Alakformáló, méregtelenítő és frissítő masszázsok +kollagénes arcmaszk. Újulj meg 5 lépésben!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Megújulás tetőtől-talpig és csúcsforma minden téren szuper alakformáló kezelésekkel, 5 lépcsőben!
  • Alakformáló, méregtelenítő masszázs, láb- és talpmasszázs és speciális kollagénes arcmaszk vár rád!
  • A Diamond Masszázs Stúdió, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található, szeretettel várják a vendégeket!
Ár:7.990Ft26.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
70% kedvezmény
26.200 Ft
70%
18.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.30. - 2019.01.16

Alakformáló masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

160 perces, összesen 5 kezelést magában foglaló csomag, melynek részei:

  • 60 perces vákuumos alakformáló masszázs tekercseléssel
  • 60 perces méregtelenítő mézes masszázs
  • 20 perces lábmasszázs
  • 20 perces talpmasszázs
  • + AJÁNDÉK 1 alkalom különleges kollagénes arcmaszk.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.30. - 2019.01.16 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Csak az első alkalmat kell eddig beváltanod, ezután névre szóló bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A kezeléseket legfeljebb 4 részletben használhatod fel!
  • A vákuummasszázs összetöri a zsírsejteket, így segíti az alakformálást.
  • A tekercselés melegítő hatása révén is segít az előnyösebb alak elérésében.
  • A méz nem csak fontos tápanyagokban gazdag, és gyulladáscsökkentő, de segít a méregtelenítésben is.
  • A lábmasszázs kettős hatású, serkenti a nyirokműködést, és a vénás keringést is. A talpmasszázs során nem csak ellazulnak de fel is frissülnek a masszírozott területek.
  • A masszázscsokor kiváló ajándék lehet gyakorlatilag bármilyen alkalomra, vagy akár csak egy meglepetésre is.
  • A masszázsokat természetesen külön-külön (négy részletben) is igénybe lehet venni.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztük magunkat :) "
Somlai Patrícia

Videó

Alakformáló masszázs kuponunk leírása

5 lépésre a hibátlan formától: alakformáló masszázs-csomag a plusz centik ellen!

Fájnak a lábaid, a város szennyezett levegője szürkévé tette arcodat? Teljes regenerációra lenne szükséged? Jó hírünk van, mert a Diamond Masszázs Stúdió most olyan ajánlattal állt elő, ami tetőtől talpig formába hoz, regenerál, és felfrissít! Mindezt olyan vonzó áron, hogy erre Te sem tudsz nemet mondani!

Nem túlzunk, amikor azt mondjuk, egy igazi öttételes szimfónia az a csokor, amit most a figyelmedbe ajánlunk, egy olyan muzsika, ami a végére megteremti a harmóniát tetőtől talpig. És ezt szó szerint is lehet érteni, hiszen a különleges arcmaszk mellett két speciális testmasszázs után egy láb majd egy talpmasszázs a zárótétel!

Mit rejt a csomag?

60 perces  vákuumos alakformáló masszázs tekercseléssel: ha hiszed, ha nem, akár már egy 60 perces kezelés során is karcsúbb lehetsz úgy, hogy be sem tetted a lábad a konditerembe! A vákuumos masszázs során összetörnek a zsírsejtek, és a fokozódó nyirokkeringés révén gyorsabban távozhatnak is a szervezetből. A tekercselés segít abban, hogy a kezelt területen a felhasznált krémek hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe hatoljanak, és melegen is tart. Mondhatjuk azt is, hogy a kezelés egy óráját meghosszabbítják, akár órákkal is. szinte minden problémás testrészen alkalmazható, de azt tudni kell, hogy a tartós hatás a kúraszerű alkalmazással érhető el.

60 perces méregtelenítő mézes masszázs: miután az alakformáló masszázzsal segítettek abban, hogy a legjobb formádat hozhasd, itt az ideje, hogy a felhalmozódott méreganyagok is távozzanak a szervezetedből. Persze semmi kellemetlenre ne gondoljatok, sőt! Itt a mézet hívják segítségül, ami emberemlékezet óta nem csak táplálékként szolgál az embernek, hanem egyfajta gyógyszerként is, hiszen erre rendkívül gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalma és egyéb hatóanyagai alkalmassá teszik. A masszázs során a méz egyrészt táplálja a bőrt, és gyulladáscsökkentő hatóanyagai révén óvja is, másrészt a masszázs fokozza a nyirokrendszer működését, amit a méz hatóanyagai is elősegítenek. Az egyórás program után felfrissülve, káros anyagoktól jelentősen megtisztultan, és ellazult állapotban várod majd a következő tételt.

Páros masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Különleges kollagénes arcmaszk: ez egy különleges maszk, amit valamelyik 60 perces masszázs mellé kérhetsz, így a tested felfrissülése közben arcod is megújul, a maszk eltünteti a környezeti ártalmak hatásait, ragyogóvá válik tekinteted. Több fajtából választhatsz: csokoládés - a csokoládé tápláló, megújító hatásával, Q10 lifting - kisimító hatással, vörös ginseng - az energizálás érdekében, gyöngy méhpempő - a méz hatóanyagai koncentrált formában, gyulladáscsökkentő hatással, és a rózsa kivonatos, ami a szépség forrása. Ha nem tudsz dönteni, a stúdióban segítenek választani.

Sokan azt hagyják figyelmen kívül, aminek révén mozogni tudunk, a lábakat. Pedig azok akkor is fokozott igénybevételnek vannak kitéve, ha egész nap ülnöd kell - elnehezülnek, de az egész napos jövés menés is fárasztó, estére jártányi erőd sem marad. A Diamondban erre is gondoltak:

20 perces lábmasszázs: dupla hatás egy masszázs során! Hiszen a könnyed mozdulatok révén fokozódik a nyirokkeringés, aminek hatására az izomszövetek között felhalmozódott salakanyagok gyorsabban tudnak távozni , így az izmok frissülnek, teherbíróbbá válhatnak. Az erősebb, mélyebbre ható mozdulatok révén pedig jelentősen javulhat a vénás keringés, az elnehezült láb érzés enyhül, teherbíróbbá válik a láb. (a tartós hatáshoz rendszeres masszázs szükséges)

20 perces talpmasszázs: a talpunk egész nap munkában van, egész testünk tömegét hordozza, lábfejünk izmai pedig gondoskodnak arról, hogy egyensúlyban maradjunk. Fokozott gondoskodást igényelnek! A masszázs során mindkét láb 10-10 perces kezelést kap, kiemelt gondoskodásban részesítve a lábfej és a talp izmait. A masszázs frissítő krémmel történik, így a gondos kezek hatására nem csak ellazulnak az egész testünket tartó izmok, hanem fel is frissülnek, új energiával lesznek gazdagabbak, hogy utána könnyebbé váljanak a lépteid.

Masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Az 5 részes csomagnak köszönhetően tehát formálódik alakod, kipihentebbek lesznek lábaid, arcod újra ragyogóvá válik! Nincs is más teendőd, mint megvásárolni ezt a kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu