Arc-nyak dekoltázs masszázs, hidrodermabrázióval 40 percben 2190 Ft-ért!

Állandóan fáj a fejed és a nyakad? Lepd meg saját magadat egy kényeztető masszázzsal és a hatás nem marad el ! Tedd ellenállóvá arcod, nyakad dekoltázsod és szépülj meg az arckezeléssel 40 perc alatt most csak 2.190 Ft-ért a Szépség Műveknek köszönhetően (IX.ker.) Vedd meg most a kupont a DiamondDealen!
Ár:2.190Ft4.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
4.500 Ft
52%
2.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.31. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom arc-nyak és dekoltázsmasszázs hidrodermabrázióval.
  • Kifejezetten jó hatása van a fejfájás megszüntetésére.
  • A kezelés folyamata: Bőr letisztítása a szennyeződésektől, hidrodermabrázió, tonizálás, arc-nyak dekoltázs masszázs, nappali krém.
  • A kezelés után azonnal gyönyörű arc vár rád!
  • A kezelés időtartama 40 perc.
  • A kupont 2015. március 31-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Timkó Krisztinánál a +36-30/309-9801-es telefonszámon!
  • A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal a kezelésre.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a kezelésekre.
  • Más akcióval nem vonható össze.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-20
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Dandár utca 9-11
(Vaskapu utca felől van a bejárat)

Kuponunk leírása

Az arc-nyak dekoltázs masszázs hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, segítségével a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek, mely eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz.

A masszázsnak köszönhetően a bőrben vérbőség keletkezik, s emelkedik a bőr hőmérséklete. Oldja a mimika okozta feszültséget az arcizmokban, kifejezetten jó hatása van a fejfájás megszüntetésére, arc- és orrüregek kitisztulására.

A különböző masszázstechnikák alkalmazása során pedig olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyek élénkebbé teszik a vérkeringést, értágító hatásúak, ezek által a kozmetikai kezelés hozzájárul a szövetek jobb táplálkozásához, vagyis élénkül a sejtek anyagcseréje.

A hidrodermabráziót porlasztott víz végzi, rétegenként eltávolítja a hámszövetet, aminek hatására bőrünk megújítja önmagát. A kibocsátott rezgések hatása fokozza az anyagcserét, meggyorsítva ezzel a regenerációt. A bőr puha, hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak.

  • Ennél a hámlasztási eljárásnál vízsugárral végezzük el a bőr lecsiszolását, melynek hatására a bőr finomabb és egyenletesebb lesz, a hámréteg megújul. A hatóanyagok ezáltal intenzívebben jutnak be a bőrbe.
  • A kezelés célja az elszarusodott, elhalt hámsejtek lekoptatása és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A koptatás egy fizikai eljárással történik. A spatulás kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki (másodpercenként 30000-et), így porlasztja a vizet.
  • A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválni, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezeket és a felületi szennyeződéseket és kitisztítja a pórusokat.
  • Közben a víz természetes erejével hidratál, és pótolja az elveszített ásványi anyagokat is. Aktiválja és stimulálja a bőr alapfunkcióit, javítja az élettani folyamatokat.
  • Csak az elszarusodott rétegeket porlasztja le vízsugárral, ezért sem allergiát, sem érzékenységet nem okoz. A kezelés közben teljes sterilitást biztosít. A teljesen tiszta bőrfelületen át a bőr oxigén felvétele maximalizálódik, a bőr és mélyebben fekvő szövetek az optimalizált keringés útján több friss oxigénhez és tápanyaghoz jutnak.

Így lesz végeredményben, az arcmasszázstól feszes, megtisztult, szép és egészséges arcbőröd. Ne várj tovább, és szerezd be azonnal a kupont 2190 Ft-ért a DiamondDealen!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu