Alakformálás! 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulával! Formáld alakod tökéletesre!

  • Részesülj Te is luxus alakformálásban! A leghatékonyabb alakformáló kezelés most számodra is elérhető, már nemcsak a sztárok kiváltsága!
  • 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulás alakformálás 14.990 Ft-ért a Beauty and Balance Szépségstúdióban (Kelenföldön)!
Ár:14.990Ft108.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
87% kedvezmény
108.000 Ft
87%
93.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.06.14. - 2018.09.26

Velaslim kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalom VelaSlim és 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.06.14. - 2018.09.26 között

Saját részre és ajándékba is vásárolható a kupon.

Bejelentkezés:

Előzetes telefonos bejelentkezés az alábbi számon lehetséges: +36/70-930-1816 

A stúdió címe:

Beauty & Balance Szépségstúdió: XI. ker., 1119 Budapest, Etele út 57. 2.em. - A Bikás parki metrómegállótól néhány percre!

További információk

A Kezelésről:

  • A VelaSlim a luxus alakformálás csúcskategóriája.
  • 4 leghatékonyabb kezelést egyesít magába: rádiófrekvenciát, pulzáló vákuum terápiát, gördülő hengeres masszázst és infravörös fényterápiát.
  • Az Alpha Led Oxy Spa kapszula számtalan jótékony hatással van a szervezetünkre. Méregtelenítés, immunerősítés, fogyasztás, növekedési hormon termelődés.
  • A felesleges zsírpárnák csak úgy leolvadnak rólad.

A két kezelés együttesen új alakot biztosít a számodra.

Lemondási feltételek

Lemondás, időpont módosítás személyesen vagy telefonon szigorúan az elő jegyzett időpont előtt minimum 24 órával! (Amennyiben ez nem történik meg a kupon felhasználtnak minősül) 10 perc késés esetén új időpontot biztosítunk a kedves Vendég részére! Menstruáció idejét, meglétét kérjük figyelembe venni időpont egyeztetésnél!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sze-P.: 09:00-21:00; K-Cs.: 07:00-19:00; Szo.: 08:00-14:00
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Soproni út 25-27.
Janssen Kozmetika kiírás alatt

Velaslim kezelés kuponunk leírása

Formáld alakod fájdalom és megerőltetés nélkül! 

A gyönyörű alak számodra is elérhető és most még meg sem kell izzadnod érte. Ajánlatunk: 3 alkalom VelaSlim és 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa kezelés.

VelaSlim

Ez az egyik legnépszerűbb testkontúr átalakító berendezés, amely leghatékonyabb körméret csökkentő eredményt képes elérni.

Sikeresen alkalmazható: körméret csökkentésre, cellulit csökkentésére és nyúlási csíkokra, testkontúr átformálásra, nyirokmasszázsra, méregtelenítésre, vérkeringés fokozására, mikro-cirkuláció javítására, bőrfiatalításra és feszesítésre, bőrtextúra javítására, izomfájdalmakra, görcsökre.

A Beauty & Balance szalonjában kellemes körülmények között szépülhetsz, fiatalodhatsz, csinosodhatsz kedved szerint, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!

Négy élenjáró testkezelő technológia egyetlen nagyhatású készülékben!

1. Rádiófrekvencia: A görgők közötti bipoláris rádiófrekvenciás energia a bőr átfogó, 5-15 mm-es mélységtartományába képes eljutni. A bőrfelszíni 40-42°C mellett a Subcutis-ban 60°C körüli hőmérséklet jön létre. A mély hiperthermia hatására az oxigén disszociáció és a zsír metabolitikus reakciója többszörösére fokozódik, és megindulnak a lipolízis folyamatok.
A zsírsejtek méretének és számának csökkenése közvetlen hatással van a testméretek csökkenésére.

2. Pulzáló vákuum terápia:
A zsírsejtek méretének csökkenésével és a pulzáló vákuum segítségével a kapillárisokra és nyirokerekre gyakorolt szorító hatások megszűnnek.
A mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, a sejtközötti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését és a méreganyagok felszabadulását.
A pulzáló vákuum a többi energia komponens segítségével segít a kötött zsírstruktúra feltörésében és fellazításában.

Ha hatékony fogyasztó kezelést keresel, válaszd a kavitációs zsírbontást, mely műtéti beavatkozás és kőkemény edzés nélkül, kényelmes fekvés közben bontja le rólad a makacs zsírpárnákat is, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!


3. Gördülő hengeres masszázs:
A motorikusan meghajtott görgők, a pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítása mellett elősegíti a sejt közötti térbe jutott lebontott zsír (RF hatás) eltávolítását.

4. Infravörös fényterápia: A kezelőfej infravörös hőhatása a dermiszben lévő fibroblastok aktiválása révén egy hosszú távú kollagén és lágyszövet rekonstrukciós folyamatot indít el.
Ez fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait, és segít a cellulit kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában. Az infravörös fény további tulajdonsága, hogy fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását, és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát.

A soha nem látott eredmények mögött a titkot a négyféle hatáskomponens egyidejű szinergia hatása jelenti, amely a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljes körűen átdolgozza a kötőszövetet.
A rádiófrekvencia, infravörös fényenergia és a vákuum erőssége az egyesített kezelőfejek (kicsi és nagy méretű) beállító szerveivel könnyedén beállíthatók a páciens egyedi igényei szerint.

Alpha Led Oxy Spa kapszula:

Ez az új generációs, tudományosan megtervezett, egészségmegőrző, alakformáló, fogyasztó, bőrfeszesítő cellulit kezelőn SPA kabin, ötvözi az összes eddigi, a gyógy kapszulák során kifejlesztett és felhasznált technológiát.

Súlycsökkentés, zsírszázalék, BMI (test tömeg index) optimalizáló hatás, HGH (növekedési hormon) természetes termelés fokozó hatás, IGF-1 (inzulinszerű növekedési faktor) természetes  termelődés  fokozó hatás. Sejt-tömeg optimalizáló, koleszterin csökkentő, atherogén Index optimalizáló hatás. Szív-és érrendszer erősítő és védő hatás, VO2 (vér által szállított oxigén szint) növelése, stressz és depressziós szint csökkentése.

Fiatalodj a Beauty & Balance szalonjában, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!

Az Alpha LED Oxy alkalmas komplex- anyagcsere fokozó, testsúly csökkentő kúrák kivitelezésére, a méregtelenítés, nyirok-masszázs, a természetes hormon termelés serkentése és az extra kalóriák elégetése segítségével.

Részesülj a luxus alakformálásból! A leghatékonyabb alakformáló kezelés most számodra is elérhető.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és értesülj naponta a legfrissebb híreiről és csillogó kedvezményeiről.Lájk!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj akár a mobilodról is bárhol, bármikor.


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Titkos polinéz technikán alapuló különleges Lomi-Lomi páros masszázs 90 percben az Oktogonnál.
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 24.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu