegbántalom) végtagoknál, súlyos érszűkület, akut asztma, akut bakteriális, vírusos fertőzések, szívproblémák, vénás betegségek, fémimplantátum

További információk

Az 1 alkalmas kezeléseknél a flabélos mellé ajándék még egy étrendminta és egy mozgásprogram ajánlat is jár. A bérleteknél a flabélos és az előbbiek mellett még egy 30 perces életmódtanácsadás is jár.

  • Rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.
  • A testtekercselés az egyik leghatékonyabb kezelés a narancsbőr és a plusz centik ellen!
  • Az infraszauna tökéletes kiegészítése a fogyasztó kezeléseknek, így még hatásosabb lesz a végeredmény.

A kezelések nem véletlenül lettek összeválogatva: tökéletes kiegészítései egymásnak, hogy a zsírpárnák eltűnjenek, a narancsbőr kisimuljon és a bőr feszesedjen!

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása minimum 24 órával a kezelés előtt lehetséges. Ennek hiányában a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést is a foglalt időpontra!

Szolgáltatás helye
1107 Budapest, Mázsa tér 2-6.
Irodaház

Fogyasztó kezelés kuponunk leírása

A legszuperebb kezeléscsomag a legtökéletesebb alakért!

Kőbánya közelében laksz? Szaladj át Budai Zsanetthez, aki kíméletesen, edzés és sanyargatás nélkül szabadít meg a felesleges zsírpárnáktól a legjobb kezeléscsomaggal! Menj biztosra, és szerezd be a több alkalmas bérletet, hogy a kezelés még hatásosabb legyen és még hosszabban tartson!

A legjobb fogyasztó csomag kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A kezelésekről - így fogyhatsz hatásosan

A Rádiófrekvenciás kezelés

Az elektromos áram segítségét veti be azért, hogy megszabadulj a felesleges zsírtól. A kezelés következtében a szövetekben hő következik, ez pedig sejtszintű változásokat okoz a zsírban. Cseppfolyóssá válik, így a tartalma a zsírsejteknek távozik a szervezetből. A bőr kisimul, a kollagéntermelés fokozódni kezd. Így leszel karcsú és feszes!

A kavitációs ultrahangos zsírbontás

A zsírsejtek belsejében rezgést idéz elő az ultrahang, ezt nevezzük kavitációnak. Ez buborékosodást indít meg, ami megtöri a zsírsejtet, így annak tartalma a szervezetbe kerül, és a nyirokkeringésen keresztül kikerül onnan.

Egy kezelés alkalmával akár két testrész is lekezelhető vele!

FONTOS! A kavitáció esetén (bár minden fogyasztó kezelésnél), kifejezetten fontos a megfelelő folyadékbevitel!

A legjobb fogyasztó csomag kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Az infraszauna

Az alakformáló kezelések legjobb barátja, hiszen kellőképp kiegészíti azokat. Fokozza a vérkeringést és az anyagcserét így a méreganyagok könnyebben távozni tudnak a szervezetből. Segít a keringés kiegyenlítésében, és még az immunrendszeredet is erősíti!

Az infravörös fény nem kívülről, hanem belülről melegíti a szöveteket, ami jótékony hatással van a szervezetedre és a fogyásodra is!

A testtekercselés

Az egyik legismertebb fogyasztási eljárás épp azért, mert kifejezetten hatásos! A kezelés alatt vérbőséget fokozó olajat kennek a kezelendő területre, ezt pedig speciális fóliával betekerik épp olyan szorosra, hogy még kényelmes legyen. Ennek hatására a vérkeringés serken, és a narancsbőr csökkenni kezd!

A legjobb fogyasztó csomag kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Szerezd be a Diamond Deal kuponját, és felejtsd el a felesleges kilókat, szépülj igényes környezetben, tapasztalt szakember hozzáértésének segítségével!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról és vásárolj kényelmesen, bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu