Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

ÁtvarázsolLAK! Virtuális lakásberendezés - alaprajz szerkesztéssel és részletes rajzokkal!

Felújítanád meglévő otthonod és gyorsan szeretnél egy hatékony megoldást? Esetleg most költözöl új lakásba és nem látod a benne rejlő lehetőségeket? Válaszd a virtuális lakásberendezést - alaprajz szerkesztéssel és részletes rajzokkal, Sziráki Ág újraálmodja Neked! Az ajánlat most csak 1.590 Ft!
Ár:1.590Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
5.000 Ft
69%
3.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.07. - 2016.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: virtuális lakásberendezés - alaprajz szerkesztéssel és részletes rajzokkal+egyszeri módosítási lehetőség.
 • A szolgáltató a megváltozott igényeknek megfelelően a lehető legköltséghatékonyabban átrajzolja, újraálmodja lakásod alaprajzát.
 • Átlagos méretű bútorokat rajzol be, hogy lásd, mennyire kihasználható a tér.
 • Először is kapsz majd egy adatlapot, amit kitöltve kell elküldened a szolgáltatónak, hogy minden olyan fontos körülményt felírj, amire esetleg nem térnek ki a kérdések.
 • Ezután kapsz egy kézzel rajzolt bontás-építési tervet méretezve (amit engedélyeztetni kell).
 • Majd egy átépítés utáni - szintén kézzel rajzolt - berendezett alaprajzot, rajta az egyedi bútorokkal is.
 • Végül kapsz egy konszignációt, feljegyzést, amely a berendezett alaprajzon beszámozott bútorok részletes leírását tartalmazza (funkció, méretek).
 • A kupon megvásárlása után az alábbi email címre küldd át a szerkesztésre váró anyagot Sziráki Ágnesnek: toviragbt@gmail.com
 • Amennyiben részletesebb információcserének érzed szükségét, az alábbi telefonszámon keresheted: +36-20/265-8773
 • A kupon érvényes 2016. június 30-ig.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Adria sétány 9/i
nem messze a belvárostól!

Kuponunk leírása

VarázsLAK! 

Mindannyian szeretjük a szép, igényesen kialakított élettereket, de sajnos előfordul, hogy jön egy költözés, egy átalakítás és nem mindig olyan a végeredmény, amilyet megálmodtunk. Sziráki Ágnes most átvarázsolja, virtuális lakberendezéssel és alaprajzszerkesztéssel a lehető legköltséghatékonyabban újratervezi Neked álmaid lakását!

 Az ajánlat tartalma

 A szolgáltató a megváltozott igényeknek megfelelően a lehető legköltséghatékonyabban átrajzolja, újraálmodja lakásod alaprajzát. Átlagos méretű bútorokat rajzol be, hogy lásd, mennyire kihasználható a tér. Először is kapsz majd egy adatlapot, amit kitöltve kell elküldened a szolgáltatónak, hogy minden olyan fontos körülményt felírj, amire esetleg nem térnek ki a kérdések. Ezután kapsz egy kézzel rajzolt bontás-építési tervet méretezve (amit engedélyeztetni kell). Majd egy átépítés utáni - szintén kézzel rajzolt - berendezett alaprajzot, rajta az egyedi bútorokkal is. Végül kapsz egy konszignációt, feljegyzést, amely a berendezett alaprajzon beszámozott bútorok részletes leírását tartalmazza (funkció, méretek).

Lakberendezés-újratervezés

 Ha gyors és olcsó segítség kell, akkor válaszd ezt az ajánlatot és hívd Sziráki Ágit, aki hihetetlen odafigyeléssel és segítséggel fordul majd Feléd!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívüli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Művészetterápia fotóstanfolyam heti 20 óra Gráf Ildikóval - teljesedj ki a természet szépségeivel!
39.990 Ft kupon ár helyett MA csak 35.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu