Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Autóbuszos utazás: Adventi forgatag Szegeden, gazdag Kiskunfélegyházi programmal

Neoline Kft. | Budapest, VII. ker.
 • Utazz el egy igazi magyaros és nagyon hangulatos karácsonyi vásárra! Ne felejts el szólni szeretteidnek sem, hiszen együtt sokkal jobb a karácsonyi készülődés!
 • A Neoline Kft. által szervezett buszos kiránduláson ellátogattok Szegedre és egy gazdag Kiskunfélegyházi programon is részt vesztek!
Ár:6.990Ft10.990 Ft
Ár: 1.260 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 5.730 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem foglalóval
Csak foglalósan vásárolható meg.
37% kedvezmény
10.990 Ft
37%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2021.10.14. - 2021.12.09

Buszos utazás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy adventi buszos utazás Szegedre, gazdag Kiskunfélegyházi programmal.

 • Utazás időpontja: 2021. december 12.
 • Utazás: autóbusszal
 • Találkozás: 7:00-tól a Népliget Hell Miska sétánytól (Elnök utcával szemben, planetárium mellett)
 • Indulás: 7:30
 • Visszaindulás Budapestre: 18:00 óra körül.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.14. - 2021.12.09 között

A kupon megvásárlását követő legkésőbb 48 órán belül, egyben az utazás dátuma előtt legkésőbb 72 órával hamarabb jelentkezz be az utazási irodánál a kalandozas@t-online.hu email címre küldött levélben, de érdemes minél hamarabb hogy legyen szabad helyed. 

Az email-ben szerepelnie kell a kuponkódnak, a névnek, a lakcímnek és a telefonszámnak. Több személy egyszerre való jelentkezése esetén, mindenkinél fel kell tüntetni az összes adatot.

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben fennmaradó összeg kifizetésének a részleteit megtalálhatod.

Fontos, hogy csak abban az esetben válik véglegessé a foglalás, ha a fennmaradó összeg is kiegyenlítésre kerül.

Felárak, opciók

 • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő
 • Belépők: kb.: 3.000 Ft/fő

További információk

 • További információért elérheti a szolgáltatót a +36-1/317-1056 vagy +36-1/317-1256 számon, valamint megtalálhatóak a kalandozas@t-online.hu címen.
 • Személyenként több kupon is vásárolható, így akár az egész családoddal együtt élhetitek át ezt az utazást.
 • Utazás időpontja: 2021. december 12.
 • A program változásának a jogát fenntartjuk!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 1.260 Ft-ért! A különbözetet, ami 5.730 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt átutalással, vagy Szép kártyával tudod kifizetni.

Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Buszos utazás kuponunk leírása

A Tisza-parti város igazi magyaros és nagyon hangulatos karácsonyi vásárral fogad Titeket!

Szeged lesz a Dél-Alföld karácsonyi fővárosa. Szegedi Karácsonyi Hetek, a Széchenyi, a Dóm és a Dugonics téren. A Szegedi Fogadalmi Templom tövében a hazai kézművesipar remekművei várja a kicsiket és szüleiket. A Szegedi Karácsonyi Hetek két fő helyszíne mellett számtalan meglepetés programmal és egy imádnivaló gasztro-helyszínre is csalogatják az ünnepi forgatagban megéhezett vendégeket.

A programról


Első megállótok Kiskunfélegyháza. A látogatást a Kiskun Múzeum megtekintésével kezditek. Több állandó kiállítás segítségével ismerhetitek meg a város és a Kiskunság múltját, életét. Itt az ország egyetlen Börtönmúzeuma, valamint megismerhettek egy jellegzetes alföldi szélmalommal is. Petőfi Sándor itt töltötte kora gyermekéveit.

Emlékházában a család és a költő itteni életét, emlékeit ismerhetitek meg. Egy itteni apró, nádtetős házban született Móra Ferenc. A szülőházban bemutatott kiállítás végigvezet Móra Ferenc életén, kiemelve a város és az író igen szoros kapcsolatát. Lehetőség lesz a gyönyörű szecessziós stílusú Városháza dísztermének megtekintésére.

Ezután Szegedre látogattok, ahol egy közös sétára invitálnak Titeket. Szegedi sétátokra a Széchenyi térről indultok. Ez a város közigazgatási központja, fóruma. Itt található a tér egyik legszebb épülete a Városháza, melyhez sok történelmi, kulturális esemény fűződik.

A mintaszerűen parkosított teret történelmünk kiemelkedő személyeinek szobra díszíti. Utatok innen a Klauzál térre vezet, mely klasszicizáló hangulatával az olasz tereket idézi. Híres épülete a Zsótér-ház, melynek földszintjén a nagy múltú Virág cukrászdának, a szegediek kedvenc találkozó helyének ad otthont.

A Dugonics téren található az egyetem épülete, melynek egykoron József Attila is hallgatója volt. Innen továbbsétálva a nagyhírű Zsinagógához érkeztek. A szegedi iskolaváros centruma a Hősök kapuja és környéke. Itt találjuk az egyetem központi épületeit, melynek egyikében fedezte fel Szent-Györgyi Albert a C-vitamint. Innen pár lépésre a Dóm térre érünk. A városnézés után szabad program keretében tekinthetik meg az Adventi forgatagot. A fények 17 órakor gyulladnak fel.

Tökéletes nap, egy tökéletes kirándulással egybekötve! Vásárolj DD kuponnal, hogy kedvezményes juthass hozzá egy adventi kiránduláshoz!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Próbáld ki magad pop star-ként és énekelj egy profi hangstúdióban
18.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.140 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu