Ajándékozz szépséget! 10.000 Ft értékű szépség arckezelés ajándékkártya az Ági Szépségszalonban

Ági Szépségszalon (r) | Budapest, XIII. ker.
  • Biztosra mennél ajándékkártya megvásárlásakor?
  • Hogyha van olyan kedves ember a környezetedben, aki szépítő arckezelésre vágyik, akkor ezen kártya beváltásával szuper eredményre számíthat, mindegy, hogy a hyaluronsavas, kollagénes vagy az argiline botox hatású kezelést választja.
  • Az Ági Szépségszalon tapasztalt női kozmetikusa Budapest XIII. kerületében vár, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el. Vásárolj kedvezményes DD kupont!
Ár:4.490Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
10.000 Ft
56%
5.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.14. - 2019.04.24

arckezelés ajándékkártya kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy 10.000 Ft értékű egy alkalomra szóló arckezelés ajándékkártya mely felhasználható az Ági Szépségszalonban, az alábbi választható kezelésekre:

  • hyaluronsavas, vagy
  • kollagénes, vagy
  • argiline botox kezelésekre.

A kezelések időtartama: 60 perc

Megújulás az Ági Szépségszalonban, válaszd ki a neked szimpatikus arckezelést!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.14. - 2019.04.24 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a kuponkódod megadásával  a +36-70/308-4414 telefonszámon. 
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható!
  • A kupon a helyszínen névre szóló ajándékkártyára váltható. 
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre. 
  • Ezen ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. 
  • Tökéletes ajándék, valentin napra, barátoknak, nőnapra, családnak vagy akár önmagadat is meglepheted egy kis megújulással. 

További információk

  • Adj kényeztetést ajándékba! Ha folyamatosan ötletelsz, és nem jut eszedbe semmilyen szuper ajándék, lepd meg kedvesed a kényeztető arckezelő kúra élményével.
  • A kezelés hölgyek és urak részére is igénybe vehető, melyet képzett kozmetikus végez! Az esetlegesen felmerülő ellenjavallatokról érdeklődj a Szalonban. 
  • Az Ági Szépségszalont könnyen megközelíthető helyen, a Vígszínház mögött, a belváros szívében találod.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 9.00-21.00-ig
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József utca 8.
(A Vígszínház mögött)

arckezelés ajándékkártya kuponunk leírása

Arckezelés ajándékkártya, névnapra, nőnapra, férfiaknak és nőknek egyaránt!

Amikor az áruházakat járod a legjobb ajándék után kutatva, de semmi jót nem találsz, akkor Ne vedd meg anyukádnak a tizedik gyertyát, nővérednek a hatodik sálat vagy kesztyűt, ajándékozz inkább megszépülést, hiszen melyik nő ne szeretne még szebb lenni? Az Ági Szépségszalon Ajándékkártyája bárki számára megfelelő lehet, aki szereti a szépítő szolgáltatásokat!

Fájdalommentes szépítő kezelések a feszes bőr szolgálatában, háromféle kezelés válik elérhetővé az ajándékkártya révén az Ági Szépségszalonban! 

Mesterfokon hyaluronsav vagy kollagén segítségével

Sokan az öregedésnél csak a fiatalító kozmetikai beavatkozásoktól félnek jobban. A hyaluronsav a fiatalság elixírje, azonban egy sokoldalú, természetes anyag, mely az emberi szervezetben is megtalálható. Öregedés gátló, anti-aging hatásának köszönhetően a kozmetikában nagyon jól alkalmazható.

Az ajánlat a legmodernebb hatóanyagokkal történő bőrfiatalító kezelést tartalmazza Hyaluronsavval vagy Kollagénnel és vitaminokban gazdag krémekkel történik. A hyarulonsav és a kollagén segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, simaságát a hidratáció fokozásával. A szövetekbe jutva feltölti és élénkíti a bőrt. A kezelés segítségével pedig a bőr mélyebb rétegeibe is könnyedén eljut.

Első lépésben történik a bőr letisztítása arctisztító lemosó tejjel. Ezt követi a peelinges hámlasztás, mellyel a bőr elhalt hámrétegét távolítjuk el. Ha ezekkel az előkészítő lépésekkel megvagyunk, hyaluronsavat/ kollagént, maszk vagy ultrahang segítségével juttatják be a bőr mélyebb rétegeibe. Hidratáló befejező krémezés arcmasszázzsal, a kezelés megkoronázásaként. A kezelés végére friss, tiszta, üde és nem utolsó sorban fiatal, kisimult bőrrel távozhatunk.

Botox hatású ránctalanító kezelés!

Sokaknak okoz gondot az arcán megjelenő ráncok látványa. Viszont az is igaz, hogy sokan nem mernek, vagy nem akarnak plasztikai sebészhez fordulni. Inkább a kozmetikai eljárások között keresnek megoldásokat.

Aktív növényi hatóanyag tartalmával képes az izom összehúzódások következtében kialakult, már meglévő mimikai ráncok feltöltésére, kisimítására, a bőr rugalmasságának helyreállítására és feszesítésére. A kozmetikusok ezt a kezelést tartják a leghatékonyabb eljárásnak, amely a természetes hatóanyagok felhasználásával a leginkább képes a BOTOX hatását elérni mellékhatások és fájdalom nélkül.

Már az egy kezelés után látványos az eredmény!

Főbb hatóanyaga: Argirline, amely a botoxhoz hasonló hatást fejt ki. A kifejlesztett természetes "BOTOX-kivonat" képes az izom összehúzódások részleges gátlására. Képes a sejtregenerálódás felgyorsítására, a bőr tömörségének és feszességének helyreállítására.

Mit várhatsz a kezelés után?

Ha valakinél többször ismétlik ezt az eljárást, mindig egyre jobb állapotból indítják a kezelést, és a kezelt területen a ráncok nem mélyülnek tovább. Nagyon jó eredmények érhetők el a ránckezelésben az arcon, a nyakon és a dekoltázsnál. Egyes esetekben hihetetlen javulás érhető el mély ráncok kezelésénél is.  A sikeres és hatásos kezelés érdekében érdemes egy elő- és kísérő kezelést is beiktatni.

Nem kell tovább törnöd a fejedet, hogy mit adj ajándékba, csak válaszd ezt az ajándékkártyát, és a megajándékozott eldönti, hogy mit szeretne! Csapj le rá a DiamondDealen, most nagy kedvezménnyel!

Kedvező DD ajánlatok az Ági Szépségszalonban

​Lepd meg szeretteidet vagy saját magadat ezzel a fantasztikus arckezelés ajándékkártyával. Bárki számára megfelelő lehet, aki szereti a szépítő szolgáltatásokat és biztosra veheted, hogy aki az Ági Szépségszalonba betér, mindent megkap, hogy jól érezze magát a testében.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kutyajó képek, amelyek mindig veled maradnak: 1 órás fotózás a kiskedvenceddel
13.000 Ft kupon ár helyett MA csak 11.700 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu