Asztrológiai éves elemzés szakértő által akár ONLINE is!

Kunos Kata | Budapest
  • Keresed a válaszokat, miért alakul így, vagy úgy az életed, miért nem találod a párodat, mikor lesz már könnyebb az életed?
  • Itt az alkalom, a kérdéseidre választ kaphatsz egy teljes asztrológiai elemzéssel.
  • Ne habozz, DD kuponunkkal most hatalmas kedvezménnyel lehet tiéd ez a fantasztikus lehetőség, mellyel végleg megváltozhat életed!
Ár:13.400Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
33% kedvezmény
20.000 Ft
33%
6.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.09.06. - 2022.12.06

Asztrológiai éves elemzés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Asztrológiai éves elemzés akár online is.

  • Önismeret: Születési képleted elemzésével megértheted önmagadat, fejlődési irányodat, képességeidet, érzelmeidet, gondolkodásodat, döntéseid, szorongásaidat. Hogyan kerüld el az egészségügyi problémákat. Hogyan irányítsd gondolkodásodat, érzelmeid, mit üzen a szíved.
  • Párkapcsolat, társ-üzleti kapcsolatok, szülő-gyermek kapcsolat: Zsánered, ki az akit keresel, hogyan találd,- és tartsd meg a boldogságot.
    Házasság, Párkapcsolat, Szülő - gyermek kapcsolat
  • Munka, hivatás: Milyen területen és hogyan tudsz sikeres lenni, mi az életfeladatod, hivatásod, anyagi helyzeted, lehetőségeid, buktatók.
  • Életfeladat: Hogyan éld meg könnyedén ami meg van írva.
  • Egészség: Szervezetedben, testrészeidben melyik terület az érzékenyebb, regenerálódási képesség.
  • Éves horoszkóp előrejelzés: A következő évben mely életterületek lesznek kiemeltek, hol várható változás, mit érdemes változtatni, lezárni, elindítani. A döntéstől függően mi az ami várható.
  • Választható: Születési képlet elemzés, Párkapcsolati horoszkóp, Gyermek horoszkóp, Esemény horoszkóp

A kupon korlátlan számban megvásárolható és ajándékozható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.09.06. - 2022.12.06 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/987-2296 telefonszámon vagy a asztromuhely.kata@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a szolgáltató részére küld el e-mailben a kuponod, valamint személyesen is vidd magaddal kinyomtatva vagy mutasd be telefonodon.

A horoszkóp elemzés minden esetben személyesen, telefonon, vagy messenger videóhívásban történik, miután előzetesen telefonon vagy e- mailben időpont egyeztetésre sor került. A pontos születési adatokat, év, hónap, nap, óra, perc, illetve születési helyre szükséges megadni. Amennyiben nem ismert a pontos születési óra, perc, lehetőség van a pontosításra. Főbb életesemények, fordulópontok dátumai szükségesek ehhez.

Nyitvatartás:

  • Hétfőtől - Péntekig: 08:00-20:00

További információk

  • Kunos Kata okleveles asztrológus, okleveles reiki tanár. Több mint két évtizede foglalkozik emberekkel, horoszkóp elemzéssel, tanítással.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon illetve az alkalom felhasználtnak minősül! 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 8-18
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Lőcsei u. 20.

Asztrológiai éves elemzés kuponunk leírása

Ismerd meg önmagad!

A születési időnk és helyünk nemcsak egy szám, egy hely. Ez a mi időnk, ami meghatározza az egész életünket, egyéniségünket, sorsunkat. Hogy miért? Mert a csillagok állása befolyásolja a múlt, a jelen és a jövő alakulását.

Ez az elemzés azoknak szól, akik a felesleges jóslatok helyett valódi megértésre vágynak, kíváncsiak az ok-okazati összefüggésekre és tudni szeretnék, hogy az élet mely területein számíthatnak sikerre, előrehaladásra.

Amik közül választhatsz:

  • Születési képlet elemzés: Az összes életterület részletes áttekintése, képességek, tehetségek, választott út, életút, célok, munka, család, párkapcsolat, pénzszerzési lehetőségek, akadályok, sorsfordulók, otthon, utazás, egészség, életfeladat, karma.
  • Párkapcsolati horoszkóp: A két fél képletének összevetése. Mi a kapcsolat célja, jövője, minősége, lehetőségek, sorsfeladat, karma
  • Gyermek horoszkóp: Gyermeked születési képletének elemzése, mely az alap személyiséget, tulajdonságokat tekinti át, annak érdekében, hogy jobban megértsd őt, segítsd és ne akadályozd tehetsége kibontakoztatásában. Mi az erőssége, gyengesége, hol van fejleszteni való feladat.
  • Esemény horoszkóp: Üzleti szerződéskötés, munkahely,esküvő, fogantatás, költözés milyen időpontokban sikeres

Az elemződről:

"Kunos Kata vagyok, okleveles asztrológus, okleveles reiki tanár.Több mint két évtizede foglalkozom emberekkel, horoszkóp elemzéssel, tanítással, habár fő tevékenységem, a banki terület mellett kevesebb időm jutott a hivatásomra. Azonban a sorsunkat nem kerülhetjük el, így immáron teljes elhivatottsággal tudom segíteni az útkeresőket. Erős hitem segített több mélypontról is felállni, az akadályokat leküzdeni. Az ember sokszor érzi, hogy elakad, nem tud tovább lépni, döntést hozni, elbizonytalanodik, félelmeket kreál, amik aztán blokkot alakítanak ki szervezetében, esetleg meg is betegítik. A célom az, hogy segítsek feloldani minden olyan blokkot, ami gátol a tovább haladásban. Útmutatást adok lehetőségeidről, mi történik akkor, ha ezt az utat választod, és akkor, ha a másikat? Az általam alkalmazott technikák elvezetnek önmagadhoz és nyugalommal töltenek el. Mindenki számára könnyedén elsajátíthatók és alkalmazhatóak."

Bármilyen kérdésed is van, most teljes asztrológiai sors, párkapcsolati és életvezetési elemzést és tanácsadást kapsz. A válaszokat megkapod és jobbra fordíthatod a sorsod alakulását.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu