Aromaterápiás, csokoládés, mézes wellness masszázsterápia hölgyeknek

1/5Természetpatika - Tóth Tímea | Budapest, VI. ker.
  • Ha egy különleges, exkluzív pihentető kikapcsolódásra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz.
  • Tapasztald meg az Aromaterápiás, Csokoládés, Mézes Wellness Masszázsterápiát, amely kifejezetten, hölgyeknek van tervezve!
  • Pihentető élmény egy csokorban, amely elrepít a relaxáció és az édes illatok világába.
  • Válaszd a Természetpatikát és Tóth Tímeát a VI. kerületben és éld át a teljes harmóniát.
Ár:24.990Ft48.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
48% kedvezmény
48.000 Ft
48%
23.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 15 óra 4 perc múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.08. - 2024.07.08

Masszázsterápia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 3 alkalmas bérlet: aromaterápiás, csokoládés, mézes wellness masszázsterápia hölgyeknek.

  • A kupon tartalma egy 3x1 órás masszázs bérlet. 
  • Aromaterápiás masszázs: A kezelés előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal történik. A bőrfelületet csokoládés bőrradírral, valamint kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival készítik elő. A teljes ellazulásért és tökéletes kikapcsolódásért a kezelés során még egy kis ajándék is vár rád: Tibeti hangtálterápia. Ha van valamilyen problémád, bátran oszd meg a masszőrrel, és személyre szabottan alkot majd illóolaj kombinációkat.
  • Csokoládé masszázs: A csokoládé masszázsterápia egy kellemesen lazító és relaxáló masszázsforma, mely során felmelegített csokoládét alkalmaznak. A csokoládé varázslatos hatása nem csupán kellemessé teszi a bőr érzetét, hanem egyidejűleg relaxál, méregtelenít és pozitív hatást gyakorol mind testünkre, mind lelkünkre. A kezelés során a bőr szépül, kisimul, bársonyossá válik, miközben energetizál és segít csökkenteni a narancsbőr megjelenését is.
  • Mézes masszázs: A mézes masszázs elsődleges szerepe a rendkívül hatékony méregtelenítés, de a monoton mozdulatoknak köszönhetően kiválóan oldja a feszültséget is. A merev izmok lazulnak, és a mézes masszázs az egész testfelületen alkalmazható. Kiemelkedően fiatalító hatása mellett, ami a méregtelenítést támogatja, segít feloldani a feszültségeket és ellazítani a megfeszült izmokat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.08. - 2024.07.08 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/416-5815 telefonszámon vagy az egeszseginfok@gmail.com e-mail címen, a kuponkód megadásával. 

Nyitva tartás: 

  • Hétfő-Vasárnap:8:00-21:00

Bejelentkezés: 

  • Hétfő-Péntek: 14:30-21:00
  • Szombat-Vasárnap: 8:00-21:00

Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet.

Egy személy korlátlan kupont vásárolhat vagy adhat ajándékba!

www.timeatermeszetpatika.hu

További információk

Ellenjavallatok:  terhesség alatt, menstruáció alatt, friss műtéti heggel, implantátummal, érdeklődjenek a szolgáltatónál telefonon a foglalás előtt

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 8:00-21:00
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 29. Fsz. 11.

Masszázsterápia kuponunk leírása

Háromszoros masszázs élmény!

Most lehetőséged van egy felejthetetlen wellness élményre a speciális 3x1 órás bérlettel, amely magába foglalja a csokoládés, aromaterápiás és mézes masszázsokat. Engedd, hogy elvarázsoljon a csokoládé kényeztetése, érezd az aromaterápia frissítő illatait, és tapasztald meg a méz méregtelenítő és relaxáló hatásait.

Ez a kombinált élmény nem csupán az izmok mély ellazítását kínálja, hanem a bőrödet is gyönyörűvé varázsolja, miközben a lélek is felüdül.

Csokoládés Masszázs: Édes Élmény a Bőrnek és Léleknek

A csokoládés masszázs nem csak kellemesen simogatja a bőrödet, de a csokoládé antioxidánsai és hidratáló hatásai is megújítják azt. Az édes illatok és a simogató mozdulatok egyaránt hozzájárulnak a mély relaxációhoz, miközben a csokoládé segít a stressz leküzdésében és a bőr feszességének megőrzésében.

Depresszió, fáradékonyság, rossz közérzet esetén különösen ajánlott a csokoládé masszázsterápia, mert a kezelés során a testi és lelki egyensúly helyreáll, kiegyensúlyozottá válik a vendég.

Aromaterápiás Masszázs: Frissítő Illatok, Mély Relaxáció

Az aromaterápia egyedi élménye olyan illóolajok segítségével, melyek személyre szabottak az igényeidhez. Az aromaterápiás masszázs frissítő és lazító hatása tökéletes összhangban van a kiválasztott illatokkal.

A masszázs kihat az egész személyiségünkre. Szó szerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és a lélek egyensúlyát.

Mézes Masszázs: Szépítő És méregtelenítő Érintés

A mézes masszázs intenzív méregtelenítésre és szépítésre összpontosít. A méz táplálja a bőrt és hozzájárul a rugalmasságához, miközben a masszázsfogások kiválóan oldják a feszültségeket. Ez a kezelés nem csupán bőrfiatalító hatású, hanem kifejezetten ajánlott a mélyebb relaxáció és stresszcsökkentés iránt érdeklődőknek.

Kinek ajánljuk ezt a masszázscsokrot?

Ezt a különleges 3x1 órás bérletet mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék egyesíteni a bőrápolás és relaxáció legjavát. Ideális választás azoknak, akik stresszes életmódot élnek, és keresik a testi-lelki kiegyensúlyozottságot. A három különböző masszázsforma egyesítése garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden érzékszervednek

Légy részese ennek a különleges wellness utazásnak, és ébredj minden nap felfrissült érzéssel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu