Arctisztítás zsíros, mitesszeres, aknés bőrre a Janssen Cosmetics termékeivel + termékmintával

  • Bőrproblémáid megkeserítik a mindennapjaidat? Az összes krémet kipróbáltad már, de semmi sem eredményezett hosszútávú javulást?
  • Akkor van Számodra egy jó hírünk! Berecz Nikolett a legmodernebb gépekkel és eljárásokkal dolgozik, ezáltal a legmagasabb minőségű kezelést tudja Számodra nyújtani.
  • Az arckezelés végeztével ingyenes termékmintát is igénybe vehetsz! Csapj le ajánlatunkra kedvezményes áron, most csak 7.000 Ft-ért!
Ár:7.000Ft14.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
14.000 Ft
50%
7.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.21. - 2022.06.21

Arctisztítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy arctisztítás zsíros, mitesszeres, aknés bőrre a Janssen Cosmetics termékeivel + ingyenes termékmintával.

  • Kezelés időtartama: kb. 60-90 perc
  • Férfiak, nők, gyerekek egyaránt igénybe vehetik az arckezelést. (gyerekek számára nyomkodó tisztító kezelést 12 éves kortól lehet igénybe venni.)

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.21. - 2022.06.21 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/236-3344-as telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával.

Nyitvatartás

  • Hétfőtől-Péntekig 10:00-18:00-ig.

Helyszín:

2040 Budaörs Szabadság út 141-143.

További információk

Ellenjavallatok

  • rossz közérzet
  • láz
  • herpesz

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Arctisztítás kuponunk leírása

Üdvözöld a tiszta és makulátlan arcbőrödet!

Sajnos nem mindannyiunknak adatott meg a tökéletes arcbőr, de ez még nem jelenti, hogy bele kell ebbe törődnünk! Problémáid megoldásában lesz segítségedre Berecz Nikolett, aki a magas színvonalú kezelések érdekében a legmodernebb eljárások, gépek és hatóanyagok kombinációját alkalmazza.

Arctisztító kezelés

A zsírosan fénylő arcbőrön, mitesszereken, kitágult pórusokon és különböző gyulladásokon egy arctisztító kezelés rengeteget tud segíteni.  Fontos tudni, hogy az akné nem csak a tinédzserek életét keserítheti meg, mivel az emberek életkora semmilyen hatással nincs ezekre a problémákra. A pattanásos bőr genetikai hajlamnak köszönhető, ami nem csak esztétikai de pszichés problémát is okozhat.

Az eltömődött pórusok, a faggyúmirigyek túlműködése tág pórusokat és pattanásokat eredményezhet, az ezek után maradó hegek pedig súlyos károkat és lenyomatokat hagyhatnak az arcon.

Azonban ezeket a problémákat Te is leküzdheted megfelelő és rendszeres arctisztító kezeléssel. Berecz Nikolett Janssen Cosmetics termékekkel dolgozik ami tökéletes megoldást kínál a problémákra.

Gondolj bőrödre és bízd magad profi és tapasztalt kezekre, ráadásul a szolgáltatás után lehetőséged igénybe venni ingyenes termékmintákat is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu