Akt és félakt fotózás! Mutasd meg természetes szépséged! Ízléses, művészi és sejtető!

Gyenes Andrea Photo | Budapest, XVII. ker.
Nézz bele a tükörbe, és játssz el a gondolattal! Vajon benned is ott lakozik Afrodité lelke? A Gyenes Photo ajánlatával most egy ízléses, művészi fotósorozat készül rólad, mely nem láttat, csak sejtet! Milyen lehet, ha csak egy kendő takar? Te meddig mész el? Akt, esetleg félakt? A ruháid számát Te döntöd el, minden csak rajtad múlik! Lepd meg önmagad, vagy párod, vedd meg az ajánlatot 7.790 Ft-ért!
Ár:7.790Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
25.000 Ft
69%
17.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.04. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: egy alkalom műtermi akt és fél akt fotózás, ahol 100 db nyers fotó készül, amelyből 10 fotót választhatsz ki retusálásra. Ezeket CD-n kapod meg!
  • Csak egyéni fotózás férfiaknak és nőknek egyaránt!
  • Gyenes Andrea profi fotós fényképezője előtt mutathatod meg magad teljes valódban. Félakt fotók is készülhetnek, minden rajtad múlik!
  • A fotózás időtartama kb. 1 óra.
  • Ha több szettben is megmutatnád magad, váltás fehérneműről neked kell gondoskodnod!
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is. Valentin-napra ideális meglepetés!
  • A kupon 2016. július 24-ig használható fel.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, ehhez hívd Gyenes Andrea fotóst a +36-30/645-4669-es telefonszámon.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 70.

Kuponunk leírása

Valld be magadnak, te is eljátszottál már a gondolattal, hogy többet mutass meg magadból egy igazán művészi akt, vagy félakt fotósorozaton. Most itt van számodra a lehetőség, hogy régóta dédelgetett álmod valóra váljon!

A női test szépsége, sejtelmessége nagyon régóta témája már a különböző művészeteknek, nem csoda, ha a modern kort és a fotóművészetet is megihlette.

Az ízléses akt nem egyenlő a kitárulkozással! Egy művészi fotósorozat célja nem a pőre meztelenség, az öncélú magamutogatás, hanem az, hogy igazi esztétikai élményt nyújtson.

Akt-félakt fotózás

Gyenes Andrea fotóművész segít, hogy a kezdeti -teljesen természetes- feszengés gyorsan tovaszálljon, és a különleges alkalomból a maximumot hozzátok ki! Megtaláljátok majd a neked legelőnyösebb beállításokat és pár kattintás után máris igazi fotómodellként pózolsz majd a fényképező előtt.

Észre sem veszed, de hamar eljön majd a pillanat, amikor magától értetődő természetességgel veszed le a fehérneműd, hogy teljes valódban mutasd meg magad!

A végeredmény önmagáért beszél majd: olyan fotókon láthatod viszont kevésbé visszafogott, szexi éned, amire mindig büszke leszel! Na, mennyire vagy bevállalós?

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu