Bolhairtó kefe

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.390Ft5.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
57% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
5.490 Ft
57%
3.100 Ft

Bolhairtó kefe legfontosabb tudnivalók

Neked is meggyűlik a bajod a bolhákkal? Kedvenced állandóan vakarózik tőlük?

Nem kell többé rád és állatkádra is veszélyes vegyszereket használnod ahhoz, hogy megszabadulj a parazitáktól! Anélkül távolítja el a kártevőket, hogy ebből kis kedvenced bármit is észrevenne!

Kényeztesd négylábú barátod és irtsd ki a bolhákat egyszerre a Bolhairtó kefe segítségével!

Hasznos infók:

A termék egyedi kialakításának köszönhetően kutyusod vagy cicád csak annyit fog érzékelni a műveletből, hogy milyen jól esik neki a kényeztetés, ugyanis fésülgetés közben öli meg a kártékony kis bogarakat. Elpusztítja a bolhákat peszticidek vagy vegyszerek használata nélkül. Nagyszerű macskák és kutyák számára is. A gyengéd töltés megöli a bolhákat anélkül, hogy károsítaná a kisállatod. Nincs más dolgod, minthogy egyszerűen átfésüld a kisállat szőrét. Megtalálja, megöli és eltávolítja a bolhákat a szőrből

Tulajdonságok:

  • Méret: 17 cm
  • Anyaga: erős, strapabíró speciális polipropilén
  • Energiaellátás: 2 x AA elem (nem tartozék!)

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött