Bájos fürtök! Tartós hullám készítése bármilyen hosszúságú hajra + AJÁNDÉK hajvágással!

YES! Hair Szalon | Budapest, II. ker.
Igaz a mondás, ami szerint akinek göndör fürtjei vannak egyenes hajra vágyik, aki pedig egyenes hajzuhataggal rendelkezik, csodás hullámokról és göndör fürtökről álmodik. Nos, ha Te sem nyertél a genetikai lottón göndör fürtöket, akkor itt egy tartós megoldás, amivel totál meg is újulhatsz: tartós hullám készítése bármilyen hosszúságú hajra + AJÁNDÉK hajvágással, csak 8.900 Ft!
Ár:8.900Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
18.000 Ft
51%
9.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.11.11. - 2017.02.08

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: tartós, lágy hullám készítése tartós volumennöveléssel bármilyen hosszúságú hajra + AJÁNDÉK vágással. 
  • Az ajánlat által a legújabb hajformázási trendeknek megfelelő tartós hullámot kap frizurád, mely könnyen alakítható és roppant természetes hatás kelt.
  • Ez a remek technika, a tartós volumennövelés, azaz a “headlines-módszer” leginkább a vékonyszálú, egyenes, és könnyen lelapuló hajúaknak ajánlott.
  • A speciális technika révén a hullámok gyönyörűek és tartósak lesznek, ráadásul még a hajad épsége miatt sem kell aggódnod mert kiváló Elgon termékeket alkalmaznak melyek kifejezetten a szalonszolgáltatásokra lettek kifejlesztve.
  • A dauerrel ellentétben ez a hullámosító eljárás nem roncsolja a hajadat, így a loknik nem fognak letörni vagy szálkásodni.
  • Mivel nem hagyományos csavarókra, hanem speciális alakú hajcsavarókra pödrik a tincseket, a hullámaid sokkal természetesebbek, rugalmasabbak lesznek.
  • A Yes! Hair Szalon jól felkészült szakemberei maximális szakértelemmel és professzionalistással segítenek megtalálni a személyiségedhez leginkább illő, divatos frizurát.
  • A Margit-híd budai hídfőjénél könnyen megközelíthető helyen, jól felszerelt szalonban várnak.
  • A kupon 2017. február 8-ig váltható be előzetes telefonos időpont egyeztetés esetén.
  • Az előzetes időpont foglalásához keresd Vendégh Andreát a +36-20/413-5665-ös telefonszámon!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos bejelentkezés alkalmával!
  • Más kedvezménnyel nem lehet összevonni.
  • Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz! 
  • Időpontot módosítani, vagy lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09.00-20.00
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

Kuponunk leírása

Göndöríts! De mivel?

A trendek, mint minden más szépségipari ágban, úgy a fodrászatban is jönnek-mennek. A '80-as és '90-es évek menő frizkója a dauer volt, majd jött a hajegyenesítés és vasalás, így nők millió tették tönkre a hajukat az évek óta tartó, következetes vasalgatással és vegyi egyenesítésekkel, most azonban kiváló időzítéssel újra divatba jöttek a hullámok és a göndör fürtök!

A YES! Hair Szalon ajánlata: tartós, lágy hullám készítése bármilyen hosszúságú hajra + AJÁNDÉKvágással. 

A technikáról:

Az eljárás jóval kímélőbb, mint a normál dauer, ugyanis kevésbé bontja meg a hajban lévő kémiai kötéseket. A tartós hullám volumen-növelésnél speciális alakú hajcsavarókat használnak, melyek kiképzésük segítségével a haj volumenét segítik előhívni, miközben nagyon laza hullámot adnak a hajnak. Sőt, hogy teljesen tisztában legyél ezzel a különleges technikával, az eljárás során használt víz a dauervízzel ellentétben kíméletesebb a hajszálaiddal.

Tartós hullámos haj

Az eljárás menete:

Miután megmosták a hajadat, felcsavarják egy speciális csavaróra, ami puha, nem szúrós és nem dauer hajcsavaró.  A méretét és a hatóidejét a képzett fodrász határozza meg, aszerint, amit hajad megkíván. Miután felcsavarták hajadat, bevonják a volumennövelő anyaggal és a megfelelő hatóidő után fixálják. A végén kérésed szerint formázzák is ahogy kívánod. Majd behabozzák és diffúzorral gyönyörű szép göndörre szárítják.

 A YES! Hair Szalonban igényes, kellemes környezetben várnak Téged is! 

Itt az idő, hogy felfrissítsd frizurádat, igaz? Csak kattints a Megveszem gombra, és a lépéseket követve máris tiéd egy kupon, mellyel nagy kedvezménnyel lehet ismét gyönyörű frizurád!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000-es rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu