Azonnali ránckisimítás és az öregedés visszafordítása 2 alkalommal Thermage arckezeléssel!

Egyedülálló megfiatalodási lehetőség, amit imádni fogsz, hisz a ráncokat senki sem szereti! A Thermage kezelés hatására a szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi. A bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg minden egyes rétegben! Ez vár rád az Angyali Érintés Szépségszalonban (VIII. kerület) Vásárold meg a 2 kezelést most 8.390 Ft-ért!
Ár:8.390Ft99.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
92% kedvezmény
99.000 Ft
92%
90.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.03. - 2016.04.22

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 2 alkalmas ránctalanító Thermage teljes arckezelés 1 fő részére.
  • A  Thermage kezelés orvosi, plasztikai sebészetből átvett kozmetikai iparban is használható Rf technikával működő gép, ami a bőrfeszesítés, és kontúr javítás biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja.
  • A kezelés teljesen fájdalommentes.
  • A kezelés eredményének egy részére a bőr kollagén termelése miatt azonnal látható!
  • Minden bőrtípusra használható.
  • A kupont 2016. április .22-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • A bejelentkezés előtt telefonon egyeztess időpontot és helyszínt a szolgáltatóval.
  • 1084 Budapest, Németh u. 21. 
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Telefonos bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német u. 21

Kuponunk leírása

Mi az, amit kimondva-kimondatlanul Te se és a párod sem szeret rajtad?

Nos igen, a ráncok!

A sors iróniája, hogy valójában csak néhány apró barázdáról van szó, mégis hamvasságod, bájod egészét teszi tönkre. A legidegesítőbb pedig benne, hogy nagyon korán, már a 20-as években megjelennek! Már maga a gondolat is rémisztő, hogy az életed hátralévő részét ezekkel a csúfságokkal együtt kell leélned!

Ha már némileg utánajártál a dolognak, akkor biztosan tudod, hogy bőröd öregedésének oka, hogy a szervezeted egyre kevesebb olyan anyagot termel, amely annak rugalmasságért felel! Így az egyre megereszkedettebbé válik, a barázdák pedig egyre csak mélyülnek!

A kezelés ultra hatékony, hiszen e során a bőr meglévő kollagénrostjait harmonikaszerűen húzzák össze, majd megfeszítik, így a továbbiakban folyamatosan stimulálják a kollagéntermelést. Az új kollagénrostok alapszerkezetükben a harmonikaszerűen összehúzott rostok mintájára épülnek újjá, méghozzá a kezelés után még hosszú ideig, a hatás tehát tartós lesz:

  • a bőr szerkezete feszes és rugalmas lesz,
  • halványabbá válnak a bőrhibák és foltok,
  • a ráncok teljesen eltűnnek,
  • a fiatalosság még sokáig látszódni fog!

Fiatalos, csinos arcbőr, amelyre öröm ránézni, mindez csak egy kattintásra tőled!

2 alkalmas Thermage arckezelés, műtét nélküli bőrfiatalitás a plasztikai sebészet technológiájával! Mátrixpontos Thermage Rádiófrekvencia kezeléssel! Az egyetlen non invazív technológia, mely végleges fiatalítást idéz elő!

A Thermage kezelés hatására a szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi (a többi rádiófrekvenciás feszesítéssel ellentétben a bőr összes rétegében!). A bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg minden egyes rétegben!

A Thermage hatékony műtét nélküli  módszer, amely feszesíti a bőr alsó rétegeinek kollagén rostjait és fokozza a bőr mélyebb rétegeinek kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a  radió frekvenciás  technológiát úgy használja, hogy eléri vele a  lazább kollagén rosthálózatát is.

A kezelés alatt a bőr meglévő kollagén rostjait harmonikaszerűen összehúzza, megfeszíti, majd folyamatosan stimulálja a kollagén termelést. Az új kollagén rostok pedig alapszerkezetükben a harmonikaszerűen összehúzott rostok mintájára épülnek újjá. A hatás ezért részben azonnal látható, másrészt elhúzódó és folyamatosan javul a kezelést követő hatodik hónap végéig.

Az eredmény pedig  több évnyi, maradandó fiatalodás az arcnak!

A kezelést követően előfordulhat  bőrpír, amely inkább egy napozás utáni leégéshez hasonlítható,ekkor a  napozás utáni leégésnél használt bőr regeneráló kozmetikai termékeket lehet alkalmazni.

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu