Alakformálás felsőfokon! 30 perc infra elliptikus tréner 30 perc Body roll-al a Studio Mond-ban

Egy igazán komplex edzésformát keresel, amivel nem csak a kilóid adhatod le, de az állóképességedet is javíthatod? A Studio Mond-ban (XI. kerület) megszabadulhatsz egyszerűen a plusz súlytól, sőt! a cellulittól is! Garantáltan megszereted a kardiót ezzel a két speciális géppel - és persze azt, aki utána a tükörből néz vissza rád! Egy alkalom infra elliptikus tréner és body roll edzés csak 3.490 Ft-ért!
Ár:8.990Ft21.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
21.000 Ft
51%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.19. - 2018.05.23

Infra elliptikus tréner és body roll kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Infra elliptikus tréner és Body Roll választható alkalomszámmal.

 

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3 alkalom infra elliptikus trainer + body roll - 21.000 Ft helyett 8.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.19. - 2018.05.23 között

  • Előzetes időpont egyeztetés a +36-70/251-3750 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával. 
  • Kuponod beváltási határidejének végéig legalább az első kezelést vedd igénybe, azt ezt követő alkalmakat a szolgáltató partnerrel, rugalmasan leegyeztetheted!
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékba is adható. 
  • A tágas elegáns szalon könnyen megközelíthető a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan 1-2 perc.

További információk

  • A kardió edzések közül az infra elliptikus tréner az ami az egész testet átmozgatja és mégis ízület kímélő. Az infrasugarak egészen a bőr alá hatolnak, ott égetik el a felesleges zsírpárnákat, az anyagcsere növelésével pedig megszabadítanak a felesleges méreganyagoktól is. Az infra elliptikus tréner alkalmanként 30 perc.
  • Body Roll egy erős nyirokmasszázs gép, ami remekül segíti a célzott fogyást, segíti a narancsbőr eltüntetését! A Body Roll nyirokmasszázs alkalmanként 30 perc.
  • Urak és hölgyek is igénybe vehetik a kezelést melyre, kellemes, modern környezetben várnak.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-20.00, Szo: 9.00-13.00
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Bicskei utca 7. fsz. 2.

Infra elliptikus tréner és body roll kuponunk leírása

Bomba külső és állóképesség rövid idő alatt!

Egy nőnek sok mindenre oda kell figyelnie, ha jó alakot szeretne magának. Figyelni kell az étkezésre és a megfelelő testmozgásra is. Miért ne választanád azt, amivel rövid idő alatt, kevesebb erőfeszítéssel érheted el a kívánt alakot?

A DiamondDeal ajánlata: 30 perc infra elliptikus tréner 30 perc Body roll-al a Studio Mond-ban.

Infra elliptikus trénerrel gyerekjáték a fogyás!

Bomba alak kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

A gépezet forradalmi áttörést jelent a fitness világban. Segítségével könnyedén szabadulhatsz meg a pluszsúlytól. A test összes izomcsoportját hatékonyan feszesíti, pedig edzés közben csak lágy mozdulatsort kell végezni. Egyszerre edzi a felsőtestet és a lábakat anélkül, hogy megterhelné az ízületeid. A kezelés attól lesz igazán hatásos, hogy az infrasugarak a bőrödbe hatolnak, és belülről olvasztják le rólad a nem kívánatos zsírréteget. Négyszer több kalória égethető el vele mint a sima elliptikus trainerrel! Gyulladáscsökkentő hatású is.  A folyamatot még fokozzák a végén egy zsírégető krémmel illetve fóliázzák a tested. Így egy 30 perces edzés alatt akár több dl izzadság távozik és 600-800 Kcal is elégethető. 

A gépek Philips infraizzóval felszereltek. A Philips testápolásban és alakformálásban használatos infralámpái a mélyen található izombántalmak és sportsérülések kezelésére lettek kifejlesztve de alkalmasak reumás panaszok kezelésére is. A hőterápia ezen fajtája kimutathatóan gyorsítja az el nem fertőződött sebek gyógyulását is, és számos esetben gyors és hatékony fájdalomcsillapítás is érhető segítségével. 

Body Roll - a legújabb nyirokmasszázs gép

Tökéletes alak, egészséges test kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Újdonság! A feszes alak könnyedén elérhető a gördülő masszázs és a nyirokmasszázs kombinációjával, a body roll-al! A nemzetközileg elismert cellulit eltávolító feszesítő mélymasszázs gép 14 féle testhelyzetben használható. Beépített infrával színterápiával LED kijelzővel. A teljes testet átmozgató henger kellemes lazító nyugtató hatású és 10 kezelés után szemmel is jól látható az eredménye. Hatására a bőr feszesebb simább lesz a cellulit mértéke jelentősen csökken.

Az infra elliptikus trainer + body roll kezelésből álló alakformáló programmal gyorsan és fájdalommentesen fogyhatsz, ráadásul onnan is eltűnnek a plusz kilók, ahol eddig a legmakacsabbnak hatottak.

Tökéletes alak, egészséges test kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Ha eddig aszkéta életmódot éltél, és a sanyargató diéták, és az állandó lemondás helyett most már eredményekre is vágysz akkor válaszd a Studio Mond infra elliptikus trainer + body roll ajánlatát és vedd meg még ma a kupont. Légy egészséges és tündökölj! A látványos hatás elérése érdekében a 3 alkalmas bérletet a Megveszem gombra kattintva tudod megvásárolni!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Egzotikus meleg olajos, indiai páros Marma masszázs 90 percben mangó-levendulás illóolajjal!
21.490 Ft kupon ár helyett MA csak 19.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu