Alakformáló bérlet nagy klasszikusokkal! 25 vagy 50 kezeléssel fogyhatsz le a LINUS Alakformálásban

Linus Alakformálás | Budapest, XIV. ker.
Rengeteg karcsúsító kúrát kipróbáltál, de egyik sem volt hatásos? A plasztikai műtéteket, és a zsírleszívást felejtsd el! Válassz egy sokkal kíméletesebb módszert a formás alakodért! Most 25 vagy akár 50 kezeléssel, nagy klasszikusokkal lendítheted formába magad a Linus Alakformálásban (XIV. ker.) Vásárolj hozzá kupont szenzációs áron csupán 10.990 Ft-ért!
Válassz opciót
105.000 Ft20.990 Ft
Ár:20.990Ft105.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
80% kedvezmény
105.000 Ft
80%
84.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.02.01. - 2017.04.26

Alakformáló csomag kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal 5 vagy 10 alkalmas nagy klasszikus alakformáló, zsírfogyasztó bérletet vehetsz igénybe.
  • A Megveszem gombra kattintva tudod kiválasztani a számodra megfelelőt: 

    • Öt alkalmas 25 kezeléses bérlet (testvibrációs tréning 5x, izom stimuláció 5x, kavitációs zsírbontás 5x, hullámmasszázs 5x, feszesítés 5x )  52.500 Ft helyett 10.990 Ft 
    • Tíz alkalmas 50 kezeléses bérlet (testvibrációs tréning 5x, izom stimuláció 5x, kavitációs zsírbontás 5x, hullámmasszázs 5x, feszesítés 5x) 105.000 Ft helyett 20.990 Ft 
  • Ajánlott ha szeretnél fáradság és műtéti kockázatok nélkül fogyni és látványosan formába hozni testedet.
  • Fordítsd javadra a szépségipar legújabb módszereinek előnyeit a Linus Alakformálásban.
  • A kezelések egyénre szabottak és alkalmanként 90 percesek.
  • Kiválóan feszesít is, főleg has, kar, és comb területen!
  • A különlegessége az ultrahangos gépi kezelésben rejlik, ezáltal az egyik leghatásosabb kezelés a zsír és a narancsbőr ellen! 
  • A kupont2017. április 26-ig válthatod be.
  • A beváltáshoz időpont foglalás szükséges a +36-70/348-0781  telefonszámon a kuponkódod megadásával.
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod a további alkalmakról egyeztess a szolgáltatóval!
  • A kezelést súlyos betegség fennállása esetén (pacemaker, daganatos betegség, fertőző betegség), illetve terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.
  • A kezelés után legalább 2-3 liter folyadék bevitele ajánlott.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, és diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont foglalás alkalmával.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08-20 Sz:8-15
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 35. B. épület. I. em. 6.
(3-as kapucsengő)

Alakformáló csomag kuponunk leírása

Bombaforma könnyedén, koplalás, fájdalom és szenvedés nélkül!

Előfordult Veled olyan, hogy hiába fogyókúráztál, naponta sportoltál, mégsem érted el a kívánt eredményt, és nem tudtál lefogyni arról a testrészéről oly módon, ahogyan szerettél volna?

Itt a megoldás! Mai ajánlatunkkal segítünk abban, hogy mihamarabb visszaalakuljanak a ruhaméreteid: szuper brutális alakformálás vár rád 5 vagy 10 alkalmas intenzív alakformáló csomag, akár 50 kezeléssel!

Alakformálás, fogyasztás, zsírpusztító, zsírfogyasztó

A testvibrációs tréning egy modern edzésforma, amely billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztést okoz, melyre testünk oly módon reagál, hogy az agy folyamatos üzenetet küld izmainknak az ellentartásra. Ennek következtében, anélkül végez testünk gyakorlatokat, hogy mi bármilyen megerőltetést végeznénk. Egy 10 perces testvibrációs edzés, akár egy 1 órás edzőtermi edzéssel is felérhet! 

Az izomstimuláció során a különböző tappancsok az emberi izommozgással összhangban működnek. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől. Fél óra izomstimuláció akár 4 óra edzéssel is felérhet! 

A kavitációs zsírbontás a legkíméletesebb és rendkívül hatékony alakformálási módszer, amely segítségével kezelésenként akár 2 cm-rel is karcsúbb lehetsz! Az ultrahangos kavitációs alakformáló készülék három lépésben fejti ki hatását. Stimulálja az izmokat és serkenti a nyirokkeringést; lebontja a zsírsejteket; feszesít. Így nem csak kiváló zsírbontó hatása, hanem a narancsbőr hathatós kezelése miatt is rendkívül eredményes. Férfiak és nők egyaránt használhatják, speciális diétát és mozgást sem kötelező mellette végezni.

Testvibráció, izomstimulásió, Linus Alakformálás,

A feszesítéssel a már vékonyabb alkatodat feszesítjük, főleg mell, kar, és comb területen, továbbá a cellulitot is csökkentjük!

Végezetül a tökéletes forma eléréséhez, hullámmasszázst használunk, más néven gépi nyirokmasszázst. A készülék egy derékig érő nyomásterápiás ruha segítségével a lábak végétől egészen a hasig felfelé irányuló hullámszerű masszázst végez, mintha gyengéd masszírozó kezek haladnának felfelé testünkön. A nyirokmasszázst megelőző 4 kezelés során a lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül könnyebben tud távozni szervezetünkből.

Összefoglalva tehát ezek a nagy klasszikus kezelések a lehető legnagyobb hatékonyságban segítenek neked a kiváló alakod eléréséhez és már az első kezelés után azonnal érezni fogod a változást!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu